Datalardan kasıt şöyledir. Bu tarz bi resmi çekmek için Balıkçı İdris'in bulunduğu yerde denize en yakın şekilde durup Er Meydanı'na girmek ve daha sonra kaç komutunu kullanarak Er Meydanı'ndan çıkmak gerekir. Bu işlem yapıldıktan hemen sonra karşıya bakıldığında birkaç saniyeliğine resimdeki Karaköy'ü görebiliyoruz. Fakat bu hala işe yarıyor mu, yöneticiler bir önlem almış mı ve hatta önlem alınması gerekli mi bunu bilmiyorum.Canceazi yazdı:
kafama en çok bu resim takıldı :? datadamı var bunlar
Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu
Re: Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Fare Adamlarla Başımız Büyük Dertte Olucak Gibi Gözüküküyor.. :mrgreen:
Datalarla Oynayan Kişilerin Resimlerinde Görmüştüm..
Sanırım Karşıya Gemi İle Geçilecek.. :?
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Güzel bir fikir. Oyuna artık İstanbul'dan bir yerler eklenmesi lazım. Sıkıldım sürekli dar, kapalı alanlarda oynamaktan 
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi

Hala var rescuer düzeltmemişler
Resimdeki zırh data ürünüdür çaktırmayın böyle oynuyorum
yalnız burda apartman falan var

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Karaköy gelirse Işık'ın başı fena belaya girer benden söylemesi:)
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
karaköy çemberlitaş ile birlikte mi gelecek acaba. bence çemberlitaştan sonra gelir. ama çemberlitaş'a en az 1 yıl olduğunu varsayarsak, karaköy'e daha 2 yıl olduğunu söyleyebiliriz.

Daha gelecek olan gezgin şehir ve çemberli taş var karaköy için yol uzun kafa yormayın boşuna
Nothing
Gene datalara bakanlar şunları görmüşlerdir ;
CEMBERLİTAS_KAPALI yer olaraksa Eminönü yazıyormuş yani giriş Eminönünden olacak.
Hayır hala var.
CEMBERLİTAS_KAPALI yer olaraksa Eminönü yazıyormuş yani giriş Eminönünden olacak.
Rescuer yazdı:Datalardan kasıt şöyledir. Bu tarz bi resmi çekmek için Balıkçı İdris'in bulunduğu yerde denize en yakın şekilde durup Er Meydanı'na girmek ve daha sonra kaç komutunu kullanarak Er Meydanı'ndan çıkmak gerekir. Bu işlem yapıldıktan hemen sonra karşıya bakıldığında birkaç saniyeliğine resimdeki Karaköy'ü görebiliyoruz. Fakat bu hala işe yarıyor mu, yöneticiler bir önlem almış mı ve hatta önlem alınması gerekli mi bunu bilmiyorum.Canceazi yazdı:
kafama en çok bu resim takıldı :? datadamı var bunlar
Hayır hala var.
Mesaj kastığımın düşünülmemesi için mesajların birikmesini bekleyerek cevap yazmayı tercih ettim bu nedenle gecikmeden ötürü özür dilerim, tüm arkadaşlarıma yazdıkları yorumlar için teşekkür ederim.
Gemiyle geçmeyeceğimizi düşünüyorum ben.
Bu kısımda kızdığım bir konu var, kimse Grup Bölgelerinden sonra Çemberlitaş veya Gezgin Şehir gelecek şeklinde konuşmadı o halde %100 önce Çemberlitaş gelecek gibi konuşmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Gördüğümüz kadarıyla Karaköy'ün grafiklerinin bir kısmı yapılmış o halde Karaköy eklentisinin sıradaki eklenti olma ihtimali de en az diğerleri kadar var.
Diğer arkadaşların mesajlarında cevaplayacak bir kısım bulamadığımdan alıntı yapmadım. Birbirinden güzel yorumlar var, tekrar yorulup ilgilendiğiniz, incelediğiniz için teşekkürler.
Herkese iyi forumlar...
Gemiyle geçilmesi konusundaki düşüncelerimi konunun akabinde ard arda yazdığım mesajlar içerisinde belirtmiştimqalanoth yazdı:Fare Adamlarla Başımız Büyük Dertte Olucak Gibi Gözüküküyor.. :mrgreen:
Rapid yazdı:karaköy çemberlitaş ile birlikte mi gelecek acaba. bence çemberlitaştan sonra gelir. ama çemberlitaş'a en az 1 yıl olduğunu varsayarsak, karaköy'e daha 2 yıl olduğunu söyleyebiliriz.
Karaköy ile Çemberlitaş'ın birlikte gelmesi bana kalırsa imkansız çünkü ikisi alakasız yerlerde kalıyor.Scalgar yazdı:Daha gelecek olan gezgin şehir ve çemberli taş var karaköy için yol uzun kafa yormayın boşuna![]()
Bu kısımda kızdığım bir konu var, kimse Grup Bölgelerinden sonra Çemberlitaş veya Gezgin Şehir gelecek şeklinde konuşmadı o halde %100 önce Çemberlitaş gelecek gibi konuşmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Gördüğümüz kadarıyla Karaköy'ün grafiklerinin bir kısmı yapılmış o halde Karaköy eklentisinin sıradaki eklenti olma ihtimali de en az diğerleri kadar var.
Diğer arkadaşların mesajlarında cevaplayacak bir kısım bulamadığımdan alıntı yapmadım. Birbirinden güzel yorumlar var, tekrar yorulup ilgilendiğiniz, incelediğiniz için teşekkürler.
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Nerden gözüküor orası
hiç göremedm daha=)