Diğer arkdaşları bilmem ama benim sıkıntım şu, savaşçılar ile vs atarken (kesildiklerimi kastederek yazıyorum bu yazıyı) öldüğümde 60-70 civarında kudretim kalıyor. Yani adamlar inanılmaz hızlı hasar veriyorlar.
O yüzden benim tavsiyem;
1- Zırhını 70'e tamamla
2- Max veya hasar çok önemli değil, ikinci efsun olarak savunma diz.
3- Eğer mümkünse adamı yavaşlatacak bir özelliğini açık tut (çağrı veya zehir gibi)
Uzun vadeye yayıldığında vs genelde ben savaşçıları kesiyorum. Kısa sürede onlar beni kesti kesti, yok kesemedi dediğim gibi uzun vadede onları yatırıyorum.
savaşçı vs leri için yarım [item hk.]
Re: savaşçı vs leri için yarım [item hk.]
Üstünü yücelen solucan dizersen rahatlıkla savaşcı keseblrsn nasılmı?
1- zırhın 70 olunca qelen hasar azalır
2-ruh kalkanı açınca hasar daha fazla azalır ve ecel qetirenle örnerk aqır 2 bin yersn
3-hayvanını salarak savaşcıya birazdaha hasar verebilirsn
kolaylıkla yenersn
1- zırhın 70 olunca qelen hasar azalır
2-ruh kalkanı açınca hasar daha fazla azalır ve ecel qetirenle örnerk aqır 2 bin yersn
3-hayvanını salarak savaşcıya birazdaha hasar verebilirsn
kolaylıkla yenersn

- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Legendxdalgac isimli arkadaş haklı hedefin zaafı olan direnç , yada maximum hasar modeliyle yüksek hasarlar verip güzel bir yetenek kombinasyonuyla şifacı rahatlıkla kesilebilir, Deathxtiffany isimli karakterimle tek efsun (Kritik dahil değil
)Megaxsoull , Choosensxkalpsiz gibi şifacıları yere serdim yüksek fark olan skorlarla.Tekrar karakterimi düzeltip , vs. yapmaya başlarsam bir süre sonra açık açık anlatırım.
Yakın dövüşte her zaman SAVAŞÇI
Yakın dövüşte her zaman SAVAŞÇI
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Savaşçıyı büyücü gibi kesebiliriz.Asit Yeteneğimizle beraber Asit 15 Bilgisi 15 Zehir Bilgisi 15 Ruh 15 Olucak
Üstümüz Full Asit + Kritik olursa Rahat Keseriz.
İlk önce Zehirle yavaşlatıcaz Sonra Hayvan Çıkarıcaz.600 Hasar 600 dür.Sonra Başlıycaz Asit'le Vurmaya.Full döndürcez Savaşçıyı ha Diyelim Kudretimiz Bitti Takıcaz Max. Hasarlarımızı Babalar Gibi Girişcez Savaşçıya
)
Üstümüz Full Asit + Kritik olursa Rahat Keseriz.
İlk önce Zehirle yavaşlatıcaz Sonra Hayvan Çıkarıcaz.600 Hasar 600 dür.Sonra Başlıycaz Asit'le Vurmaya.Full döndürcez Savaşçıyı ha Diyelim Kudretimiz Bitti Takıcaz Max. Hasarlarımızı Babalar Gibi Girişcez Savaşçıya
CoBaiN wazzup
Kudretin bittiğinde yakın dövüşe girersen o savaşçı seni yer ?
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Wizards haklı, ayrıca yetenek dizilimine bir göz attım. Yazdıklarına göre söylüyorum Eragorn;
Asit ve Bilgisi ==> 30
Ruh ==> 15
Zehir ==> 15
Çağrı ==> 15
75 etti bunlar. 98 puanımız var, geriye kalan 23 puanı nasıl dağıtacaksın ? Ayrıca üzerin full asit olsun emin ol kudretin yetmeyecektir.
Kıyafet olarak da baya bi doldurdun çantanı
zehir eşyaları, asit eşyaları, max'lar. Yer kalmadı valla çantada 
Asit ve Bilgisi ==> 30
Ruh ==> 15
Zehir ==> 15
Çağrı ==> 15
75 etti bunlar. 98 puanımız var, geriye kalan 23 puanı nasıl dağıtacaksın ? Ayrıca üzerin full asit olsun emin ol kudretin yetmeyecektir.
Kıyafet olarak da baya bi doldurdun çantanı
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
Sadece Temel Şeyler SÖledim Ben Size Kendi Kafanızda Biçimlendirebilirsiniz Yetenekleri.Kudret Yetmezliği Meditasyon la Yapacağız Zaten ve Kendi Kafanıza görede Taktik belirlemelisiniz HEr şifacının kendine göre bir taktiği vardır.Ben sadece Kafanızda bir Yetenek Sistemi Oluşşun diye söledim.Sebatay yazdı:Wizards haklı, ayrıca yetenek dizilimine bir göz attım. Yazdıklarına göre söylüyorum Eragorn;
Asit ve Bilgisi ==> 30
Ruh ==> 15
Zehir ==> 15
Çağrı ==> 15
Kıyafet olarak da baya bi doldurdun çantanızehir eşyaları, asit eşyaları, max'lar. Yer kalmadı valla çantada
CoBaiN wazzup
Yucelen cevrıye eldıven
yucelen plevne ceket (yucelen cevrıye ceket)
yulecen plevne ayak
yucelen solucan pantolon (cent verıyor)
takılar ve zırh elınde asahab m2 hedef le kesemeyecegınız savascı yok arada yenılırsınız ama sans kalmıs bırsey olur
15 sıfa bılıgısı
15 ıyılestırme
15 cagrı
15 medıtasyon
15ck
15ruh kalkanı
benım tercıh ettıgımde
15sıfabılgısı
15 s-ıyılestırme
15 ck
5medıtasyon
10ıyılestırme cenberı
15 ruh kallanı
15 cagrı
YARatıgı ıyı korursaan savscıyı arahat kesersın
savascıalar zaten ılk yaratıgı kesıyor yaratıgı akesmeyen savscı nın sonu olum zaten
yulecen plevne ayak
takılar ve zırh elınde asahab m2 hedef le kesemeyecegınız savascı yok arada yenılırsınız ama sans kalmıs bırsey olur
15 sıfa bılıgısı
15 ıyılestırme
15 cagrı
15 medıtasyon
15ck
15ruh kalkanı
benım tercıh ettıgımde
15sıfabılgısı
15 s-ıyılestırme
15 ck
5medıtasyon
10ıyılestırme cenberı
15 ruh kallanı
15 cagrı
savascıalar zaten ılk yaratıgı kesıyor yaratıgı akesmeyen savscı nın sonu olum zaten
EsCoNtEs
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
İlk Yaratığı Kesenler vs Tecrübesi olmayanlardırki Bunu herkez bilir Şifacıyla vs Atarken Kudret Tecrübe içerisinde kullanılmadılır.Gerçek ölüm budur senin için.Her Zaman Şifacı üzerinde Yoğunlaşmalısın.ve Yakın Dövüş Ardanneler Sen naptın Savaşçı Sana Kaç kaç vurucak Acep Merak Ediyorum.Gel benim Savaşçımla vs AT böle ?Jimnastic yazdı:Yucelen cevrıye eldıven
yulecen plevne ayak
15 sıfa bılıgısı
15 ıyılestırme
15 cagrı
15 medıtasyon
15ck
15ruh kalkanı
benım tercıh ettıgımde
15sıfabılgısı
15 s-ıyılestırme
15 ck
5medıtasyon
10ıyılestırme cenberı
15 ruh kallanı
15 cagrı
CoBaiN wazzup
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Şifacı - Savaşcı ws lerinde ...
Şifacılara önerim.. yeteneklerde .. yakın dövüş icin..
15 can kurtaran
15 ruh kalkanı
15 iyileştirme ve bilgisi
15 çember
15 çağrı
5 meditasyon
+zırhınız 70 olcak ve üstünüz max olması daha ii olur ayrıca cent zırh ve fundi zrıhınız varsa size tavsiyem fundi zırh takılı kalsın..
Şifacı da eğer şans var ise ve 2 defa canı düşükken üst üst e kritik şifa basar ise.. Savaşcı istese de artık kesemez... ama savaşcıda işi bilmiyorsa..
Şifacı ws yaparken öncelikle ibni itemleri giymeli savaşcıya yaklaştıgında cağrı acmalı ve ardından cember acmalı + ws itemlerini giymeli dalarken bu arada karşı savaşcı hayvan a dalıyor ise onu korumalı kendisine dalıyor ise kendisini korumalı...
Eğer hayvan a dalıyorsa hayvanı ne kadar cok sağ tutabilirse o kadar karlıdır...
Bu arada şifacı ws yaparken zırh veren itemleri cıkarıp takmamalıdır bu savaşcının lehinedir..
Bu yüzden size önerim ibni ibni ceket + ibni cevo ayaq + ibni cevo eldiven + m2 şifa takılmalıdır şifa basarken bu savaşcının şifa basma esnasında bile aynı vuruş yapmasına olanak sağlar...
Ayrıca bu konuda seri olmalısınız ve pc niz kasmamalı yoqsa şansınız cok düşük olur..
Bu itemler sizde varken karşı savaşcı full ışık + yücelen halit full veya yücelen solcan 2 parca dierleri yücelen halit full olsa bile kesme şansınız 50 lerdedir.
Şifacılara önerim.. yeteneklerde .. yakın dövüş icin..
15 can kurtaran
15 ruh kalkanı
15 iyileştirme ve bilgisi
15 çember
15 çağrı
5 meditasyon
+zırhınız 70 olcak ve üstünüz max olması daha ii olur ayrıca cent zırh ve fundi zrıhınız varsa size tavsiyem fundi zırh takılı kalsın..
Şifacı da eğer şans var ise ve 2 defa canı düşükken üst üst e kritik şifa basar ise.. Savaşcı istese de artık kesemez... ama savaşcıda işi bilmiyorsa..
Şifacı ws yaparken öncelikle ibni itemleri giymeli savaşcıya yaklaştıgında cağrı acmalı ve ardından cember acmalı + ws itemlerini giymeli dalarken bu arada karşı savaşcı hayvan a dalıyor ise onu korumalı kendisine dalıyor ise kendisini korumalı...
Eğer hayvan a dalıyorsa hayvanı ne kadar cok sağ tutabilirse o kadar karlıdır...
Bu arada şifacı ws yaparken zırh veren itemleri cıkarıp takmamalıdır bu savaşcının lehinedir..
Bu yüzden size önerim ibni ibni ceket + ibni cevo ayaq + ibni cevo eldiven + m2 şifa takılmalıdır şifa basarken bu savaşcının şifa basma esnasında bile aynı vuruş yapmasına olanak sağlar...
Ayrıca bu konuda seri olmalısınız ve pc niz kasmamalı yoqsa şansınız cok düşük olur..
Bu itemler sizde varken karşı savaşcı full ışık + yücelen halit full veya yücelen solcan 2 parca dierleri yücelen halit full olsa bile kesme şansınız 50 lerdedir.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]