savaşçı vs leri için yarım [item hk.]

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Re: savaşçı vs leri için yarım [item hk.]

Mesaj gönderen Sebatay »

Diğer arkdaşları bilmem ama benim sıkıntım şu, savaşçılar ile vs atarken (kesildiklerimi kastederek yazıyorum bu yazıyı) öldüğümde 60-70 civarında kudretim kalıyor. Yani adamlar inanılmaz hızlı hasar veriyorlar.

O yüzden benim tavsiyem;

1- Zırhını 70'e tamamla
2- Max veya hasar çok önemli değil, ikinci efsun olarak savunma diz.
3- Eğer mümkünse adamı yavaşlatacak bir özelliğini açık tut (çağrı veya zehir gibi)

Uzun vadeye yayıldığında vs genelde ben savaşçıları kesiyorum. Kısa sürede onlar beni kesti kesti, yok kesemedi dediğim gibi uzun vadede onları yatırıyorum.
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

Üstünü yücelen solucan dizersen rahatlıkla savaşcı keseblrsn nasılmı?

1- zırhın 70 olunca qelen hasar azalır
2-ruh kalkanı açınca hasar daha fazla azalır ve ecel qetirenle örnerk aqır 2 bin yersn
3-hayvanını salarak savaşcıya birazdaha hasar verebilirsn
kolaylıkla yenersn
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Legendxdalgac isimli arkadaş haklı hedefin zaafı olan direnç , yada maximum hasar modeliyle yüksek hasarlar verip güzel bir yetenek kombinasyonuyla şifacı rahatlıkla kesilebilir, Deathxtiffany isimli karakterimle tek efsun (Kritik dahil değil ;) )Megaxsoull , Choosensxkalpsiz gibi şifacıları yere serdim yüksek fark olan skorlarla.Tekrar karakterimi düzeltip , vs. yapmaya başlarsam bir süre sonra açık açık anlatırım.

Yakın dövüşte her zaman SAVAŞÇI
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Savaşçıyı büyücü gibi kesebiliriz.Asit Yeteneğimizle beraber Asit 15 Bilgisi 15 Zehir Bilgisi 15 Ruh 15 Olucak
Üstümüz Full Asit + Kritik olursa Rahat Keseriz.
İlk önce Zehirle yavaşlatıcaz Sonra Hayvan Çıkarıcaz.600 Hasar 600 dür.Sonra Başlıycaz Asit'le Vurmaya.Full döndürcez Savaşçıyı ha Diyelim Kudretimiz Bitti Takıcaz Max. Hasarlarımızı Babalar Gibi Girişcez Savaşçıya =))
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

Kudretin bittiğinde yakın dövüşe girersen o savaşçı seni yer ?
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Sebatay »

Wizards haklı, ayrıca yetenek dizilimine bir göz attım. Yazdıklarına göre söylüyorum Eragorn;

Asit ve Bilgisi ==> 30
Ruh ==> 15
Zehir ==> 15
Çağrı ==> 15

75 etti bunlar. 98 puanımız var, geriye kalan 23 puanı nasıl dağıtacaksın ? Ayrıca üzerin full asit olsun emin ol kudretin yetmeyecektir.

Kıyafet olarak da baya bi doldurdun çantanı :) zehir eşyaları, asit eşyaları, max'lar. Yer kalmadı valla çantada :D
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Sebatay yazdı:Wizards haklı, ayrıca yetenek dizilimine bir göz attım. Yazdıklarına göre söylüyorum Eragorn;

Asit ve Bilgisi ==> 30
Ruh ==> 15
Zehir ==> 15
Çağrı ==> 15

75 etti bunlar. 98 puanımız var, geriye kalan 23 puanı nasıl dağıtacaksın ? Ayrıca üzerin full asit olsun emin ol kudretin yetmeyecektir.

Kıyafet olarak da baya bi doldurdun çantanı :) zehir eşyaları, asit eşyaları, max'lar. Yer kalmadı valla çantada :D
Sadece Temel Şeyler SÖledim Ben Size Kendi Kafanızda Biçimlendirebilirsiniz Yetenekleri.Kudret Yetmezliği Meditasyon la Yapacağız Zaten ve Kendi Kafanıza görede Taktik belirlemelisiniz HEr şifacının kendine göre bir taktiği vardır.Ben sadece Kafanızda bir Yetenek Sistemi Oluşşun diye söledim.
CoBaiN wazzup
Jimnastic
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Jimnastic »

Yucelen cevrıye eldıven
yucelen plevne ceket (yucelen cevrıye ceket)
yulecen plevne ayak
yucelen solucan pantolon (cent verıyor)
takılar ve zırh elınde asahab m2 hedef le kesemeyecegınız savascı yok arada yenılırsınız ama sans kalmıs bırsey olur

15 sıfa bılıgısı
15 ıyılestırme
15 cagrı
15 medıtasyon
15ck
15ruh kalkanı

benım tercıh ettıgımde
15sıfabılgısı
15 s-ıyılestırme
15 ck
5medıtasyon
10ıyılestırme cenberı
15 ruh kallanı
15 cagrı

YARatıgı ıyı korursaan savscıyı arahat kesersın

savascıalar zaten ılk yaratıgı kesıyor yaratıgı akesmeyen savscı nın sonu olum zaten
EsCoNtEs
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Jimnastic yazdı:Yucelen cevrıye eldıven
yucelen plevne ceket (yucelen cevrıye ceket)
yulecen plevne ayak
yucelen solucan pantolon (cent verıyor)
takılar ve zırh elınde asahab m2 hedef le kesemeyecegınız savascı yok arada yenılırsınız ama sans kalmıs bırsey olur

15 sıfa bılıgısı
15 ıyılestırme
15 cagrı
15 medıtasyon
15ck
15ruh kalkanı

benım tercıh ettıgımde
15sıfabılgısı
15 s-ıyılestırme
15 ck
5medıtasyon
10ıyılestırme cenberı
15 ruh kallanı
15 cagrı

YARatıgı ıyı korursaan savscıyı arahat kesersın

savascıalar zaten ılk yaratıgı kesıyor yaratıgı akesmeyen savscı nın sonu olum zaten
İlk Yaratığı Kesenler vs Tecrübesi olmayanlardırki Bunu herkez bilir Şifacıyla vs Atarken Kudret Tecrübe içerisinde kullanılmadılır.Gerçek ölüm budur senin için.Her Zaman Şifacı üzerinde Yoğunlaşmalısın.ve Yakın Dövüş Ardanneler Sen naptın Savaşçı Sana Kaç kaç vurucak Acep Merak Ediyorum.Gel benim Savaşçımla vs AT böle ?
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kerim73 »

Şifacı - Savaşcı ws lerinde ...

Şifacılara önerim.. yeteneklerde .. yakın dövüş icin..

15 can kurtaran
15 ruh kalkanı
15 iyileştirme ve bilgisi
15 çember
15 çağrı
5 meditasyon

+zırhınız 70 olcak ve üstünüz max olması daha ii olur ayrıca cent zırh ve fundi zrıhınız varsa size tavsiyem fundi zırh takılı kalsın..

Şifacı da eğer şans var ise ve 2 defa canı düşükken üst üst e kritik şifa basar ise.. Savaşcı istese de artık kesemez... ama savaşcıda işi bilmiyorsa..

Şifacı ws yaparken öncelikle ibni itemleri giymeli savaşcıya yaklaştıgında cağrı acmalı ve ardından cember acmalı + ws itemlerini giymeli dalarken bu arada karşı savaşcı hayvan a dalıyor ise onu korumalı kendisine dalıyor ise kendisini korumalı...
Eğer hayvan a dalıyorsa hayvanı ne kadar cok sağ tutabilirse o kadar karlıdır...

Bu arada şifacı ws yaparken zırh veren itemleri cıkarıp takmamalıdır bu savaşcının lehinedir..

Bu yüzden size önerim ibni ibni ceket + ibni cevo ayaq + ibni cevo eldiven + m2 şifa takılmalıdır şifa basarken bu savaşcının şifa basma esnasında bile aynı vuruş yapmasına olanak sağlar...

Ayrıca bu konuda seri olmalısınız ve pc niz kasmamalı yoqsa şansınız cok düşük olur..

Bu itemler sizde varken karşı savaşcı full ışık + yücelen halit full veya yücelen solcan 2 parca dierleri yücelen halit full olsa bile kesme şansınız 50 lerdedir.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]

“Şifacı” sayfasına dön