Kayserilixubeyde yazdı:Kardeşim bir isteğin olursa çekinmeden söyle senin emrin olur.gördüğümüz gibi bazı şerefsizler yine adam olmadıklarını gösteriyorlar (prince) eşşeğe altın semer taksan eşşek yine EŞŞEK OĞLU EŞŞEK...TEKRAR Söylüyorum senin bizden rica etmen emirdir.Her zaman yanında olucaz oyuna dönersen aramıza katılmanı isterim.Hayatta başarılar kardeşim...
:twisted: :twisted: olum gelecez gelecez dediniz şimdi siz benden kaçacaksınız..
hobaa sen beni tanıyamadın heralde yada kafan güzel koçummm noldu lan sana sende belsinde oturmuyonmuydu gel bakalım bu akşam obanın o tarafa biz senle yüz yüze konuşalım
Koçum ben Kayserili değilim ki kayseride oturayım çok sıkıntın varsa gel ESENLER e bizim kafamız kıyak ken de ne yaptığımızı biliriz rahat ol.Benim veya arkadaşlarımın hakkında yorum yapma Kayseride de çevrem çok harbi üzerim seni...
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...
Kayserilixubeyde yazdı:Koçum ben Kayserili değilim ki kayseride oturayım çok sıkıntın varsa gel ESENLER e bizim kafamız kıyak ken de ne yaptığımızı biliriz rahat ol.Benim veya arkadaşlarımın hakkında yorum yapma Kayseride de çevrem çok harbi üzerim seni...
Kayserilixubeyde yazdı:Ben fransızca mı konuşuyorum ? İSTANBUL ESENLER deyim
ulan esenler diyonda istanbul desene ne biliyim esenleri ben, ya bi dk şimdi oyunda ubeyde diye birisi vardı ben konuştum onla belsinde oturuyomuş, ben onla karıştırdım seni ama sende az artiz değilmişsin, bu konuşma burda bitsin kendini kurtar [içerk Düzenlendi] burdan cevapda yazma tamammı koçum ben yazmıcam ne yazarsan yaz..