Bi BAkaRMısın ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bi BAkaRMısın ?

Mesaj gönderen doorss »

Blade yazdı:
doorss yazdı:ben MyNet Plus üyelik almak istiyorum ama her hangi bir kredi kartım yoktur. Plus alabilecegim başKA Bİr YoL vARmI? VaRSA yaZArmISıN?
TeŞEKküRLEr HeRKESe İyi OYUnlaR ...

SAYgılARımLA

:arrow: Doors :arrow:
Selamlar...

Sevgili kardeşim. Mynet ten plus satın almanın 3 yolu vardır.
1* e-pin
2* Kredi kartı (odeme gerceklestıgı anda aktıf olur.)
3* Banka havlesi ile.

Kredi kartınız yok ise en saglamı banka havalesi dir. Bu da basittir. İlk .önce www.istanbuloyun.com Adresini tıklıyoruz.
Oradan mynet plus paket al secenegını tıklıyoruz. acılan sayfadan hangı uyelıgınıze plus satın alacaksanız o uyelıgınızı gırerek satın alma sayfasına ulasıyorsunuz. o sayfadan havale ile satın almayı secıyor ve devam tusuna basıyorsunuz.fatura bılgısı olusturuyor ve yıne devam dıyorsunuz.Mesafeli satış sözleşmesini elektronik ortamda okuduğumu ve anladığımı teyid ediyorum. kutucugunu ısaretleyıp satın al dıyorsunuz. ve sıze banka adreslerı ıle havale yaparken kesınlıkle havale islemınde yazdırmanız ıcın referans numarası verılıyor. o referans numarası ıle ılgılı bankaya gıdıp yıne o referans numarasını ozellıkle havale yapan memura yazdırıyorsunuz ve aksam olmasını beklıyorsunuz. aksam saat 18-19 arası plus paketınız aktıf oluyor. Yada daha hızlı olarak mynet ıletısım merkezı numarası olan 0212 328 15 15 i arayarak musterı temsılcısınden kolay ca alıyorsunuz.

iglendınız ıcın hepinize tesekkur ederım
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön