1 Yıl Sonraki Senaryo :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 1 Yıl Sonraki Senaryo :)

Mesaj gönderen ibrahimking »

VatanXLydeR yazdı: Biz gecemizi gündümüze katıp zırh düşürüyoruz. Siz buraya mesaj yazmaktansa bı grup kurup junon kesin düşüyor mu düşmüyor mu ozaman görürüz. Buraya yazdığınızda hiç bişi değişmicek.
cihad blackdevıl.
2. hafta zırhla gezıyodun yalansa soyle.taş catlasa 10. da dustu en fazla.ben 7 8 kez gırdım.ilk acıldıgında taktık bılmedıgımızden kesemedık.elde var 0
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

mitmet yazdı:
xFirelifex yazdı:Resim
aldatmaz2012 yazdı:Oyunun en ezikleri bile 10-15 tane zırh düşürmüş olucak oyunda herkezde zırh olucak oyunda zırhı olmayan 1 kışı bıle olmayacak,tabi ben hariç :) şu an 100 defa junon kesmış bulunmaktayım ( Ne Eksik Ne Fazla) ve 1-5 arasında junon kesıpte zırh duşuren olunca açıkçası bu sıstemı yapanların kulaklarını bayagı bir çınlatıyorum :) artık çabalarımın boş oldugunu duşunuyorum bır ınsan 100 junon kesıpte sadece nucleus yüzük alıyorsa çabalarım boş.Çantayı her zaman bir umutla açıyorum çıkan şey [Madalya] bir başkasına bakıyorum xxx çantadan aldı [Nucleus GB Ampflfaktor] kesim sayısı taş patlazsa 5 ama duşunce ona duşuyor.Bu işin sonu nereye gidicek her gün 3 veya 4 junon kesıyorum ama nıye bu Uygunsuz İçerik Silindi junon bizi gormuyor ?
bana post kasıyorsun diyenlere bak...
Sözümü yineliyorum:"Forumda tartışma çıkartmaktan başka yaptığın iş yok."
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Birde şans işi demezlermi en fazla buna gülüyorum.Bizde az çok programcılıktan anlıyoruz ve programcılıkta şans diye bir faktör yok sadece oran vardır.Nedir oran o efsunun yada zırhın grup içinde kime düşeceğini program oranlar plus sadece bu orandaki payınızı güçlendirir.Ama matematik her zaman şunu der sadece bir şeyin olanaksız olması vardır oda hiç birşeyin olanaksız olmamasıdır. :D "bir filozof"
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Ylcn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ylcn »

Nefesi guclu bi imam bul. Sana okusun
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Ylcn yazdı:Nefesi guclu bi imam bul. Sana okusun
Oda olucak yakında
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
BogazinYargici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BogazinYargici »

Forumkral yazdı:Birde şans işi demezlermi en fazla buna gülüyorum.Bizde az çok programcılıktan anlıyoruz ve programcılıkta şans diye bir faktör yok sadece oran vardır.Nedir oran o efsunun yada zırhın grup içinde kime düşeceğini program oranlar plus sadece bu orandaki payınızı güçlendirir.Ama matematik her zaman şunu der sadece bir şeyin olanaksız olması vardır oda hiç birşeyin olanaksız olmamasıdır. :D "bir filozof"
Sana katılıyorum kardes programcılıkta sans işi yoktur zaten o programıda bi insan yapıyor sadece oranları hesaplıyor ve item dagıtımını ona göre yapıyor bu oyun
Saygılar,
--------Morplus -- 49 -- İbniSina^ Cevriye Asa - Sancak
--------PieTa -- 49 -- ^ Kıyamet Asa - Teşkilat
--------Silverainxdeli -- 49 -- ^ Ecel Getiren - Sancak
Kullanıcı avatarı
korayiST
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen korayiST »

aldatmaz2012 yazdı:Benim hiç zırhım olmadı anne :mrgreen:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

1yıl sonrakı senaryo halı gıdısı ve gecmısıs goz onune alınca soyle gorunuyor sahsen :) Herkez Gm herkez forum yetkılısı olucak vur patlasın cal oynasın kendılerı calıp kendılerı soylıcek ... paketlerde tahmınen bu dusus surerse 3-5 tl arası alıcı arıyacak market raflarında : :mrgreen:
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön