VatanXLydeR yazdı: Biz gecemizi gündümüze katıp zırh düşürüyoruz. Siz buraya mesaj yazmaktansa bı grup kurup junon kesin düşüyor mu düşmüyor mu ozaman görürüz. Buraya yazdığınızda hiç bişi değişmicek.
cihad blackdevıl.
2. hafta zırhla gezıyodun yalansa soyle.taş catlasa 10. da dustu en fazla.ben 7 8 kez gırdım.ilk acıldıgında taktık bılmedıgımızden kesemedık.elde var 0
aldatmaz2012 yazdı:Oyunun en ezikleri bile 10-15 tane zırh düşürmüş olucak oyunda herkezde zırh olucak oyunda zırhı olmayan 1 kışı bıle olmayacak,tabi ben hariç şu an 100 defa junon kesmış bulunmaktayım ( Ne Eksik Ne Fazla) ve 1-5 arasında junon kesıpte zırh duşuren olunca açıkçası bu sıstemı yapanların kulaklarını bayagı bir çınlatıyorum artık çabalarımın boş oldugunu duşunuyorum bır ınsan 100 junon kesıpte sadece nucleus yüzük alıyorsa çabalarım boş.Çantayı her zaman bir umutla açıyorum çıkan şey [Madalya] bir başkasına bakıyorum xxx çantadan aldı [Nucleus GB Ampflfaktor] kesim sayısı taş patlazsa 5 ama duşunce ona duşuyor.Bu işin sonu nereye gidicek her gün 3 veya 4 junon kesıyorum ama nıye bu Uygunsuz İçerik Silindi junon bizi gormuyor ?
bana post kasıyorsun diyenlere bak...
Sözümü yineliyorum:"Forumda tartışma çıkartmaktan başka yaptığın iş yok."
Birde şans işi demezlermi en fazla buna gülüyorum.Bizde az çok programcılıktan anlıyoruz ve programcılıkta şans diye bir faktör yok sadece oran vardır.Nedir oran o efsunun yada zırhın grup içinde kime düşeceğini program oranlar plus sadece bu orandaki payınızı güçlendirir.Ama matematik her zaman şunu der sadece bir şeyin olanaksız olması vardır oda hiç birşeyin olanaksız olmamasıdır. "bir filozof"
Forumkral yazdı:Birde şans işi demezlermi en fazla buna gülüyorum.Bizde az çok programcılıktan anlıyoruz ve programcılıkta şans diye bir faktör yok sadece oran vardır.Nedir oran o efsunun yada zırhın grup içinde kime düşeceğini program oranlar plus sadece bu orandaki payınızı güçlendirir.Ama matematik her zaman şunu der sadece bir şeyin olanaksız olması vardır oda hiç birşeyin olanaksız olmamasıdır. "bir filozof"
Sana katılıyorum kardes programcılıkta sans işi yoktur zaten o programıda bi insan yapıyor sadece oranları hesaplıyor ve item dagıtımını ona göre yapıyor bu oyun