Tekrar anlatayım Dolandırılan Kısı Yanı ben 'Doors' Dolandıran kısıler Soulchield Ve Gülücüğeodaklan..
50 m paramı aldı Soulchield Tekrar ıade etmedı. Ve benden Aldıgı Parayı Gülücüğeodaklan a aktarmıslar ..
Resımde gordugunuz gıbı soulchield de para ve bazı ıtemler yoktur. Buda aktarım oldugunun kanıtıdır.
NEden mı aktarım yaptılar Cunku ben Soulchield e gırıs yapabılıyodum. Bır defalık Gırdım onda da foto aldım.
baglantı hatası alıp dustum oyundan . Benım Souldchield de gordugum durumla gozumu boyamaya calısmıslardır.
Sankı Soulchield de Soyulmus gıbı benım herrseyden umudumu kesmeye çalısmıslardır....
Açık Açık Dolandırıcılar
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Re: Açık Açık Dolandırıcılar
Şimdi Doors sessiz kaldım sana bir şey demiyorum artık .Soulchield yani ali arkadaşım sana ejder asa malzemesi için item bile verdi .Adam sana şifresini verdi adam nerden bilsin bu kdr kaliteli hırsızsın... Evinde 2 pc vardı nerden bilelim senin o 2 pc yi kullanarak böyle bi oyun yapmamış olmabilirsin.Çünkü adam senin 50 m ne kalsa sana 50 m lik item vermezdi ejder asa için Adam kaç kişinin şifresini aldı. Ama güzel bir hırsızlık taktigini ortaya koymuşsun tebrikler.Ortada İz bırakmıyosun ama yukarıda allah var herkes bunu biliyor... Burda milleti kendi yaptıqın oyunla kandırabilirsin.Herkese iyi forumlar ...

SAYGILARIMLA Kırçicegi Qkkesbey
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Geçmiş olsun.Bu tür çakallar oyunda türemeye başladılar.Galiba birisi kafesin kapısını açık unutmuş
:!:
:!:
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Seyr-i Beka
Okkes in cevabından sonra Doors un yüzde yüz haklı olduğuna kefil olabilirim. Şirket elemanlarından biride kendisidir. Dikkatli olun lamerlikte sınır tanımıyorlar.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
-
- İskele Babası
Ben açıklamamı yaptım Arkadaşım benle konuşmuyosan hakkımdada yorum yapma .Ben kimsenin şirketinden degilim isteyen inanır isteyen inanmaz artık yazılanlarada cevap vermiyorum.Yukarıda Allah var herşeyi biliyor...

- nuristrong
- Salgın Koruyucusu
dorss öncelikle seni tebrik edeirm böyle kaliteli bir hırsızsız bende hataylıyım ama senin gibiler yüzündne hataylı olmak istemiyorumneyse konuya gelelim sen harbi hırsızsız evinde 2 pc den senin carı diger pc den alinin carını acıp bu konuşmaları snein planlamış olmadıgını nerden bilelim ????
okkes25494 yazdı:Şimdi Doors sessiz kaldım sana bir şey demiyorum artık .Soulchield yani ali arkadaşım sana ejder asa malzemesi için item bile verdi .Adam sana şifresini verdi adam nerden bilsin bu kdr kaliteli hırsızsın... Evinde 2 pc vardı nerden bilelim senin o 2 pc yi kullanarak böyle bi oyun yapmamış olmabilirsin.Çünkü adam senin 50 m ne kalsa sana 50 m lik item vermezdi ejder asa için Adam kaç kişinin şifresini aldı. Ama güzel bir hırsızlık taktigini ortaya koymuşsun tebrikler.Ortada İz bırakmıyosun ama yukarıda allah var herkes bunu biliyor... Burda milleti kendi yaptıqın oyunla kandırabilirsin.Herkese iyi forumlar ...
Hatay Reyhanlıdan Adam cıkmamıs kı sız cıkacaksınz . boyle Bır oyun Yapsam Sessız Kalır Sıneye Cekılırım Ben Senın gıbı yada sızın gıbı degılım kımsenın Emegınde Gozum Yok Calacak olsam bunu ılk gun yapardım ..
Sızın ne mal oldugunuzu Tum ıkv Halkı bılıyormus meger Bırak Eminonunu tum serverler..
Soruyorlar Kım dolandırdı Senı Soulchield Gülücüğeodaklan Dıyorum Herkes Dıyor ki ;
Sen onların Ne mal oldugunu Bılmıyor musun ?
Evet bende 2 pc Var Haklı oldugun tek nokta bu . Soyle bakalım Gülücüğeodaklan neden bana Sovuyordu.
Paramı senmı aldın ? dedıgımde neden ana bacı sovdu?
Sunu da Soyleyım Ben Ikv Destege Fotolarla Bırlıkte form yolladım .GM ler bu 3 oyuncuyu Kendı OZel Hesaplarına Cekıp n ıs Dongudunu Anlayacakalar. Sen Hiç beynını Yorma.

okkes25494 yazdı:Ben açıklamamı yaptım Arkadaşım benle konuşmuyosan hakkımdada yorum yapma .Ben kimsenin şirketinden degilim isteyen inanır isteyen inanmaz artık yazılanlarada cevap vermiyorum.Yukarıda Allah var herşeyi biliyor...
SİZİn allahtan korkunuz Yok kı Ben korkarım ALLAH'tan
EvEt Cok haklısın YUKARIDA ALLAH var o herşeyi Gördü Biliyor..
Benım Emegımı Calarak ejder asa yapacak olan adamı ne yapayım ben GElsın verım ıtemını
bana 39 lwl urban desteklı zırh 42 yuc kk 46 lwl bilge cevrıye eld verdı.
KAldıkı sadece urban zırhı 18 m sattım..
Ayrıca Ben kendısıne Dedım kı alı Bunları satıp sana getırecem parayı sen bıldıgın gıbı yap ..
NOT Bulundugunuz cafe dekı cocuklara FOrum uyelıgı acıp Kendınızı haklı cıkarmaya calısmayın Hıc ıyı degıl..

nuristrong yazdı:dorss öncelikle seni tebrik edeirm böyle kaliteli bir hırsızsız bende hataylıyım ama senin gibiler yüzündne hataylı olmak istemiyorumneyse konuya gelelim sen harbi hırsızsız evinde 2 pc den senin carı diger pc den alinin carını acıp bu konuşmaları snein planlamış olmadıgını nerden bilelim ????
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bakın cocuklar Ben destege Form yolladım GM ler Carları alıp Kendı ozel hesaplarında ınceleyecek ..
Ne olmus n olmamıs hepsı Anlasılacak .
Ben calmıs olsam Salakmıyım konuyu buralara tasıyayım Cahılsınız Cahıl ....

-
- İskele Babası
WbMaster benim neyimi gördün? Gelip bana şu item tantanası yapıyosun banane bunlardan Doors Ben Kendi adıma konuşuyorum beni tanıyan tanır .... Sen Hırsız olduqunu ben biliyorum bunu kimse bilmesede olur Fotolar yanıltıcı yalandan Char sende güzel yapmışsın charıda susturmuşsun saqlam iş bir iki gün konuşmasın diye adam helal süper hırsız diyorum sana