Hayatıma Renk Veren MeLihte gidiyor vay be üzüldüm Hayırlı Teskereler Senınle okadar oyundada yazışsakta yeri geldi seste konustuysakta lan kerata senı sevıyom Allaha emanet Ol kardesm Kendıne İyi bak
En Büyük Asker Bizim Asker !!! )
YoLun acık olsun Ömrün Uzun Olsun Su Gibi Git Su Gibi Gel Kardesım...
Melihim Helalleştik Fakat genede kaldıysa Çorbada tuzumuz kaldıysa tencerede suyumuz Helali hoş olsun kardeşim benim vatanı korumaya Mehmetçik olmaya giden bir kardeşimi daha ugurluyo rum darısı benım ve kardeşlerimizin basına Güle güle git güle güle gel Kardeşim
Melihim seninle bu oyuna başladıgımız günü hatırlıyorum daha zaman ne çabukta geçmiş sen benim oyunda ve reelde tanıdıgım ve kardeşim gibi sevdigim insanlardan birisin yolun açık olsun inş sag salim vatani görevini yapar gelirsin ne diyeyim sende hakkını helal et eger benimde varsa sonuna kadar helal olsun konuştugumuzda bayrmın son günü gidecegim demiştin inş bayramda izine gelecem o zaman bol bol konuşuruz şimdilik ALLAHA emanet ol görüşmek üzere ISPARTA seni bekler:)
Melihcann hayırlı olsunn hayırlı teskereler arkadaşım inş allah gönlüne göre verir senin için her zmn en iisi en güzelinin olmasını isterim hayatnda başarılar kndne çok ii bak..
Maçakızı - Kupakızıı
Ben kukla olmak istemem, kuklacı da.Senin iplerin var mı? Uçları başkasının elinde olan..
Öncelikle selamlar arkadaşlar melih kardeşim bir dargın bir barışıkda yasasak bu oyunda yerini ve yurdunu benim gönlümde biliyorsun oyuna giremiyorum zaten ama forumdan takip ediyorum her ne yasadıysak sanalda kalmıştır benim için herseyden önce kendine iyi bak allaha emanet ol yolun bahtın açık olsun sana şimdiden o günleri allah su gibi geçirmeyi nasip etsin umarım yine görüşürüz her ne yaşansada benden yana helali hoş olsun umarım sende helal edersin sizler sayesinde bir grubu topladım bir araya belki sahip cıkamasamda sizlere beklediğiniz kadar saygı gösteremesemde umarım kalbinizde ufakta olsa bir yer edinmişimdir saglıcakla git gel kardeşim hayırlı teskereler...
Vay be melihimde gidiyor öncelikle hayırlı teskereler kardeşim oyunu bıraktıgın için çok üzüldüm bu oyuna sen gibi insanlar çok az gelir ama mecburiyetten bırakıyorsun konu vatan olunca gerisi teferruattır inş sag salim dönersin kardeşim seni asla unutmayacagız yolun açık olsun ALLAHA emanet ol kardeşim benim umarım bir gün tekrar görüşürüz