ibrahimking yazdı:ecel getırenın krıtık vurs ıhtımalı az.2 sn de bır 2200 vurdugunu dusunursek.
latıf sn de 1200 vuruyor boylece latıf daha cok hasar verıyor.ustelık latıfın krıtık oranı mukemmel.
2 kısı aynı anda akreplere dalsın.latıflı daha once öldürür.bende ecel latıf yok ama kullanan arkadasım var.latıflı + ecelı olan herkes yaratık keserken latıfle dalar.ecel süs olsun dıye uretmıslerdır.
dıyolarsa zaten skıl atıyoruz .serı vurus deıl tek seferde en yuksek vurus.
GIDIN YUCELEN HALIT OSMIRIDYUM KAFA KOPRAN ALIN:EN AZINDAN DAHA AZ PARA HARCARSINIZ
dediğine katılıyorum yaratık keserken latif daha iyi ama bunun oko su var, kp kasması var
Her iki şaheseride kullandım.Her türlü ecel sahibi birisi alır.Arkadaşlar demiş Latif'in kritik oranı çok.Doğru latifle kritik oranım %34 oluyor fakat kritik vurduğunda üstünde yazan x5 etkisi görülmüyor.En fazla 2500 değiyor.Ama ecel getiren ofansif 15 puan verildiğinde yetenek hasarını daha çok arttırdığı için daimi Latif'ten öndedir.Latif ve ecelle gümüş kes diyen arkadaşta gidip Ecel ve Diş le gümüş kessin.Diş daha çabuk öldürtür, çünkü kesici aletlere direnci yok gümüşlerin.Hangisini üretiyim dersen Kesinlikle Ecel üret yoksa pişman olursun.Olur da birgün eski kritikleri vurmaya başlarsak o zaman Latif üretirsin
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
xDarkiMMortaLx yazdı:Her iki şaheseride kullandım.Her türlü ecel sahibi birisi alır.Arkadaşlar demiş Latif'in kritik oranı çok.Doğru latifle kritik oranım %34 oluyor fakat kritik vurduğunda üstünde yazan x5 etkisi görülmüyor.En fazla 2500 değiyor.Ama ecel getiren ofansif 15 puan verildiğinde yetenek hasarını daha çok arttırdığı için daimi Latif'ten öndedir.Latif ve ecelle gümüş kes diyen arkadaşta gidip Ecel ve Diş le gümüş kessin.Diş daha çabuk öldürtür, çünkü kesici aletlere direnci yok gümüşlerin.Hangisini üretiyim dersen Kesinlikle Ecel üret yoksa pişman olursun.Olur da birgün eski kritikleri vurmaya başlarsak o zaman Latif üretirsin
Zaten ilerki zamanlarda diğer şaheseride üreteceğim ama benim sorunum ilk hangisini üreteceğime karar verememiş olmam
xDarkiMMortaLx yazdı:Her iki şaheseride kullandım.Her türlü ecel sahibi birisi alır.Arkadaşlar demiş Latif'in kritik oranı çok.Doğru latifle kritik oranım %34 oluyor fakat kritik vurduğunda üstünde yazan x5 etkisi görülmüyor.En fazla 2500 değiyor.Ama ecel getiren ofansif 15 puan verildiğinde yetenek hasarını daha çok arttırdığı için daimi Latif'ten öndedir.Latif ve ecelle gümüş kes diyen arkadaşta gidip Ecel ve Diş le gümüş kessin.Diş daha çabuk öldürtür, çünkü kesici aletlere direnci yok gümüşlerin.Hangisini üretiyim dersen Kesinlikle Ecel üret yoksa pişman olursun.Olur da birgün eski kritikleri vurmaya başlarsak o zaman Latif üretirsin
Zaten ilerki zamanlarda diğer şaheseride üreteceğim ama benim sorunum ilk hangisini üreteceğime karar verememiş olmam
İkisinin de malzemelerini topla ikisini aynı anda üret bak sorununu çözdüm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FULL YÜCELEN LATİFLİ BİRİSİ 46 LVL E YENİLDİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ADAMIN ELİNDE GRV İTEMİ CELLAT SATIRI VARDI O ZAMANA KADAR BENDE LATİF DİYODUM AMA O OLAYI GÖRDÜKTEN SONRA VAZGEÇTİM :mrgreen:
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
beyler anlamıyosunuz.ona kalırsa kafa kopran cok daha ıyı vuruyor.kafa kopran alın o zaman rahat edin.o kadar parayı boşa harcamış olursunuz.uretceksen latıf uret.elınede kafa kopran al.hangııs lazımsa onla dal.ecel ıyı deıl