Ecel Getiren vs Latif

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Ecel Getiren vs Latif

Mesaj gönderen Designer »

ibrahimking yazdı:ecel getırenın krıtık vurs ıhtımalı az.2 sn de bır 2200 vurdugunu dusunursek.
latıf sn de 1200 vuruyor boylece latıf daha cok hasar verıyor.ustelık latıfın krıtık oranı mukemmel.
2 kısı aynı anda akreplere dalsın.latıflı daha once öldürür.bende ecel latıf yok ama kullanan arkadasım var.latıflı + ecelı olan herkes yaratık keserken latıfle dalar.ecel süs olsun dıye uretmıslerdır.
dıyolarsa zaten skıl atıyoruz .serı vurus deıl tek seferde en yuksek vurus.
GIDIN YUCELEN HALIT OSMIRIDYUM KAFA KOPRAN ALIN:EN AZINDAN DAHA AZ PARA HARCARSINIZ

dediğine katılıyorum yaratık keserken latif daha iyi ama bunun oko su var, kp kasması var

Onlarda naapcam?
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Her iki şaheseride kullandım.Her türlü ecel sahibi birisi alır.Arkadaşlar demiş Latif'in kritik oranı çok.Doğru latifle kritik oranım %34 oluyor fakat kritik vurduğunda üstünde yazan x5 etkisi görülmüyor.En fazla 2500 değiyor.Ama ecel getiren ofansif 15 puan verildiğinde yetenek hasarını daha çok arttırdığı için daimi Latif'ten öndedir.Latif ve ecelle gümüş kes diyen arkadaşta gidip Ecel ve Diş le gümüş kessin.Diş daha çabuk öldürtür, çünkü kesici aletlere direnci yok gümüşlerin.Hangisini üretiyim dersen Kesinlikle Ecel üret yoksa pişman olursun.Olur da birgün eski kritikleri vurmaya başlarsak o zaman Latif üretirsin ;)
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Hız Her zaman en iyisidir Latıf her 1 Sn de wuruyor + KrtıK sen oo Kımse tutamaz Senı :lol: :lol:
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Designer »

xDarkiMMortaLx yazdı:Her iki şaheseride kullandım.Her türlü ecel sahibi birisi alır.Arkadaşlar demiş Latif'in kritik oranı çok.Doğru latifle kritik oranım %34 oluyor fakat kritik vurduğunda üstünde yazan x5 etkisi görülmüyor.En fazla 2500 değiyor.Ama ecel getiren ofansif 15 puan verildiğinde yetenek hasarını daha çok arttırdığı için daimi Latif'ten öndedir.Latif ve ecelle gümüş kes diyen arkadaşta gidip Ecel ve Diş le gümüş kessin.Diş daha çabuk öldürtür, çünkü kesici aletlere direnci yok gümüşlerin.Hangisini üretiyim dersen Kesinlikle Ecel üret yoksa pişman olursun.Olur da birgün eski kritikleri vurmaya başlarsak o zaman Latif üretirsin ;)

Zaten ilerki zamanlarda diğer şaheseride üreteceğim ama benim sorunum ilk hangisini üreteceğime karar verememiş olmam
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

Designer yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:Her iki şaheseride kullandım.Her türlü ecel sahibi birisi alır.Arkadaşlar demiş Latif'in kritik oranı çok.Doğru latifle kritik oranım %34 oluyor fakat kritik vurduğunda üstünde yazan x5 etkisi görülmüyor.En fazla 2500 değiyor.Ama ecel getiren ofansif 15 puan verildiğinde yetenek hasarını daha çok arttırdığı için daimi Latif'ten öndedir.Latif ve ecelle gümüş kes diyen arkadaşta gidip Ecel ve Diş le gümüş kessin.Diş daha çabuk öldürtür, çünkü kesici aletlere direnci yok gümüşlerin.Hangisini üretiyim dersen Kesinlikle Ecel üret yoksa pişman olursun.Olur da birgün eski kritikleri vurmaya başlarsak o zaman Latif üretirsin ;)

Zaten ilerki zamanlarda diğer şaheseride üreteceğim ama benim sorunum ilk hangisini üreteceğime karar verememiş olmam
İkisinin de malzemelerini topla ikisini aynı anda üret bak sorununu çözdüm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
Tskxhxorgeneral
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxhxorgeneral »

ssss
Resim

Yönetim size para vericem :) ;)
Kullanıcı avatarı
adania01
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen adania01 »

HER İKİSİ DE GÜZEL SİLAH AMA TERCİHİM ECEL LATİFİ vs ECEL GÖRDÜM BEN ÇOĞUNLUK ECELLİ KULLANICI KAZANDI
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Sen ecel üret benı dınle kımseyı dınleme latıf uretırsen kafa koparanlı bırıne 40-50 canla kesılınce cok uzulursun.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
adania01
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen adania01 »

FULL YÜCELEN LATİFLİ BİRİSİ 46 LVL E YENİLDİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ADAMIN ELİNDE GRV İTEMİ CELLAT SATIRI VARDI :D O ZAMANA KADAR BENDE LATİF DİYODUM AMA O OLAYI GÖRDÜKTEN SONRA VAZGEÇTİM :mrgreen:
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

beyler anlamıyosunuz.ona kalırsa kafa kopran cok daha ıyı vuruyor.kafa kopran alın o zaman rahat edin.o kadar parayı boşa harcamış olursunuz.uretceksen latıf uret.elınede kafa kopran al.hangııs lazımsa onla dal.ecel ıyı deıl

“Genel Etkileşim” sayfasına dön