Arkadaşım biraz saçma olucak ama sen nıe kullanıcı ısmını verıyorsun adamı yasaklayıp geçiceksin olay bu ama ilginç bir durum geçmiş olsun...
GMLER DEN HIRSIZ OLURMU YARDIM EDİNNNN!!!!
- kotucocuk14
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: GMLER DEN HIRSIZ OLURMU YARDIM EDİNNNN!!!!
Merhaba,
Arkadaşım biraz saçma olucak ama sen nıe kullanıcı ısmını verıyorsun adamı yasaklayıp geçiceksin olay bu ama ilginç bir durum geçmiş olsun...
c=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ![/a][/c]:
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Kardeş evden arasan sana daha iyi hizmet verirler 444 0 375 ara 2 ye bas daha sonra seni oyun ile ilgilenen kişiye yönlendirceklerdir....
arkadaşım o gm deil çünkü msn hesb ayrıdır @-mail hesabı ayrıdır seni dolandırmışlar geçmiş olsun... !!!
a aytoldı
a aytoldı
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
o gm işinden anlamam ama bnm ttnet üyeliğime qirdiğimdede hesabınız kitlenmiştir diyo ttneti aradım sonra öle bi üyelik olmadığını idda ettiler şu an charımda ortada yoq saten
Colloqa-LaStMoHiCaaN
Colloqa-LaStMoHiCaaN
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Merhaba,
kapa lan çeneni sus !!

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Merhaba
Ikvdestek veya benzerı isimler altında İstanbul Kıyamet Vaktı ekıbı MSN Messenger üzerinden hızmet vermemektedır..
Şikayet İtiraz Öneri Hata gibi konularda sadece ve sadece www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden bizile iletişime geçebilirsiniz.
İyi Oyunlar
Ikvdestek veya benzerı isimler altında İstanbul Kıyamet Vaktı ekıbı MSN Messenger üzerinden hızmet vermemektedır..
Şikayet İtiraz Öneri Hata gibi konularda sadece ve sadece www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden bizile iletişime geçebilirsiniz.
İyi Oyunlar
İsmet Soner YILMAZER
.38.
.38.