Nubumba Nubumbaxx Calısmıstır
Re: Nubumba Nubumbaxx Calısmıstır
Sen essek oldukdan sonra sirtina binen cok olur,kusura bakma gercekler acidir...
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
SerkanSerkan yazdı:Bir insan 3-5 kp için anam bacım üstüne yemin ederim, bıraktım... Abi yapmayacam etmeyecem özür dilerim gibisinden zırvalar yapıp 5 dakika içinde bir oyun için daldan dala atlarsa ben sevinirim arkadaş. Çok küfür yedi, çok beddua aldı kim bilir belki de onu en iyi adam edicek yol budur, cezasını bulmuş diye düşünüyorum.
Emek var diyorsun, ben bu adamın savaşı, küfür yeme çabasını bırakıpta level kasmayı bitirdikten sonra yaratık kestigini de görmedim, Jethro derlerdi o herifte bunun gibi kaypaktı ama ona acımıstım, yorum yapmak içimden gelmemişti... Bunun için tekrar söylüyorum, sevindim çok güzel yapmışlar.
Drowxdadawa
Katılıyorum, her ne kadar karaktersizin önde gideni olsada, hırsızı haklı çıkarmaz.TaKeoVaxNoS yazdı:ayıp arkadaşlar ayıp yaw adam cehennemden cıkmıs olsun cok kötü olmuş olsun onun bir emeği çalınıyo ve siz ona seviniyorsunuz aynı şey sizinde basınıza gelebilir sizde anlarsınız bu durumun ne oldugunu.. geçmiş olsun nubumba
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
VALLA BAZI ARKADAŞLARA KATILMIYORUM ÇALINAN ÇARLARIN GÖ TÜ NE GİRSİN NUBUMBA SENİN KADAR #@!? VE ADİ BİRİSİ YOKTUR BU SUNUCUDA SEN ŞÜKRET MİLLETİN BUNCA BEDDUASINDAN SONRA SADECE ÇARLARIN ÇALINDI...BETER OLASIN :twisted: :evil: (ARKADAŞIN ÇARINI ÇALAN ARKADAŞ ELLERİNE SAĞLIK
)
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
Teşekkurler TaKeoVaxNoS Sadece Sen Benı Anladın
- karadul
- Cin Avcısı
- Lonca: Game Time
BEN FAX YÖNTEMİ İLE ALMIŞTIM
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Soyulduğuna sevindim doğrusu .İnş. onun yerine gelen kişi bunun gibi değildir ama sanmam şerro şerroya benzer 
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
- eskilerden
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Inception
SerkanSerkan yazdı:Bir insan 3-5 kp için anam bacım üstüne yemin ederim, bıraktım... Abi yapmayacam etmeyecem özür dilerim gibisinden zırvalar yapıp 5 dakika içinde bir oyun için daldan dala atlarsa ben sevinirim arkadaş. Çok küfür yedi, çok beddua aldı kim bilir belki de onu en iyi adam edicek yol budur, cezasını bulmuş diye düşünüyorum.
Emek var diyorsun, ben bu adamın savaşı, küfür yeme çabasını bırakıpta level kasmayı bitirdikten sonra yaratık kestigini de görmedim, Jethro derlerdi o herifte bunun gibi kaypaktı ama ona acımıstım, yorum yapmak içimden gelmemişti... Bunun için tekrar söylüyorum, sevindim çok güzel yapmışlar.
-Xllalqerllx-Birzamanlarikv-Vindemiatrix
-
- Sahaf Yardımcısı
carını almam yontemi war ama pahalıya patlar xd
- ecellxeskiya
- Salgın Koruyucusu
arkadaş san ki kendi emeği şimdi kendisi cevap versin Batuhanşifa ile Ersegun'u sen çalmadın mı? ayri yeten çaldıktan sonra bi de pm atıp çaldığın çardan para ver diyip parada dilenmedin mi? üstelik tüm arkadaş listesindeki herkesten borç para item almadın mI? yalansa yalan de bu kadar beddua boşa gitmez geçmiş olsun deil beter ol daha uygun düşüo
BETER OL
BETER OL
Oyunu bıraktım ara sıra forumdayım