Nubumba Nubumbaxx Calısmıstır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Miqrop
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Nubumba Nubumbaxx Calısmıstır

Mesaj gönderen Miqrop »

Sen essek oldukdan sonra sirtina binen cok olur,kusura bakma gercekler acidir... 8-)
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop

Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

SerkanSerkan yazdı:Bir insan 3-5 kp için anam bacım üstüne yemin ederim, bıraktım... Abi yapmayacam etmeyecem özür dilerim gibisinden zırvalar yapıp 5 dakika içinde bir oyun için daldan dala atlarsa ben sevinirim arkadaş. Çok küfür yedi, çok beddua aldı kim bilir belki de onu en iyi adam edicek yol budur, cezasını bulmuş diye düşünüyorum.

Emek var diyorsun, ben bu adamın savaşı, küfür yeme çabasını bırakıpta level kasmayı bitirdikten sonra yaratık kestigini de görmedim, Jethro derlerdi o herifte bunun gibi kaypaktı ama ona acımıstım, yorum yapmak içimden gelmemişti... Bunun için tekrar söylüyorum, sevindim çok güzel yapmışlar. ;)
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

TaKeoVaxNoS yazdı:ayıp arkadaşlar ayıp yaw adam cehennemden cıkmıs olsun cok kötü olmuş olsun onun bir emeği çalınıyo ve siz ona seviniyorsunuz aynı şey sizinde basınıza gelebilir sizde anlarsınız bu durumun ne oldugunu.. geçmiş olsun nubumba
Katılıyorum, her ne kadar karaktersizin önde gideni olsada, hırsızı haklı çıkarmaz.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
kokoreckoray
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kokoreckoray »

VALLA BAZI ARKADAŞLARA KATILMIYORUM ÇALINAN ÇARLARIN GÖ TÜ NE GİRSİN NUBUMBA SENİN KADAR #@!? VE ADİ BİRİSİ YOKTUR BU SUNUCUDA SEN ŞÜKRET MİLLETİN BUNCA BEDDUASINDAN SONRA SADECE ÇARLARIN ÇALINDI...BETER OLASIN :twisted: :evil: (ARKADAŞIN ÇARINI ÇALAN ARKADAŞ ELLERİNE SAĞLIK 8-) )
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR

GÖKxEmBeRMooN
ahmet493
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ahmet493 »

Teşekkurler TaKeoVaxNoS Sadece Sen Benı Anladın
Kullanıcı avatarı
karadul
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Game Time

Mesaj gönderen karadul »

BEN FAX YÖNTEMİ İLE ALMIŞTIM
Kullanıcı avatarı
Kastilyax
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kastilyax »

Soyulduğuna sevindim doğrusu .İnş. onun yerine gelen kişi bunun gibi değildir ama sanmam şerro şerroya benzer :D
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Kullanıcı avatarı
eskilerden
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Inception

Mesaj gönderen eskilerden »

SerkanSerkan yazdı:Bir insan 3-5 kp için anam bacım üstüne yemin ederim, bıraktım... Abi yapmayacam etmeyecem özür dilerim gibisinden zırvalar yapıp 5 dakika içinde bir oyun için daldan dala atlarsa ben sevinirim arkadaş. Çok küfür yedi, çok beddua aldı kim bilir belki de onu en iyi adam edicek yol budur, cezasını bulmuş diye düşünüyorum.

Emek var diyorsun, ben bu adamın savaşı, küfür yeme çabasını bırakıpta level kasmayı bitirdikten sonra yaratık kestigini de görmedim, Jethro derlerdi o herifte bunun gibi kaypaktı ama ona acımıstım, yorum yapmak içimden gelmemişti... Bunun için tekrar söylüyorum, sevindim çok güzel yapmışlar. ;)
-Xllalqerllx-Birzamanlarikv-Vindemiatrix
Turkokaradulx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Turkokaradulx »

carını almam yontemi war ama pahalıya patlar xd
Kullanıcı avatarı
ecellxeskiya
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ecellxeskiya »

arkadaş san ki kendi emeği şimdi kendisi cevap versin Batuhanşifa ile Ersegun'u sen çalmadın mı? ayri yeten çaldıktan sonra bi de pm atıp çaldığın çardan para ver diyip parada dilenmedin mi? üstelik tüm arkadaş listesindeki herkesten borç para item almadın mI? yalansa yalan de bu kadar beddua boşa gitmez geçmiş olsun deil beter ol daha uygun düşüo

BETER OL
Oyunu bıraktım ara sıra forumdayım

“Genel Sohbet” sayfasına dön