LORDXBİLGİC HIRSIZDIR İÇERİ !!!
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LORDXBİLGİC HIRSIZDIR İÇERİ !!!
Aç bakıyım O kanıtlarla konuyuRudboy yazdı:Ya eagle senin ne halt olduğunu çok iyi biliyoruz. Daha öncede bu knuyu açtın ve konun silindi haksız bulundun tekrar bu konuyu açmandaki amaç nedir. Eziksen ezikliğini bil öle oyunda millete küfür etmekle adam olunmuyo. He küfür etmedim dersen kanıtlarla beraber konunu açarım![]()
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
her gün forumdan havalanıon gecen gördüm oyunda ws dedim ne tarafın yemedi (tarafların) klawyeyle değil gücünle konusucan ezocan

- eagleee
- FareAdam Düşmanı
Reymond yazdı:bana bak böyle gelipde ezik felan ağızını topla sataşacak adam arama ezik dediğin adam arzlar arasındaki en iyilerden birisi sen önce bir kendine bakki kendi zafını gör ve aslağa benim dostlarımdan birisinede bu tip hakaretlerde bulunma önce kendini gör son etrafa bak
yok knk bu adamın beyni yetmez bunun yaşı 59 da olsa akıl yaşı 9 bile değildir

O gün işim vardı vs atmadım. Alayınız adam değilsiniz bu yüzden tartışmıcam.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Şevket haklı...Rudboy yazdı:Ya eagle senin ne halt olduğunu çok iyi biliyoruz. Daha öncede bu knuyu açtın ve konun silindi haksız bulundun tekrar bu konuyu açmandaki amaç nedir. Eziksen ezikliğini bil öle oyunda millete küfür etmekle adam olunmuyo. He küfür etmedim dersen kanıtlarla beraber konunu açarım![]()
![]()
![]()
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
O ezik sen ondan 10 kat daha eziksinBilgic yazdı:Şevket haklı...Rudboy yazdı:Ya eagle senin ne halt olduğunu çok iyi biliyoruz. Daha öncede bu knuyu açtın ve konun silindi haksız bulundun tekrar bu konuyu açmandaki amaç nedir. Eziksen ezikliğini bil öle oyunda millete küfür etmekle adam olunmuyo. He küfür etmedim dersen kanıtlarla beraber konunu açarım![]()
![]()
![]()