LORDXBİLGİC HIRSIZDIR İÇERİ !!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: LORDXBİLGİC HIRSIZDIR İÇERİ !!!

Mesaj gönderen Reymond »

ve ayrıca daha dün başlamışsın foruma bilip bilmeden konuşma
<)
Kullanıcı avatarı
eagleee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eagleee »

Rudboy yazdı:Ya eagle senin ne halt olduğunu çok iyi biliyoruz. Daha öncede bu knuyu açtın ve konun silindi haksız bulundun tekrar bu konuyu açmandaki amaç nedir. Eziksen ezikliğini bil öle oyunda millete küfür etmekle adam olunmuyo. He küfür etmedim dersen kanıtlarla beraber konunu açarım ;) ;) ;) ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aç bakıyım O kanıtlarla konuyu ;) Kendi sıfatlarınızı bidaha görmüş olursunuz :D
her gün forumdan havalanıon gecen gördüm oyunda ws dedim ne tarafın yemedi (tarafların) klawyeyle değil gücünle konusucan ezocan
Resim
Kullanıcı avatarı
eagleee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eagleee »

Reymond yazdı:bana bak böyle gelipde ezik felan ağızını topla sataşacak adam arama ezik dediğin adam arzlar arasındaki en iyilerden birisi sen önce bir kendine bakki kendi zafını gör ve aslağa benim dostlarımdan birisinede bu tip hakaretlerde bulunma önce kendini gör son etrafa bak

yok knk bu adamın beyni yetmez bunun yaşı 59 da olsa akıl yaşı 9 bile değildir :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

O gün işim vardı vs atmadım. Alayınız adam değilsiniz bu yüzden tartışmıcam.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Bilgic
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bilgic »

Rudboy yazdı:Ya eagle senin ne halt olduğunu çok iyi biliyoruz. Daha öncede bu knuyu açtın ve konun silindi haksız bulundun tekrar bu konuyu açmandaki amaç nedir. Eziksen ezikliğini bil öle oyunda millete küfür etmekle adam olunmuyo. He küfür etmedim dersen kanıtlarla beraber konunu açarım ;) ;) ;) ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Şevket haklı... ;)
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
eagleee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eagleee »

Bilgic yazdı:
Şevket haklı... ;)
O ezik sen ondan 10 kat daha eziksin ;) gecen 70 canla yendim eziği ws de 1600 vuruyo ağır vuruşla :D 39 lwllar varken duran carımla keserim seni :D
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön