Gaddar ın Yüzsüzlükleri

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Gaddar ın Yüzsüzlükleri

Mesaj gönderen Ixxreisxxl »

Cerrahh sana yorum yap diyen oldu mu ben sadece köşkte bu eziği gözünde büyütenleri ve savunanları bilgilendirmek için bu konuyu açtım konunun boş yada dolu olması seni ilgilendirmiyor ;)
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

Sana bunu buraya yaz Diyen oldu peKi...!
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
ceho12
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ceho12 »

Helal olsun eline sağlık okuyamadım tamamını k.bakma xD
Rotary (49Lw) [Beyazköşk]
Rotaryxlider (48Lw) [Beyazköşk]
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Godfatherx »

Ixxreisxxl yazdı:Resim
-Gaddar bugün Royalxcappy le ws atıyordu ilk ws yi kazandı royal sen kimsin 40 fırın ekmek yeyipte gel dünkü velet dedi.Sonuç:Royalxcappy=4 Gaddar=1
-Yenilgiyi yedirtemeyen Gaddar köşkün 1 numaralı hırsızı Maftaxyargıç ile royal le bana arkadan daldı royal rıdvan la ws yapmıştı 40 canı vardı.Sonuç:ikisini birden yere serdik.
-Gaddar bana babanla gel dedi özelime kendisi bana 3 kişi daldı Royalxcappy kardeşim sağolsun uzaktan bunları gördü sarsızlmaz açtım o da moda geçti.Sonuç:Gaddar,Mafyaxyargıç,Akyıldızxkadir yerde-Ixreisxl,Royalxcappy ayakta ;)
-Gaddar a çar silmesine ws dedim sustu mısır önünde moddaydım o giriş kapısının önünde moda geçti kesik çifteyle sıktı kanatma attı kudretim tükendi buna rağmen daldım.Sonuç:Gaddar 1 sağlıkla mısır a kaçtı.
-Yukarıda ki foto da da görüldüğü gibi özelime mod yok dedi,ws attık.Sonuç:Ixreisxl ayakta Gaddar pas pas :lol:
Gaddar ı savunanlar ve onu gözünde büyütenler alın size Gaddar.Gaddar Gaddar dedikleri hırsızlarla iş birliği yapan(hırsız),iftiracı,sözünün eri olmayan,pas pas olmaya mahkum biridir ;)
:=) Reis tek kelıme ıle opturmussun yerlerı guzel bızden baska paspas olarakda kullanan varmıs hırsızı sozu bıle calıntı mod yokmus ulan cakal mod yok vıdeo bıle edıldı orda bıle paspas olarak kullanıyorduk cakalı ne oldunu gorsun kosk duzembaz herıf ne zaman kessek adamları satıp kacıyor oyunda bulamassın sıpayı neyse Cakallara rahat yok bole
Ergenekonx Godfatherr
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]

“Genel Sohbet” sayfasına dön