Junon 5 Kişi İle Kesim Ve Sacmalıklar Sinsilesi . . . !
Re: Junon 5 Kişi İle Kesim Ve Sacmalıklar Sinsilesi . . . !
edit:yanlış düşünce
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- KHoLPaSHaLiXLe0
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaslar kesime 5 kişi ile baslayıp aynı sekılde bitirdik yanı kesım sırasında düşen olmadı.
Ayrıca konuyu dıkkatlı okuyup yorumlayın bız neden item dusmedı dıye sormuyoruz.
Neden kestiğimize dair torba düşmedi bunu soruyoruz.
Ayrıca konuyu dıkkatlı okuyup yorumlayın bız neden item dusmedı dıye sormuyoruz.
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Şöyle bir durum daha var..KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Arkadaslar kesime 5 kişi ile baslayıp aynı sekılde bitirdik yanı kesım sırasında düşen olmadı.
İlk vuran arkadaşınız Eğer öldüyse ve Şifacı onu kaldırdıktan sonra Junon a tekrar vuramadan Junon öldüyse Torba düşmemesi ve para gelmemesi olağan. Bu diğer yaratıklarda da oluyor bazen görev yaparken yaşıyoruz bunu.
Ama eğer buda olmadıda torba düşmediyse hakikaten bir sorun var demektir. Bu birde Destek e Resimler ile bildirmenizde fayda var diye düşünüyorum.
Öyle bişey soz konusu değil, kesim sırasında ilk vuran ve tank bendim ayrıyetten de hiç ölmedim, kaldıki son 8-9 canı falan kala beni hapse gönderdi, yani ölmüş olma durumum hiç yok, yarı yoldayken junon kesildi ...HarunYILMAZ yazdı:Şöyle bir durum daha var..KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Arkadaslar kesime 5 kişi ile baslayıp aynı sekılde bitirdik yanı kesım sırasında düşen olmadı.
İlk vuran arkadaşınız Eğer öldüyse ve Şifacı onu kaldırdıktan sonra Junon a tekrar vuramadan Junon öldüyse Torba düşmemesi ve para gelmemesi olağan. Bu diğer yaratıklarda da oluyor bazen görev yaparken yaşıyoruz bunu.
Ama eğer buda olmadıda torba düşmediyse hakikaten bir sorun var demektir. Bu birde Destek e Resimler ile bildirmenizde fayda var diye düşünüyorum.
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
Bide şöyle bir durum var, grup bölgelerinde gruptan sadece birine dahi yaratık saldırıyorsa kimse oturamaz, 5 kişinin menzil dışı olması bile hiçbişey değiştirmiyor. Benim menzil dışı sayılmamdan dolayı torba çıkmadıysa, kesinlikle bir hata var, öyle olsa hapse atıldığımda benim orda oturabiliyor olmam lazım...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hayır bunun menzille alakası yok...punq yazdı:Bide şöyle bir durum var, grup bölgelerinde gruptan sadece birine dahi yaratık saldırıyorsa kimse oturamaz, 5 kişinin menzil dışı olması bile hiçbişey değiştirmiyor. Benim menzil dışı sayılmamdan dolayı torba çıkmadıysa, kesinlikle bir hata var, öyle olsa hapse atıldığımda benim orda oturabiliyor olmam lazım...
Sığınakların sonunda Kenan'ın orada bekliyoruz ölen arkadaşın peşine zırdeli fareadamlar takılıyor ve oturamıyoruz...
Aynı şey Motorin için de geçerli...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Bende bunu demek istiyorum zaten, kesinlikle bir hata var...EmirBerkKorkmaz yazdı:Hayır bunun menzille alakası yok...punq yazdı:Bide şöyle bir durum var, grup bölgelerinde gruptan sadece birine dahi yaratık saldırıyorsa kimse oturamaz, 5 kişinin menzil dışı olması bile hiçbişey değiştirmiyor. Benim menzil dışı sayılmamdan dolayı torba çıkmadıysa, kesinlikle bir hata var, öyle olsa hapse atıldığımda benim orda oturabiliyor olmam lazım...
Sığınakların sonunda Kenan'ın orada bekliyoruz ölen arkadaşın peşine zırdeli fareadamlar takılıyor ve oturamıyoruz...
Aynı şey Motorin için de geçerli...
1 Canda Junon ilk vuran kişiyi hapse attı gelmesini bekledim
EE menzil dısı oldugunu biliyorsunuz niye kesiyorsunuz ha kestiniz niye yönetimi sucluyorsunuz ? İtemim calındıı GM iş yapmıyor * Junon kestik torba düşmedi yönetim Birşey yapmıyor * Yer düşseniz yine bunu yönetimden bulursunuz ne diyim size ?
Neyse iyi oyunlar
Neyse iyi oyunlar
- KHoLPaSHaLiXLe0
- Cin Avcısı
Sayın cok bılmıs şakşakcı ya yazılanları okumuyorsun yada kapasıten yetmıyor okudugunu algılıyamıyorsun.Selinay yazdı:1 Canda Junon ilk vuran kişiyi hapse attı gelmesini bekledimEE menzil dısı oldugunu biliyorsunuz niye kesiyorsunuz ha kestiniz niye yönetimi sucluyorsunuz ? İtemim calındıı GM iş yapmıyor * Junon kestik torba düşmedi yönetim Birşey yapmıyor * Yer düşseniz yine bunu yönetimden bulursunuz ne diyim size ?
Neyse iyi oyunlar
Biz sunu ıddaa edıyoruz bu bır oyun hatasıdır.
Ama yonetım kalkıpta bu hata degıl Junon efendi ilk vuranı hapse gonderdı hapıste menzıl dısı oldugu ıcın olmamıstır gibi sacma bir sebep koyarsa onumuze ona ıstınaden verılecek bır cevaptır.
Yada soyle bır mantık yapalım madem orası menzıl dısı pekı Cehennem tazısının hapıstekı bır grup uyesıne dokunup öldürmsiyle Örste bulunan diğer grup üyesinin ölmesinin acıklaması varmıdır hanı menzil vardı ?
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Bizde bugün kenanı kestik 6 kişide ayaktaydı ve 6 kişide menzildeydi ama kesince çanta düşmedi ve görevi olan arkadaşların görevi olmadı

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA