Junon 5 Kişi İle Kesim Ve Sacmalıklar Sinsilesi . . . !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Junon 5 Kişi İle Kesim Ve Sacmalıklar Sinsilesi . . . !

Mesaj gönderen firewall »

edit:yanlış düşünce
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
KHoLPaSHaLiXLe0
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KHoLPaSHaLiXLe0 »

Arkadaslar kesime 5 kişi ile baslayıp aynı sekılde bitirdik yanı kesım sırasında düşen olmadı.
Ayrıca konuyu dıkkatlı okuyup yorumlayın bız neden item dusmedı dıye sormuyoruz.
Neden kestiğimize dair torba düşmedi bunu soruyoruz.
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...

KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Arkadaslar kesime 5 kişi ile baslayıp aynı sekılde bitirdik yanı kesım sırasında düşen olmadı.
Ayrıca konuyu dıkkatlı okuyup yorumlayın bız neden item dusmedı dıye sormuyoruz.
Şöyle bir durum daha var..
İlk vuran arkadaşınız Eğer öldüyse ve Şifacı onu kaldırdıktan sonra Junon a tekrar vuramadan Junon öldüyse Torba düşmemesi ve para gelmemesi olağan. Bu diğer yaratıklarda da oluyor bazen görev yaparken yaşıyoruz bunu.
Ama eğer buda olmadıda torba düşmediyse hakikaten bir sorun var demektir. Bu birde Destek e Resimler ile bildirmenizde fayda var diye düşünüyorum.
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen punq »

HarunYILMAZ yazdı:
KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Arkadaslar kesime 5 kişi ile baslayıp aynı sekılde bitirdik yanı kesım sırasında düşen olmadı.
Şöyle bir durum daha var..
İlk vuran arkadaşınız Eğer öldüyse ve Şifacı onu kaldırdıktan sonra Junon a tekrar vuramadan Junon öldüyse Torba düşmemesi ve para gelmemesi olağan. Bu diğer yaratıklarda da oluyor bazen görev yaparken yaşıyoruz bunu.
Ama eğer buda olmadıda torba düşmediyse hakikaten bir sorun var demektir. Bu birde Destek e Resimler ile bildirmenizde fayda var diye düşünüyorum.
Öyle bişey soz konusu değil, kesim sırasında ilk vuran ve tank bendim ayrıyetten de hiç ölmedim, kaldıki son 8-9 canı falan kala beni hapse gönderdi, yani ölmüş olma durumum hiç yok, yarı yoldayken junon kesildi ...
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen punq »

Bide şöyle bir durum var, grup bölgelerinde gruptan sadece birine dahi yaratık saldırıyorsa kimse oturamaz, 5 kişinin menzil dışı olması bile hiçbişey değiştirmiyor. Benim menzil dışı sayılmamdan dolayı torba çıkmadıysa, kesinlikle bir hata var, öyle olsa hapse atıldığımda benim orda oturabiliyor olmam lazım...
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

punq yazdı:Bide şöyle bir durum var, grup bölgelerinde gruptan sadece birine dahi yaratık saldırıyorsa kimse oturamaz, 5 kişinin menzil dışı olması bile hiçbişey değiştirmiyor. Benim menzil dışı sayılmamdan dolayı torba çıkmadıysa, kesinlikle bir hata var, öyle olsa hapse atıldığımda benim orda oturabiliyor olmam lazım...
Hayır bunun menzille alakası yok...
Sığınakların sonunda Kenan'ın orada bekliyoruz ölen arkadaşın peşine zırdeli fareadamlar takılıyor ve oturamıyoruz...
Aynı şey Motorin için de geçerli...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen punq »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
punq yazdı:Bide şöyle bir durum var, grup bölgelerinde gruptan sadece birine dahi yaratık saldırıyorsa kimse oturamaz, 5 kişinin menzil dışı olması bile hiçbişey değiştirmiyor. Benim menzil dışı sayılmamdan dolayı torba çıkmadıysa, kesinlikle bir hata var, öyle olsa hapse atıldığımda benim orda oturabiliyor olmam lazım...
Hayır bunun menzille alakası yok...
Sığınakların sonunda Kenan'ın orada bekliyoruz ölen arkadaşın peşine zırdeli fareadamlar takılıyor ve oturamıyoruz...
Aynı şey Motorin için de geçerli...
Bende bunu demek istiyorum zaten, kesinlikle bir hata var...
Kullanıcı avatarı
Selinay
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Selinay »

1 Canda Junon ilk vuran kişiyi hapse attı gelmesini bekledim =) EE menzil dısı oldugunu biliyorsunuz niye kesiyorsunuz ha kestiniz niye yönetimi sucluyorsunuz ? İtemim calındıı GM iş yapmıyor * Junon kestik torba düşmedi yönetim Birşey yapmıyor * Yer düşseniz yine bunu yönetimden bulursunuz ne diyim size ?

Neyse iyi oyunlar ;)
Kullanıcı avatarı
KHoLPaSHaLiXLe0
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KHoLPaSHaLiXLe0 »

Selinay yazdı:1 Canda Junon ilk vuran kişiyi hapse attı gelmesini bekledim =) EE menzil dısı oldugunu biliyorsunuz niye kesiyorsunuz ha kestiniz niye yönetimi sucluyorsunuz ? İtemim calındıı GM iş yapmıyor * Junon kestik torba düşmedi yönetim Birşey yapmıyor * Yer düşseniz yine bunu yönetimden bulursunuz ne diyim size ?

Neyse iyi oyunlar ;)
Sayın cok bılmıs şakşakcı ya yazılanları okumuyorsun yada kapasıten yetmıyor okudugunu algılıyamıyorsun.
Biz sunu ıddaa edıyoruz bu bır oyun hatasıdır.
Ama yonetım kalkıpta bu hata degıl Junon efendi ilk vuranı hapse gonderdı hapıste menzıl dısı oldugu ıcın olmamıstır gibi sacma bir sebep koyarsa onumuze ona ıstınaden verılecek bır cevaptır.

Yada soyle bır mantık yapalım madem orası menzıl dısı pekı Cehennem tazısının hapıstekı bır grup uyesıne dokunup öldürmsiyle Örste bulunan diğer grup üyesinin ölmesinin acıklaması varmıdır hanı menzil vardı ?
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...

KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen essperanza »

Bizde bugün kenanı kestik 6 kişide ayaktaydı ve 6 kişide menzildeydi ama kesince çanta düşmedi ve görevi olan arkadaşların görevi olmadı
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA

“Genel Etkileşim” sayfasına dön