sıkıyorsa sen, her konuya saçma sapan diyorsun, bence sen en gereksiz varlıksın adam olda kendine çeki düzen ver, yaşlı bunaklar gibi kibirlisin, nalet olsun, yorumlarına dikkat et az. Ne kadar mal(dini) bi adamsın senKaraXHayalet yazdı:SAÇMA SAPAN GÖREVLER VE CANAVARLAR
49 lvlden 60 lvle görevler vb.Ben hazırladım!
Re: 49 lvlden 60 lvle görevler vb.Ben hazırladım!
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
- zaferexselam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Emeğine saygı ama benim de pek hoşuma gitmedi...
İKV yapımcıları çok yaratıcı insanlar bence sen onlara bırak bu işi
İKV yapımcıları çok yaratıcı insanlar bence sen onlara bırak bu işi
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
ben şahsen bazıları(çok kişi yok böyle forumda) gibi emek veren kişiyi oyundan soğutmak yerine eksik gördüğüm birkaç şeyi düzeltmeye çalışcağım böylece belki saçma dedğiniz kişi sizi hayran bırakacak şeyler yazar kibirlenmek gerçekten kötü bir davranış
öncelikle görev kurgusu ve aksiyonu eksik kalmış belirli bir hikayeye bağlı değil ve görevleri seri değil tek görevmiş gibi yapmamaya çalışman güzel fakat işi çok sıkı tutmuşsun serbest bırak beynin fikri bulur nasılsa
ayrıca 10 seviye içinde 3 seri görev ve daha da problemlisi tek seviyede 3 tane boss öldürme görevi oyunun dengesini altüst eder
daha sonra Philinin kız karrdeşinden daha güzel şeyler uydurman gerek eğer ciddi isen
son olarak da 5 seviye ara verildikten sonra seri göreve devam edilmez bu arada gaffar beyin siniri işi biraz bozmuş gibi
İyi forumlar kendini geliştirirsin umarım
öncelikle görev kurgusu ve aksiyonu eksik kalmış belirli bir hikayeye bağlı değil ve görevleri seri değil tek görevmiş gibi yapmamaya çalışman güzel fakat işi çok sıkı tutmuşsun serbest bırak beynin fikri bulur nasılsa
ayrıca 10 seviye içinde 3 seri görev ve daha da problemlisi tek seviyede 3 tane boss öldürme görevi oyunun dengesini altüst eder
daha sonra Philinin kız karrdeşinden daha güzel şeyler uydurman gerek eğer ciddi isen
son olarak da 5 seviye ara verildikten sonra seri göreve devam edilmez bu arada gaffar beyin siniri işi biraz bozmuş gibi
İyi forumlar kendini geliştirirsin umarım
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
İnsan ol gözzlük takKizanlar yazdı:sıkıyorsa sen, her konuya saçma sapan diyorsun, bence sen en gereksiz varlıksın adam olda kendine çeki düzen ver, yaşlı bunaklar gibi kibirlisin, nalet olsun, yorumlarına dikkat et az. Ne kadar mal(dini) bi adamsın senKaraXHayalet yazdı:SAÇMA SAPAN GÖREVLER VE CANAVARLAR
Yok arkadşlar şimdi (BANA GÖRE)SAÇMA sen beğenirsen diğeri beğenir ama (BANA GÖRE) SAÇMA genede emeğine sağlık
Eğlenceli,gülümsetti beni.
İflissin kralı nedir? Şahmeran zaten dişi bir varlık ki ifliss şahmeran. Kralı gelse keseriz olayını abartmışsın biraz.
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
emeğe saygı yaratıkları beğendim
ama philin kız kardeşi :lol: :lol: :lol: kız kardeşinin elinde 2 şiş bide örgü 
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
hep böyle yapıyorsun, daha sonra cevap alınca ya tabiki emeğe saygı yada yavşıyorsun, yok yanlış anlama ama şöyle şöyle cart curt, o söylediğini bide ilk söylemeyi dene, her konuya ilk yorumun böyle! konuyu açanın kendin olduğunu düşün ve gelen yorumunda bu olduğunu düşün! empati denen şey...KaraXHayalet yazdı:İnsan ol gözzlük takKizanlar yazdı:sıkıyorsa sen, her konuya saçma sapan diyorsun, bence sen en gereksiz varlıksın adam olda kendine çeki düzen ver, yaşlı bunaklar gibi kibirlisin, nalet olsun, yorumlarına dikkat et az. Ne kadar mal(dini) bi adamsın senKaraXHayalet yazdı:SAÇMA SAPAN GÖREVLER VE CANAVARLAR
Yok arkadşlar şimdi (BANA GÖRE)SAÇMA sen beğenirsen diğeri beğenir ama (BANA GÖRE) SAÇMA genede emeğine sağlık
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
bence ona da gerel yok ilk yorumu sen yazmamaya çalış behnce faydası olurKizanlar yazdı:hep böyle yapıyorsun, daha sonra cevap alınca ya tabiki emeğe saygı yada yavşıyorsun, yok yanlış anlama ama şöyle şöyle cart curt, o söylediğini bide ilk söylemeyi dene, her konuya ilk yorumun böyle! konuyu açanın kendin olduğunu düşün ve gelen yorumunda bu olduğunu düşün! empati denen şey...KaraXHayalet yazdı:İnsan ol gözzlük takKizanlar yazdı:sıkıyorsa sen, her konuya saçma sapan diyorsun, bence sen en gereksiz varlıksın adam olda kendine çeki düzen ver, yaşlı bunaklar gibi kibirlisin, nalet olsun, yorumlarına dikkat et az. Ne kadar mal(dini) bi adamsın senKaraXHayalet yazdı:SAÇMA SAPAN GÖREVLER VE CANAVARLAR
MUHAHAHA HERŞEYİNDE KRALI OLmuş 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome