'2 Önemlı Sorun'

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: '2 Önemlı Sorun'

Mesaj gönderen ibrahimking »

şöyle bir zararım olur herkes 24 level yan car acar onda uretıp kendıne aktarır.
si z ful madencı ful lokman ful sarraf verıyorsunuz onunuze gelen madenı toplayıp para kazanıyorsunuz herseyın levelı 0 olursa o zaman puanlarımı gerı versınler para eden ne varsa 0 lanıyo zaten.aktarımda olmasın zırhcısı sılahcısı guclu lokmanı madencısı zengın olur adelet olur.1 uretım 1 toplama verıyorum ben 3 carım var hıc bırınden bırınede aktarm yapmadım

ayrıca bız budakszıı zor cekıyoruz 45 yerıne onu 1 0 yapsanız yada ırıdyumu bı 0 yapsanız da ceksek dıyormuyuz ?
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Lodos

Re: '2 Önemlı Sorun'

Mesaj gönderen Rescuer »

İkinci sorunun hakkında yönetime bir mesaj yolladım, dileyen bana destek olmak için destek/öneri bölümüne aynı mesajı yollayabilir.
İşte yolladığım mesajın bir kopyası:

Merhaba sayın İKV yönetimi,
Önerim çok tartışılan mor eşyalar konusunda. Yönetim bu eşyaların satılmasına karşı olduğu için aktarılmasına izin vermiyor olabilir o konuda bir sorun yok ancak her karakterimizi zırhçı yapmamız da beklenmemeli. Gerek üretince, gerek düşünce oyuncular açısından bir süre sonra zorluk olmaya başlayacak. Bu konuda nacizane fikrim şöyle; eşyalar sadece aktarılabilecek yani alış-veriş penceresine ücret veya karşı taraftan herhangi bir şey konulmadan aktarılabilecek. Kimse eşyasını bedavaya satmak veya takas yapmadan bedavaya vermek istemez, satışların ve doğal olarak emeksiz kazançların önüne böylece geçilir aynı zamanda da İKV oyuncularının bu konuda rahatlaması sağlanabilir.
İlgilendiğiniz için teşekkürler, kolay gelsin...

Yani demek istediğim alış-veriş penceresine sadece mor eşya konulacak ve başka hiç bir şey konulmadan, hiç bir ücret konulmadan onay tuşuna basılacak.
Böylece isteyen zırhçı karakterinde üretimini yapar ve daha sonra kullanmak istediği karakterine aktarımını yapar.

Herkese İyi Forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa

“Genel Etkileşim” sayfasına dön