Ya Siz Olsaydınız

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ya Siz Olsaydınız

Mesaj gönderen Hydrogenx »

choosensxduygu yazdı:
Hydrogenx yazdı:Konu gerçekten hoş insanı bir dakika durup düşündürüyor. O bir dakika içerisinde nerelere gidiyor insan...
choosensxduygu yazdı:JELİN e Laflarım dokunmus imza yapmıs ADIMI XD zuhahahahaha İşte OLay bu bır İronının Dramatık hali
Yukarda alınıtısını yapmıs oldugum sözde bayan arkadaşın kırmızı ile işaretlenmiş kısımdaki sözcüklerin kesinlikle bir bayanın yazmayacagı türden sözcükler oldugu kanısındayım. Çünkü insanları çok iyi tanırım bu yazıyı da eminim ki bir erkek yazmıs. özellikle zuhahahaha kısmını bir bayan kesinlikle yazamaz, yazsa bile bir bayana yakıştıramıyorum bana çok şımarıkça ve bayağı geliyor. Çok bayan tanıdım ve hiçbiri oyunda çok tanınmak istemiyor ve kendini ispatlamak gibi bir kaygısı yok. Kandıran sadece kendini kandırır...

Birini yada birilerini karalama amacım yoktur, amacım sadece yazılana yorum yapmaktır

İyi Forumlar...
Öncelıkle Mynet Sohbet Mirci Yuklemenı tavsıye ederım tabıkı sohbete gırıyorsanız.Ikısıncısı Orada Eğlence Kısmında Ki gulme-Çiçek Böcek şekıllerı zaten alıntılı olarak sohbet genelıne yazılmaktadır.zuhahaha benım en sevdığım Gulme şeklımdır ki sizin gibi anırmaktansa (zaaaaaa) yerıne daha kıbarca zuhahahaha denılebılır bence bir deneyın.Ayrıca sen resmını koymus ve kabak gibi çıkmıssın.bende kendımı nıye gızleme veya senın gibileri kandırma gereği duyup polimiğe gıreyım anlayamıyorum .Ayrıca ınsanları tanırım demıssınız.hemde çok ıyı yazmıssınız.Ben sizin gibi düşüp kalkmadığım ıcın bılemıycem ınsanları malesef (KapaK)
Birine yada birilerine cevaptır.
Öncelikle şu gülme saçmalıgına bi son noktayı koyayım. Ben kendimin güldügünü ifade etmek için "zaaaaa zuhahaha muhahahah puahahahah" gibi terimler kullanmam güldügümü belli etmek için:) yeterlidir:) Sizin gibi anırmaktansa(zaaaaaa) kibarca zuhahaha denilebilir demişsin bence ikisinin de birbirinden bir farkı yoktur, İkisi de insanı afedersin eşek yerine koymaya müsaittir. Ayrıca benim öyle sohbet-chat kanallarında hiçbir işim olmaz. Oralarda sohbet edenlere de Allah akıl fikir versin diyorum. Ayrıca bir yerlere koyulmus resmi ve kişiyi kötülüyorsun bu birinin kişilik haklarına bir saldırıdır ve edep sınırlarını zorlayan bir davranıstır. Eminim ki biryerlere koydugun resimler de sana ait degil, bunu inkar etme sende biliyorsun çogu kişi de biliyor. Ben sana hiçbir şekilde hakaret etmiyorum ki o yöntemle hiçbir yere varamazsın. Mevlananın bir sözü var ya belki bilirsin o kadar tahsil görmüşsün madem: Edep Yahu!
Birilerini kandırmaktaki amacın kendine çekmek demiyorum sana zaten oyunda tanınır olmak istiyorsun popüler olmak istiyorsun o zaman eline ne geçecek çok merak ediyorum, o popülerligi başkalarına saldırı olarak degil de efendiliginle kazansan daha saglam olurdu bence.
Diger bir konu ise merak etme bizim gibi insanlarla düşüp kalksaydın senin gibi insanların nasıl oldugunu çok iyi anlardın:) Hiç parantez içinde kapak felan yazmayacagım hem bunu yazacak birisi degilim hemde mesaj ulaşması gereken yere çok iyi ulaştı, biliyorum:)

İyi forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
delimardino
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen delimardino »

choosensxduygu başkalarının imzasını taklit etmek hapis cezasını gerektirir öle ikidebi atatürkün imzasını yazının altına koyma
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen choosensxduygu »

delimardino yazdı:choosensxduygu başkalarının imzasını taklit etmek hapis cezasını gerektirir öle ikidebi atatürkün imzasını yazının altına koyma
Bu Forumlara Konulan 1 Sımgedır Hayatımda duyacağım belkı en son sey buydu burda bunuda duydum sahte ımza hemde ATAMIZIN dıyor adam :D Ne Gunlere kaldık sen benı şikayet et hapis yatayım oldumu :D
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Hydrogenx yazdı:
choosensxduygu yazdı:
Hydrogenx yazdı:Konu gerçekten hoş insanı bir dakika durup düşündürüyor. O bir dakika içerisinde nerelere gidiyor insan...
choosensxduygu yazdı:JELİN e Laflarım dokunmus imza yapmıs ADIMI XD zuhahahahaha İşte OLay bu bır İronının Dramatık hali
Yukarda alınıtısını yapmıs oldugum sözde bayan arkadaşın kırmızı ile işaretlenmiş kısımdaki sözcüklerin kesinlikle bir bayanın yazmayacagı türden sözcükler oldugu kanısındayım. Çünkü insanları çok iyi tanırım bu yazıyı da eminim ki bir erkek yazmıs. özellikle zuhahahaha kısmını bir bayan kesinlikle yazamaz, yazsa bile bir bayana yakıştıramıyorum bana çok şımarıkça ve bayağı geliyor. Çok bayan tanıdım ve hiçbiri oyunda çok tanınmak istemiyor ve kendini ispatlamak gibi bir kaygısı yok. Kandıran sadece kendini kandırır...

Birini yada birilerini karalama amacım yoktur, amacım sadece yazılana yorum yapmaktır

İyi Forumlar...
Öncelıkle Mynet Sohbet Mirci Yuklemenı tavsıye ederım tabıkı sohbete gırıyorsanız.Ikısıncısı Orada Eğlence Kısmında Ki gulme-Çiçek Böcek şekıllerı zaten alıntılı olarak sohbet genelıne yazılmaktadır.zuhahaha benım en sevdığım Gulme şeklımdır ki sizin gibi anırmaktansa (zaaaaaa) yerıne daha kıbarca zuhahahaha denılebılır bence bir deneyın.Ayrıca sen resmını koymus ve kabak gibi çıkmıssın.bende kendımı nıye gızleme veya senın gibileri kandırma gereği duyup polimiğe gıreyım anlayamıyorum .Ayrıca ınsanları tanırım demıssınız.hemde çok ıyı yazmıssınız.Ben sizin gibi düşüp kalkmadığım ıcın bılemıycem ınsanları malesef (KapaK)
Öncelikle şu gülme saçmalıgına bi son noktayı koyayım. Ben kendimin güldügünü ifade etmek için "zaaaaa zuhahaha muhahahah puahahahah" gibi terimler kullanmam güldügümü belli etmek için:) yeterlidir:) Sizin gibi anırmaktansa(zaaaaaa) kibarca zuhahaha denilebilir demişsin bence ikisinin de birbirinden bir farkı yoktur, İkisi de insanı afedersin eşek yerine koymaya müsaittir. Ayrıca benim öyle sohbet-chat kanallarında hiçbir işim olmaz. Oralarda sohbet edenlere de Allah akıl fikir versin diyorum. Ayrıca bir yerlere koyulmus resmi ve kişiyi kötülüyorsun bu birinin kişilik haklarına bir saldırıdır ve edep sınırlarını zorlayan bir davranıstır. Eminim ki biryerlere koydugun resimler de sana ait degil, bunu inkar etme sende biliyorsun çogu kişi de biliyor. Ben sana hiçbir şekilde hakaret etmiyorum ki o yöntemle hiçbir yere varamazsın. Mevlananın bir sözü var ya belki bilirsin o kadar tahsil görmüşsün madem: Edep Yahu!
Birilerini kandırmaktaki amacın kendine çekmek demiyorum sana zaten oyunda tanınır olmak istiyorsun popüler olmak istiyorsun o zaman eline ne geçecek çok merak ediyorum, o popülerligi başkalarına saldırı olarak degil de efendiliginle kazansan daha saglam olurdu bence.
Diger bir konu ise merak etme bizim gibi insanlarla düşüp kalksaydın senin gibi insanların nasıl oldugunu çok iyi anlardın:) Hiç parantez içinde kapak felan yazmayacagım hem bunu yazacak birisi degilim hemde mesaj ulaşması gereken yere çok iyi ulaştı, biliyorum:)

İyi forumlar...
Bence farklılar ben beyaz dıyorum sen sıyah dıyorsun ortası bulunmuyor.Düşmek Kalkmaktan bahsedıyorsun hala ki benı heralde asker arkadasın gibi görduyorsun sanırım buda çok ilgınc.efendılığımde saldırganlığımda 1 benı bağlar .buna yorum yapacak kişi sende deyılsın 1 başkasıda cunku bu benım yapımdır.Mevlana derki.! Gel ne olursan oL Yıne geL! :D
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hydrogenx »

choosensxduygu yazdı:
Hydrogenx yazdı:
choosensxduygu yazdı:

İyi Forumlar...

İyi forumlar...
Bence farklılar ben beyaz dıyorum sen sıyah dıyorsun ortası bulunmuyor.Düşmek Kalkmaktan bahsedıyorsun hala ki benı heralde asker arkadasın gibi görduyorsun sanırım buda çok ilgınc.efendılığımde saldırganlığımda 1 benı bağlar .buna yorum yapacak kişi sende deyılsın 1 başkasıda cunku bu benım yapımdır.Mevlana derki.! Gel ne olursan oL Yıne geL! :D

Mevlanayı çok iyi bilirim çünkü Konyalıyım vakit buldukça da giderim müzeye. Orada arap,japon,türk,yunan,afrikalı,amerikalı,hristiyan,müslüman hepsini de görmüşlügüm var. Hiçbiri birbirine sen neden burdasın senin neden gözlerin çekik senin neden rengin siyah gibi şeyler söylemiyorlar. Ama şurada o tür şeyler çok rahatça söylenebiliyor. Üstelik aynı kültürü ve dili paylaşmamıza ragmen...

Düşüp kalkmaktan kastım birşeyi ispatlama amacı olmayan kişilerle takılma dost olmaktan bahsediyorum sende onlardan oldugun zaman ancak senin yapmaya calıstıgını anlayabilirsin. Şimdi sana yaptıkların dogru geliyordur, buna da saygım var ama biraz gayret göstererek kişiler empati yaparsa sorun çözülebilir. Karsıdakine söyleyecegim laflar acaba onu kırar mı diye düşünmek yerine bana laf söylerse ben daha agırını söylerim diye düşünmek çok yanlıs bence...

Yaptıklarım beni baglar diyorsun ya seni ilgilendirmez diyorsun ya; tamam beni baglamasın senin amacın populer olmak ama eleştirilere açık olmazsan kendine ders çıkaramaz ve kendini yenileyemezsin, bu sadece bir dost tavsiyesidir...

İyi günler ve iyi forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
Toxin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Toxin »

JeLiN yazdı:Cnmm cok güzeldi gercekten..Düsünüyorumda hayata bos ve gereksiz gelen insanlardan bile daha iyi bir amaci varmis agustos böceginin ..Ayrica cnm yazdigin misralara bayildim Eline emegine saglik cnm

Son olarak gereksiz bir not:)

choosensxduygu
Anliyorum kendini kanitlama pesindesin..Belliki kendini gösterecek ne bir meziyetin, ne bir fikrin nede bilgin var sende etrafina saldiraraak bunu yapmya calisiyorsun..Bu hikayeleri yasayan anlatan ben degilim:) Elbetteki baska sitelerdede olacak bu hikayeler..Sen ANLAYAMASANDA!! insanlar paylasiyor..Bunun icin forumlar aciliyor:)
Sana son bir sey.. Yurtdisinda yasiyorum üni okuyorum diyorsunya:) Yalan söylerken ayrintilara dikkat et yoksa benim gibi ayrintilari gören insanlar yalanini hoppp diye yakalar:))
Yurtdisinda yasayanlar türkce karakterdeki harfleri kullanamaz:) Kendimden biliyorum:)) Seni kücük takintili ruhsal ve karakteriksel hastalikli yalanci seni:))

Artik sana cvp yazmayacagim gercekten degmeyecek kadar ucuzsun..Parmaklarima yazik yani...
HeLaL jelin.. Sana aynen katıLıorum aptal zaten yaLanını Kendi ortaya Çıkarıo Anlamak Zor oLmuo..
Megaxtoxin-Megaxalabra-Holywarxtoxin-Holywarxtoxinn-Princeofwar-Toxin

Resim
Kullanıcı avatarı
Toxin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Toxin »

Hydrojen Seni de Tbrk ediorum..Tabiri Caiz ise sözLerin cuk oturmuş... /alkış :D
Megaxtoxin-Megaxalabra-Holywarxtoxin-Holywarxtoxinn-Princeofwar-Toxin

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön