Ya Siz Olsaydınız

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Candygirl
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Ya Siz Olsaydınız

Mesaj gönderen Candygirl »

Bir ağustos böceği doğmadan önce
Toprağın altındaki bir lavrada ortalama olarak 12 yıl bekler.
Evet, tam 12 yıl.
12 yıllık hapislikten sonra dünyaya gelen garibanın ömrü adında yazılıdır: Ağustos.
Yani topu topu bir ay...
Şarkı söyleyen
Yalnızca erkek ağustos böceğidir.
Çünkü dişi, en güzel şarkıyı söyleyeni kendine eş seçecek ve çiftleşecektir.
Düşünsenize, 12 yıl toprağın altında bekle, dışarı çık.
Ömrün bir ay...
Buldun, buldun... Bulamadın, bir daha yok.

Siz olsanız çalışır mıydınız ? :oops:

'' Gönül gözü görmeyen can gözünü neylesin,
Dünyada dönmeyen dil mahşerde ne söylesin ''.........
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada,kendin olarak kalabilmek,dünyanın en zor savaşını vermek demektir.Bu savaş bir başladımı,artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Ya Siz Olsaydınız

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Candygirl yazdı:Bir ağustos böceği doğmadan önce
Toprağın altındaki bir lavrada ortalama olarak 12 yıl bekler.
Evet, tam 12 yıl.
12 yıllık hapislikten sonra dünyaya gelen garibanın ömrü adında yazılıdır: Ağustos.
Yani topu topu bir ay...
Şarkı söyleyen
Yalnızca erkek ağustos böceğidir.
Çünkü dişi, en güzel şarkıyı söyleyeni kendine eş seçecek ve çiftleşecektir.
Düşünsenize, 12 yıl toprağın altında bekle, dışarı çık.
Ömrün bir ay...
Buldun, buldun... Bulamadın, bir daha yok.

Siz olsanız çalışır mıydınız ? :oops:

'' Gönül gözü görmeyen can gözünü neylesin,
Dünyada dönmeyen dil mahşerde ne söylesin ''.........
SABUN BUNU ALINTI YAPMISSIN BELİRT NERDEN KOPYALADIĞINI EN AZINDAN http://www.uludagsozluk.com/k/a%F0ustos-b%F6ce%F0i/
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
SeriKatil
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SeriKatil »

Ben onun gibi olmam şahsen:)
Kullanıcı avatarı
Candygirl
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Candygirl »

duygu benim ve jelinin konularından uzak dur kirletme evet alıntıdır ama en azından ben iyi bi paylaşım yapıorum senin gibi alak alak paylaşımlar değil !!!
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada,kendin olarak kalabilmek,dünyanın en zor savaşını vermek demektir.Bu savaş bir başladımı,artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
JeLiN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen JeLiN »

Cnmm cok güzeldi gercekten..Düsünüyorumda hayata bos ve gereksiz gelen insanlardan bile daha iyi bir amaci varmis agustos böceginin ..Ayrica cnm yazdigin misralara bayildim Eline emegine saglik cnm

Son olarak gereksiz bir not:)

choosensxduygu
Anliyorum kendini kanitlama pesindesin..Belliki kendini gösterecek ne bir meziyetin, ne bir fikrin nede bilgin var sende etrafina saldiraraak bunu yapmya calisiyorsun..Bu hikayeleri yasayan anlatan ben degilim:) Elbetteki baska sitelerdede olacak bu hikayeler..Sen ANLAYAMASANDA!! insanlar paylasiyor..Bunun icin forumlar aciliyor:)
Sana son bir sey.. Yurtdisinda yasiyorum üni okuyorum diyorsunya:) Yalan söylerken ayrintilara dikkat et yoksa benim gibi ayrintilari gören insanlar yalanini hoppp diye yakalar:))
Yurtdisinda yasayanlar türkce karakterdeki harfleri kullanamaz:) Kendimden biliyorum:)) Seni kücük takintili ruhsal ve karakteriksel hastalikli yalanci seni:))

Artik sana cvp yazmayacagim gercekten degmeyecek kadar ucuzsun..Parmaklarima yazik yani...
Gerceklik sözkonusu oldugunda, ironi mantigin son kalesidir..

JeLiN
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

fazla abarttınız tartışmayı siz galiba biribirinizi rencide etmekten çok hoşlanıyosunuz alıntı veya değil ne farkeder sonuçta hoşuna gitmiş ki paylaşmış didişicke yer arıyosunuz
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

JELİN e Laflarım dokunmus imza yapmıs ADIMI XD zuhahahahaha İşte OLay bu bır İronının Dramatık hali
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selamun aleykum,

Yüce Rabbimiz ALLAH'ın yarrattığı kullarında daha milyonlarca,trilyonlarca mucizeler var hangisi sayalım hangisini bırakalım ?

Kısacası;SüphanALLAH
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hydrogenx »

Konu gerçekten hoş insanı bir dakika durup düşündürüyor. O bir dakika içerisinde nerelere gidiyor insan...
choosensxduygu yazdı:JELİN e Laflarım dokunmus imza yapmıs ADIMI XD zuhahahahaha İşte OLay bu bır İronının Dramatık hali
Yukarda alınıtısını yapmıs oldugum sözde bayan arkadaşın kırmızı ile işaretlenmiş kısımdaki sözcüklerin kesinlikle bir bayanın yazmayacagı türden sözcükler oldugu kanısındayım. Çünkü insanları çok iyi tanırım bu yazıyı da eminim ki bir erkek yazmıs. özellikle zuhahahaha kısmını bir bayan kesinlikle yazamaz, yazsa bile bir bayana yakıştıramıyorum bana çok şımarıkça ve bayağı geliyor. Çok bayan tanıdım ve hiçbiri oyunda çok tanınmak istemiyor ve kendini ispatlamak gibi bir kaygısı yok. Kandıran sadece kendini kandırır...

Birini yada birilerini karalama amacım yoktur, amacım sadece yazılana yorum yapmaktır

İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Hydrogenx yazdı:Konu gerçekten hoş insanı bir dakika durup düşündürüyor. O bir dakika içerisinde nerelere gidiyor insan...
choosensxduygu yazdı:JELİN e Laflarım dokunmus imza yapmıs ADIMI XD zuhahahahaha İşte OLay bu bır İronının Dramatık hali
Yukarda alınıtısını yapmıs oldugum sözde bayan arkadaşın kırmızı ile işaretlenmiş kısımdaki sözcüklerin kesinlikle bir bayanın yazmayacagı türden sözcükler oldugu kanısındayım. Çünkü insanları çok iyi tanırım bu yazıyı da eminim ki bir erkek yazmıs. özellikle zuhahahaha kısmını bir bayan kesinlikle yazamaz, yazsa bile bir bayana yakıştıramıyorum bana çok şımarıkça ve bayağı geliyor. Çok bayan tanıdım ve hiçbiri oyunda çok tanınmak istemiyor ve kendini ispatlamak gibi bir kaygısı yok. Kandıran sadece kendini kandırır...

Birini yada birilerini karalama amacım yoktur, amacım sadece yazılana yorum yapmaktır

İyi Forumlar...
Öncelıkle Mynet Sohbet Mirci Yuklemenı tavsıye ederım tabıkı sohbete gırıyorsanız.Ikısıncısı Orada Eğlence Kısmında Ki gulme-Çiçek Böcek şekıllerı zaten alıntılı olarak sohbet genelıne yazılmaktadır.zuhahaha benım en sevdığım Gulme şeklımdır ki sizin gibi anırmaktansa (zaaaaaa) yerıne daha kıbarca zuhahahaha denılebılır bence bir deneyın.Ayrıca sen resmını koymus ve kabak gibi çıkmıssın.bende kendımı nıye gızleme veya senın gibileri kandırma gereği duyup polimiğe gıreyım anlayamıyorum .Ayrıca ınsanları tanırım demıssınız.hemde çok ıyı yazmıssınız.Ben sizin gibi düşüp kalkmadığım ıcın bılemıycem ınsanları malesef (KapaK)
Birine yada birilerine cevaptır.
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön