Oyun için en ideal video çekme programı FRAPS full var bnde isteyenlere özelden upload edip atarım kesinlikle güvenilirdir.
Çekilen videoları en ii şekilde editleyebilmek için Sony Vegas programını öneririm biraz profesyonel kaçıor fakat videolu dersleri vardır bunları bulursanız çok rahat hazırlayabilirsiniz.
Fraps Progreamı İle Çekilen ve Sony Vegas İle Editlenen Videolar
:arrow: Fraps ile video çekebilirsin Windows Live Movie Maker ile düzenlemeni tavsiye ederim. Ancak Fraps sadece oyunları çeker masa üstünü çekemessin
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur Sadıkane belki ol alemde serdar olur Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kardeşim Fraps kullan. Ben genellikle Fraps İle çekip Sony Vegas Programı ile Düzenliyorum. Renderleyince Video 1.5 GB Gibi bir boyutta çıkıyor. Fakat bunu "Any Video Converter" İle Divx Avi Video formatına dönüştürünce Çok ama çok az bi kalite farkı ile Boyutunu 20 MB kadar indiriyorum. Abartısız.
Dönüştürdüğümde sohbet kanalında geçen yazıları bile okuyorum o derece kaliteli ...