bykalpsiz gene aramızda
Re: bykalpsiz gene aramızda
Malesef konuyu açan kişi haklı.Nerden biliyon derseniz 39 leveller zamanında bende şahit oldum bölgeden o konuşmalara bilmiyorum belkide adamın çarı çalınmıştır ve çalan kişi böyle bir adilik yapmıştır inş öyledir bykalpsiz çarından kürt lehine sloganlar ve terör örgütü lehine konuşmalar duymuştum ama sadece bykalpsiz çarından kanıt var mı derseniz yok aradan çok zaman geçti eminim eski forumda bir kaç konu bulabilirsiniz ama forum açılmıyor bildiğime göre üzülerek belirtiyim konuyu açan kişinin iddiaları doğru. :?
Reader
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
arkadasım KANIT yoksa sucLama gibi bir seyi nasıL kendınıze yakıstırıyorsunuz ?
İFTİRALAR BitMez eet BykaLpsiz brindarx brindarxquin caLındı suan oyundalar bunlar admalardan karakterLerı ıstıom ama yuzsuz gibi haLa doLasıoLAr Meranda bu IPneLeri NasıL sevıyor anLammıyorum . .!!!
İFTİRALAR BitMez eet BykaLpsiz brindarx brindarxquin caLındı suan oyundalar bunlar admalardan karakterLerı ıstıom ama yuzsuz gibi haLa doLasıoLAr Meranda bu IPneLeri NasıL sevıyor anLammıyorum . .!!!

Ya oLduguN gibi goruN yada gozuMe goruNMe . . .
Evet kanıt olmadan bu bir iddia ve suçlamadan baska bişey değildir ancak ben sadece gördüğümü söylüyorum bykalpsiz çarından bölgeden hatta bi kaç yandaşıda vardı öyle konusmalar yapıldı hatırlayanlar vardır.Aradan uzun zaman geçti kanıt bulundurmak elbette zor.
Reader
Aynı anda bir çok kişinin böyle düşünmesi bu konunun doğruluğunu ortaya koymuyor mu belli bu adam o olaylardan sonra çekip gitti bir anda çıktı ortaya bölgeden çok tartışmalar oldu yürüyüşler bile bunu herkes biliyor tabi meran çok değişti eskilerden fazla adam olmadığı için bunu bilmeyen çok kişi var....... !Grand yazdı:"Bykalpsiz" meranda daha önce oynayan insanlar senin nasıl bir karaktersiz olduğunu zaten biliyorlar..Hiç unutmam seni sunucudan göndermek icin onlarca kişi eminönündeki bayrağa yürümüştü..% 90 bu çarların bykalpsize ait olduğunu bilen yoktur öğrendiğimiz güzel oldu
Reader
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kanıt oLmadıgı ıcın bu tur konulara cvb vererek kendı sevıyenızı dusurmeyın Kendini kucuk gormek ısteyen Yazsın BEn o dunku cocuk adını tam hatırlamıom ama bu knuyu acan cocuk oldugun bılıom ondan sadece kucukluk Beklerım . . .!!!!

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
senin gibi bir şerfsizin çarını çalmışlar severler tabiByaTTacK yazdı:arkadasım KANIT yoksa sucLama gibi bir seyi nasıL kendınıze yakıstırıyorsunuz ?
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Seninde oyLe gucLu bır savascın oLsaydı emın oL kı sende sevıLırdın ama seNın oyLe carLArın oLamayacagı ıcıN bu duyguyu asLa anLayamazsın . . !!! BeNim Actıgım her KARAKTER kendı daLında ısım yptı savascı ıLe bykaLpsiz sifacı ıLe Byatak buyucu de Epey gucLu oLcak Playboys . .!!!

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
evet savaşçı dedin mi akla byşerefsiz geliyorByaTTacK yazdı:Seninde oyLe gucLu bır savascın oLsaydı emın oL kı sende sevıLırdın ama seNın oyLe carLArın oLamayacagı ıcıN bu duyguyu asLa anLayamazsın . . !!! BeNim Actıgım her KARAKTER kendı daLında ısım yptı savascı ıLe bykaLpsiz sifacı ıLe Byatak buyucu de Epey gucLu oLcak Playboys . .!!!
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sen iste bu sun cekemeynLer aNtEN TAKSIN . .
agemennon Seninde kuyrugunu acıtmısımdır hatırlamıor oLabıLırm ama bundan baska acıklaması yoq
agemennon Seninde kuyrugunu acıtmısımdır hatırlamıor oLabıLırm ama bundan baska acıklaması yoq

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
sende lodostun bende lodostum
vs bile yapmadık 1 liramı dahi çalamadın
vs bile yapmadık 1 liramı dahi çalamadın