isyana az kaldı...
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: isyana az kaldı...
Tüm bu yaşananların olmasını kim isterdi ki! Herşey yoluna girecek derken bir anda yaşananların kötüye gitmesi... Gerçekten çok kötü bir durum haline geldi. Ve bu yaşananlar yönetimin beceriksizliği dememiz gerekiyor sanırım. Umarım herşey yoluna girecek ve tüm bu yaşananlar tarihe karışacak...
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
konfucyus yazdı:xsercanx yazdı:desteğe bu konuda mesaj attım
BENİM MESAJIM :
oyundaki her sabah we akşam olan sunucu güncellemeleri artık çok can sıkmakta belirisiz saatlerde ve günlerde yapılıyor bu işi forumdan şu günler ve şu saatlerde güncelleme yapılacak diye duyursanız ve bizde o saatlerde gurup bölgelerine girmesek ve saatlerimiz boşa gitmese
YÖNETİMİN CEVABI :
Akşamları güncelleme yapılmıyor. Sunucuda bir hata olabilir. Bize hangi saatler arasında bu olayın gerçekleştiğini bildirebilir misiniz.
şaka gibi değilmi
BUNUN ÜSTÜNE 2. MESAJIM :
haftada en az 5 akşam oluyor bu ve artık oyuncularda biliyor saat 21.00 e doğrı girmeyelim güncelleme olcak falan diyorlar
örnek vermek gerekirse dün saat 22.50 civarında oldu aynısı inanın haftada 5 akşam oluyorbu en az herkes düşüyor bütün sunucu 2 dkk oyuna giremiyoruz ve açiliyo sonra
YÖNETİMİN CEVABI :
İlginiz için teşekkürler. Sunucu hatanın tespiti takibe alınmıştır.
demekki eğer biz haber vermesek böyle bir olaydan haberleri bile yok gerçekten şaka gibi başka diyecek bir şey bulamıyorum
tek kelime ile özet = ACİZLİK
AcizLik' Değil Bence.. Bunlar Sayemizde Vurdu Parayı Şimdi Oyuna Bakmıyolar Bile
-
- Acemi Savaşçı
Her yeni bölge geldiğinde bu tarz aksaklıklar yaşanıyor.Biraz sabırlı olmak lazım.Sabredildiğinde herşeyin yoluna girdiğini gördük bundan önce.Ha oyunda ona buna küfür edip , onu bunu taciz edip burada beyfendi gibi takılan arkadaşların ise ceza konusunda itiraz etmeye hakları yok.Onlar içlerini bilmeyen sübyanları kandırabilirler ancak..Ne kendilerini ne de onları tanıyanları kandıramazlar.
Oyun yapımcılarına bu denli yüklenmenin mantığını anlayamıyorum.Oyun yapımcıları böyle hataların olmasını isterler mi ? Elbette her hatanın düzeltilmesi için çalışıyorlar..Bu işten para kazanıyorlar en başta..En başından beri değişmeyen bir teknik kadro var.Bu kadar yıldır oynuyorsunuz bu oyunu ve sürekli görüyorum bu serzenişleri.Bu kadar oluyor kardeşim demek ki.Yeni bölgeler geldiğinde , hataları ile birlikte geliyor.Bekliyoruz ve düzeltiliyor hatalar.İsyan misyan çıkmaz rahat olun.
Oyun yapımcılarına bu denli yüklenmenin mantığını anlayamıyorum.Oyun yapımcıları böyle hataların olmasını isterler mi ? Elbette her hatanın düzeltilmesi için çalışıyorlar..Bu işten para kazanıyorlar en başta..En başından beri değişmeyen bir teknik kadro var.Bu kadar yıldır oynuyorsunuz bu oyunu ve sürekli görüyorum bu serzenişleri.Bu kadar oluyor kardeşim demek ki.Yeni bölgeler geldiğinde , hataları ile birlikte geliyor.Bekliyoruz ve düzeltiliyor hatalar.İsyan misyan çıkmaz rahat olun.
- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
OYUNDAKI BU TUR OLAYLARI DUZELTMESSELER COK KISI OYUNU BIRAKIR GIBIME GELIYO BENDE OYUNDAKI HATALAR GIDENE KADAR PLS ALMAYIM DIYORUM AMA OYUNDAKI HATALAR GUNDEN GUNE ARTIYO OYUNLA ILGILENMEYECEKSENIZ NE DIYE YONETICI OLUYOSUNUZ ANLAMIYORUM KI

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
bu tarz aksiliklerin olmadığını yada olmayacağını söylemiyoruz zaten. ama bu aksilikten haberdar olmayanlara ne demeli?
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
konfucyus yazdı:
bu tarz aksiliklerin olmadığını yada olmayacağını söylemiyoruz zaten. ama bu aksilikten haberdar olmayanlara ne demeli?
yönetici oyun açığını oyuncudan öğrenirse burda hangimiz gm rolünde oluyoruz tartışılır
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
1EngiN1 yazdı:konfucyus yazdı:
yönetici oyun açığını oyuncudan öğrenirse burda hangimiz gm rolünde oluyoruz tartışılır
İŞİMDEYİM-GÜCÜMDEYİM
- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
evet Dd haha gemenız kıttlecattle konusuyor lutfen dınleyın DD1EngiN1 yazdı:

- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
evet Dd haha gemenız kıttlecattle konusuyor lutfen dınleyın DD1EngiN1 yazdı:

Belkide son bir kaç gün içerisinde olan değişiklikleride bilmiyorlardır.Onuda maıl atıp söylemek lazım yada burdan duyurayım yöneticilere motorine menzil geldi ve mısıra yeni kapı yapıldı.konfucyus yazdı:
Tek kelime ile yazıklar olsun diyorum insanların o kadar emeğine yazık.

Esmaülxlxhüsna...!