isyana az kaldı...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: isyana az kaldı...

Mesaj gönderen Sahinhilebazmsti »

Tüm bu yaşananların olmasını kim isterdi ki! Herşey yoluna girecek derken bir anda yaşananların kötüye gitmesi... Gerçekten çok kötü bir durum haline geldi. Ve bu yaşananlar yönetimin beceriksizliği dememiz gerekiyor sanırım. Umarım herşey yoluna girecek ve tüm bu yaşananlar tarihe karışacak...
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...

LoncaEFSANELER
Yönetim
Xmaximusxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Xmaximusxx »

konfucyus yazdı:
xsercanx yazdı:desteğe bu konuda mesaj attım

BENİM MESAJIM :
oyundaki her sabah we akşam olan sunucu güncellemeleri artık çok can sıkmakta belirisiz saatlerde ve günlerde yapılıyor bu işi forumdan şu günler ve şu saatlerde güncelleme yapılacak diye duyursanız ve bizde o saatlerde gurup bölgelerine girmesek ve saatlerimiz boşa gitmese

YÖNETİMİN CEVABI :
Akşamları güncelleme yapılmıyor. Sunucuda bir hata olabilir. Bize hangi saatler arasında bu olayın gerçekleştiğini bildirebilir misiniz.

şaka gibi değilmi

BUNUN ÜSTÜNE 2. MESAJIM :
haftada en az 5 akşam oluyor bu ve artık oyuncularda biliyor saat 21.00 e doğrı girmeyelim güncelleme olcak falan diyorlar
örnek vermek gerekirse dün saat 22.50 civarında oldu aynısı inanın haftada 5 akşam oluyorbu en az herkes düşüyor bütün sunucu 2 dkk oyuna giremiyoruz ve açiliyo sonra

YÖNETİMİN CEVABI :
İlginiz için teşekkürler. Sunucu hatanın tespiti takibe alınmıştır.

demekki eğer biz haber vermesek böyle bir olaydan haberleri bile yok gerçekten şaka gibi başka diyecek bir şey bulamıyorum

tek kelime ile özet = ACİZLİK

AcizLik' Değil Bence.. Bunlar Sayemizde Vurdu Parayı Şimdi Oyuna Bakmıyolar Bile ;) Oyunu Bu kadar Kısa Bir Sürede Yücelten büyüten Biz Oyuncalara Sunulan en Kötü Hizmettir ve Büyük haksızlıktır.. 1 Ay Plus' Almasın kımse Bakalım Ozaman Neler Oluyo ;)
TarafsIzholigan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TarafsIzholigan »

Her yeni bölge geldiğinde bu tarz aksaklıklar yaşanıyor.Biraz sabırlı olmak lazım.Sabredildiğinde herşeyin yoluna girdiğini gördük bundan önce.Ha oyunda ona buna küfür edip , onu bunu taciz edip burada beyfendi gibi takılan arkadaşların ise ceza konusunda itiraz etmeye hakları yok.Onlar içlerini bilmeyen sübyanları kandırabilirler ancak..Ne kendilerini ne de onları tanıyanları kandıramazlar.

Oyun yapımcılarına bu denli yüklenmenin mantığını anlayamıyorum.Oyun yapımcıları böyle hataların olmasını isterler mi ? Elbette her hatanın düzeltilmesi için çalışıyorlar..Bu işten para kazanıyorlar en başta..En başından beri değişmeyen bir teknik kadro var.Bu kadar yıldır oynuyorsunuz bu oyunu ve sürekli görüyorum bu serzenişleri.Bu kadar oluyor kardeşim demek ki.Yeni bölgeler geldiğinde , hataları ile birlikte geliyor.Bekliyoruz ve düzeltiliyor hatalar.İsyan misyan çıkmaz rahat olun.
Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yolyorgunu »

OYUNDAKI BU TUR OLAYLARI DUZELTMESSELER COK KISI OYUNU BIRAKIR GIBIME GELIYO BENDE OYUNDAKI HATALAR GIDENE KADAR PLS ALMAYIM DIYORUM AMA OYUNDAKI HATALAR GUNDEN GUNE ARTIYO OYUNLA ILGILENMEYECEKSENIZ NE DIYE YONETICI OLUYOSUNUZ ANLAMIYORUM KI

Resim
ResimResim

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

bu tarz aksiliklerin olmadığını yada olmayacağını söylemiyoruz zaten. ama bu aksilikten haberdar olmayanlara ne demeli?
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

konfucyus yazdı:
bu tarz aksiliklerin olmadığını yada olmayacağını söylemiyoruz zaten. ama bu aksilikten haberdar olmayanlara ne demeli?

yönetici oyun açığını oyuncudan öğrenirse burda hangimiz gm rolünde oluyoruz tartışılır :)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
mirco
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mirco »

1EngiN1 yazdı:
konfucyus yazdı:

yönetici oyun açığını oyuncudan öğrenirse burda hangimiz gm rolünde oluyoruz tartışılır :)

:D
İŞİMDEYİM-GÜCÜMDEYİM
Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

1EngiN1 yazdı:
yönetici oyun açığını oyuncudan öğrenirse burda hangimiz gm rolünde oluyoruz tartışılır
evet Dd haha gemenız kıttlecattle konusuyor lutfen dınleyın DD

Resim
ResimResim

Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

1EngiN1 yazdı:
yönetici oyun açığını oyuncudan öğrenirse burda hangimiz gm rolünde oluyoruz tartışılır
evet Dd haha gemenız kıttlecattle konusuyor lutfen dınleyın DD

Resim
ResimResim

Kullanıcı avatarı
turko
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen turko »

konfucyus yazdı:
Belkide son bir kaç gün içerisinde olan değişiklikleride bilmiyorlardır.Onuda maıl atıp söylemek lazım yada burdan duyurayım yöneticilere motorine menzil geldi ve mısıra yeni kapı yapıldı.
Tek kelime ile yazıklar olsun diyorum insanların o kadar emeğine yazık.
Resim
Esmaülxlxhüsna...!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön