HİÇ BİR ARZ KARŞIMA ÇIKMASIN :@
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: HİÇ BİR ARZ KARŞIMA ÇIKMASIN :@
konuyu uzatmayın.birdaha böyle bir konuda acılmasın..!

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
OK BENDE BANA DALANA DALACAM AMA BİR KAÇ KİŞİ VAR BUNLAR BANA DALMASA DAHİ ( AMA AÇ OLDUKLARI İÇİN KESİN DALCAKLAR) BEN ONLARA DALACAM. BUNLAR Nubumba -Karaxkasap-Şehzade 'dir (bunları kesmek sevaptır)
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
hani oyunda olmasan dicemki sen haklısın ama e.ö nünde tüm lodos arzlar savaşırken senin bankada kesilip konu etmen gerçekten acayip savaşda biiyosun herkes kesiliyo ki ? baya kalabalık savaş vardı. eger sen haklıysan ksr bakma der özür dilerim ve ayrıca bana kç açı ... demen karakterini yansıtıyo kp ihtiyaç olsa bulurum zaten. bon bişey daha lodoslar kesince normal arzlar kesince böyle oluyo demek neyse konuda kapansa ii olur alt tarafı Bİ OYUN KIRMAMAK GEREKİR KİMSEYİ 
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Pitbull Sana Katılıyorum Kardesm. Arz'lar İyice Çocuklaştıı. Bana Horozlonan Arz'lar Karşıma Çıkmasın. Kuzu Kuzu Sancağına Döner O Kadar Diyorun 
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Alt Tarafı Oyun. Nedir Bu Kadar hırs yapacak şey oyunda o kadar yazıyoruz sinirleniyoruz belkide küfrediyoruz. Bari Burada biraz saygılı sakin hoşgörülü yaklaşmak mümkün değil midir ? Biraz olumlu bakmak lazım
Kesilmek istemeyen Çıksın Arkadaş Klandan. Ayrıca Bu ve buna benzer konular çok açılmaya başladı. Bunlara bir nokta konulmalı. Yukarıda da dediğim gibi ALT TARAFI Bu Bir OYUN
Selametle
Kesilmek istemeyen Çıksın Arkadaş Klandan. Ayrıca Bu ve buna benzer konular çok açılmaya başladı. Bunlara bir nokta konulmalı. Yukarıda da dediğim gibi ALT TARAFI Bu Bir OYUN
Selametle
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
lan siz dalıyonuz bize bizmi dalmıcaz işim olduğunda lodoslar dalıyo bizmi dalmıca söylesene ?

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
1 sendir oyundayım Arz da oldum Lodosta iki klanda da lvl gözetmeksezin karşı klanı kesen var.anladımki
bu nedenle kimse kimseye laf atmasın herkes birbirini kessin,kesilmek istemeyen klandan çıksın.
işte o kadar......
bu nedenle kimse kimseye laf atmasın herkes birbirini kessin,kesilmek istemeyen klandan çıksın.
işte o kadar......