Yeşil-Kadim Hidra Konusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Yeşil-Kadim Hidra Konusu

Mesaj gönderen DavuTT »

yok canım char nasıl kişiselse silinemezse hata yapmadığım sürece hiç bir şey yapamaz
...
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

DavuTT yazdı:1 ikv yönetimi hiç bir şekilde bir oyun efsununu gerçek paraya satamaz kendi kurallarını çiğnemiş olur dava açılabilir bunu göze alamazlar
2 şaheserler silinemez o benim kişisel eşyamdır kişisel eşyamı silmek yada değeri görmemem koşulda haklarım hiçe sayılmış olur o yüzden hiç bir hakkı yok
3 cevabını verdim dediğin şeyi kendileri istesede yapamazlar oyun ticarete döner 1 dükkanı açmak için belge gerekiosa onun içinde gerekir binevi ticaret gibi oluyor sokakda polislerin satıcıları kovaladığı gibi ikvyide kovalarlar :lol:
Konuyu açan arkdaşın yazdığı sorulara cevap niteliğinde olmuşmu sence yazdıkların? Yorum yapmak için mi yazıyrosun yoksa anlayamadım.Bir çok kadim konusuna yorum yazmışsın ama sadece yazmak için yorumlar dikaktimi çekti..Gidip kadimi keseceğini aklında fikirler olduğunu söylemişsinde bu kadar insan salak bir sen akılllısın yada öyle sanıyorsun ;)
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

yoo sancak sunucusunda olsaydın analrdın ne demek istediğimi ama sanırım deilsin sende yorum olsun diye yazmışsın demekki neyse tartışma ortamı olmasın kuralları çiğnemeyelim
...
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

DavuTT yazdı:yok canım char nasıl kişiselse silinemezse hata yapmadığım sürece hiç bir şey yapamaz
onayladığınız sözleşmeyi okuyun artık bilader.
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Petcarar yazdı:
DavuTT yazdı:yok canım char nasıl kişiselse silinemezse hata yapmadığım sürece hiç bir şey yapamaz
onayladığınız sözleşmeyi okuyun artık bilader.
Hadi okumamıs sen oku kardeş
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Comrade yazdı:Öncelikle konu hakkındaki çözümleri yazıyorum çünkü kimse yazıları sonuna kadar okumuyor okusa da 3-5 kişi okuyor.

Çözüm Önerileri
1- Yeşil ve Kadim Hidranın güçleri eski haline indirilebilir
2- Tüm şaheserler silinip oyuncuların çanta veya kasalarına üretim için gereken materyaller geri konulabilir
3- Plus Paket gibi para vererek şaheser alabliriz.

Şimdi bunu okuyanların bir kısmı karşı çıkacaktır.Onlarda çoktan şaheser üretmiş olanlardır ve dikkate de almam onları.

Neden bu tarz öneriler sundum?

1-Oyuncu yeni başlamış olabilir bu yüzden oyuncuya büyük ölçüde haksızlık oluyor.
2-Oyuncunun,oyun içinde tanıdık sayısı az olabilir veya loncası olmayabilir.Kaim ve yeşil görevini loncalar yapıyor genellikle.

Bir konuda Lathander hata yok yazmış.Demek istenilen 'yapan yapmıştır 'umrumuzda değil yeniler veya önceden kesemeyenler ne halleri varsa görsünler'' mi?

Oyun hikayesine uygun olmuş deniliyor bu da şaheseri olmayanlara haksızlık olmuyor mu?

Deniyor ki oyuncuların da güçleri eşit artırıldı.Peki neden eskisi gibi kesemiyor tek vuruşta ölüyoruz?

devamını da aksam saatlerinde ekleyeceğim.Konuya şaheseri olanlar karşı çıkacaktır bunu da belirteyim.

AÇ TOKUN HALİNDEN ANLAMAZMIŞ.
Şaheserler silinip çantaya eşyaları koyulsun demişsin. Ne değişti adamın elinde yine kadim pençe var bir tık ile üretir.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

STr0nGMaN yazdı:Değerli oyuncular;

Yeşil Hidra ve Kadim Hidra'da güçlenme söz konusu değildir.
Biz ofansif dövüşmeye verdiğimiz için zırh açamıyoruz ve doğal olarak hidra zırhsız daha fazla vurmaktadır.
büyücüyüm ben tek yemiyordum niye şimdi tek yiyorum
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Comrade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Comrade »

DavuTT yazdı:1 ikv yönetimi hiç bir şekilde bir oyun efsununu gerçek paraya satamaz kendi kurallarını çiğnemiş olur dava açılabilir bunu göze alamazlar
2 şaheserler silinemez o benim kişisel eşyamdır kişisel eşyamı silmek yada değeri görmemem koşulda haklarım hiçe sayılmış olur o yüzden hiç bir hakkı yok
3 cevabını verdim dediğin şeyi kendileri istesede yapamazlar oyun ticarete döner 1 dükkanı açmak için belge gerekiosa onun içinde gerekir binevi ticaret gibi oluyor sokakda polislerin satıcıları kovaladığı gibi ikvyide kovalarlar :lol:
Bu arkadaşın şaheseri var bu yazıdan onu anlayabiliyoruz.

1-İstediği gibi satar
2-Bu oyun kaç kere insanların emeğini aldı götürdü bunu da yapar ve hakkı var
3-Çok saçma konuşmuşsun
mitmet yazdı: Şaheserler silinip çantaya eşyaları koyulsun demişsin. Ne değişti adamın elinde yine kadim pençe var bir tık ile üretir.
Pençeler verilmeyecek.Sadece toplanıp üretilebilen materyaller
Kullanıcı avatarı
Blackops
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Blackops »

Comrade yazdı:
Bu arkadaşın şaheseri var bu yazıdan onu anlayabiliyoruz.

1-İstediği gibi satar
2-Bu oyun kaç kere insanların emeğini aldı #@!? bunu da yapar ve hakkı var
3-Çok saçma konuşmuşsun
mitmet yazdı: Şaheserler silinip çantaya eşyaları koyulsun demişsin. Ne değişti adamın elinde yine kadim pençe var bir tık ile üretir.
Pençeler verilmeyecek.Sadece toplanıp üretilebilen materyaller
Davut kardeş sen nerden geldin bak söylüyorum.Bu oyun MMO'sa 1-2 yıla kalmaz parayla efsun değil karakter alacaz.Black dediydi dersin.
Not:Sence akçe sistemi niye var bir araştır.(Çıkıpda lonca savaşı sırasında verilecek demeyin lonca savaşı olana kadar oyun kapanacağa benziyor)
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Peki Ya Pençeleri Parayla Alanlar... ??
O Kadar Kişi Sabahlara Kadar Kesmek İçin Bekledi..
Ve Nihayetinde Birçok Kişi Amacına Ulaştı..
Şimdi Siz Gelmiş.. Şaheserler Silinsin Diyorsunuz ..
Peki Ya Onca Verilen Emek Ne Olucak..
Yönetimin Sizin Kadar Düşüncesiz Olmayacağı Fikrindeyim..
Böyle Bir Düşünce Gerçekleşemez..!
Eğer Böyle Birşey Yapıcak Olsalarda En Başında Yaparlardı..
Hiç Kuşkusuz..
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız

“Genel Etkileşim” sayfasına dön