Yeşil-Kadim Hidra Konusu
Re: Yeşil-Kadim Hidra Konusu
yok canım char nasıl kişiselse silinemezse hata yapmadığım sürece hiç bir şey yapamaz
...
Konuyu açan arkdaşın yazdığı sorulara cevap niteliğinde olmuşmu sence yazdıkların? Yorum yapmak için mi yazıyrosun yoksa anlayamadım.Bir çok kadim konusuna yorum yazmışsın ama sadece yazmak için yorumlar dikaktimi çekti..Gidip kadimi keseceğini aklında fikirler olduğunu söylemişsinde bu kadar insan salak bir sen akılllısın yada öyle sanıyorsunDavuTT yazdı:1 ikv yönetimi hiç bir şekilde bir oyun efsununu gerçek paraya satamaz kendi kurallarını çiğnemiş olur dava açılabilir bunu göze alamazlar
2 şaheserler silinemez o benim kişisel eşyamdır kişisel eşyamı silmek yada değeri görmemem koşulda haklarım hiçe sayılmış olur o yüzden hiç bir hakkı yok
3 cevabını verdim dediğin şeyi kendileri istesede yapamazlar oyun ticarete döner 1 dükkanı açmak için belge gerekiosa onun içinde gerekir binevi ticaret gibi oluyor sokakda polislerin satıcıları kovaladığı gibi ikvyide kovalarlar :lol:
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
yoo sancak sunucusunda olsaydın analrdın ne demek istediğimi ama sanırım deilsin sende yorum olsun diye yazmışsın demekki neyse tartışma ortamı olmasın kuralları çiğnemeyelim
...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
onayladığınız sözleşmeyi okuyun artık bilader.DavuTT yazdı:yok canım char nasıl kişiselse silinemezse hata yapmadığım sürece hiç bir şey yapamaz
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Hadi okumamıs sen oku kardeşPetcarar yazdı:onayladığınız sözleşmeyi okuyun artık bilader.DavuTT yazdı:yok canım char nasıl kişiselse silinemezse hata yapmadığım sürece hiç bir şey yapamaz

SİNCE 2007...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
Şaheserler silinip çantaya eşyaları koyulsun demişsin. Ne değişti adamın elinde yine kadim pençe var bir tık ile üretir.Comrade yazdı:Öncelikle konu hakkındaki çözümleri yazıyorum çünkü kimse yazıları sonuna kadar okumuyor okusa da 3-5 kişi okuyor.
Çözüm Önerileri
1- Yeşil ve Kadim Hidranın güçleri eski haline indirilebilir
2- Tüm şaheserler silinip oyuncuların çanta veya kasalarına üretim için gereken materyaller geri konulabilir
3- Plus Paket gibi para vererek şaheser alabliriz.
Şimdi bunu okuyanların bir kısmı karşı çıkacaktır.Onlarda çoktan şaheser üretmiş olanlardır ve dikkate de almam onları.
Neden bu tarz öneriler sundum?
1-Oyuncu yeni başlamış olabilir bu yüzden oyuncuya büyük ölçüde haksızlık oluyor.
2-Oyuncunun,oyun içinde tanıdık sayısı az olabilir veya loncası olmayabilir.Kaim ve yeşil görevini loncalar yapıyor genellikle.
Bir konuda Lathander hata yok yazmış.Demek istenilen 'yapan yapmıştır 'umrumuzda değil yeniler veya önceden kesemeyenler ne halleri varsa görsünler'' mi?
Oyun hikayesine uygun olmuş deniliyor bu da şaheseri olmayanlara haksızlık olmuyor mu?
Deniyor ki oyuncuların da güçleri eşit artırıldı.Peki neden eskisi gibi kesemiyor tek vuruşta ölüyoruz?
devamını da aksam saatlerinde ekleyeceğim.Konuya şaheseri olanlar karşı çıkacaktır bunu da belirteyim.
AÇ TOKUN HALİNDEN ANLAMAZMIŞ.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
büyücüyüm ben tek yemiyordum niye şimdi tek yiyorumSTr0nGMaN yazdı:Değerli oyuncular;
Yeşil Hidra ve Kadim Hidra'da güçlenme söz konusu değildir.
Biz ofansif dövüşmeye verdiğimiz için zırh açamıyoruz ve doğal olarak hidra zırhsız daha fazla vurmaktadır.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Bu arkadaşın şaheseri var bu yazıdan onu anlayabiliyoruz.DavuTT yazdı:1 ikv yönetimi hiç bir şekilde bir oyun efsununu gerçek paraya satamaz kendi kurallarını çiğnemiş olur dava açılabilir bunu göze alamazlar
2 şaheserler silinemez o benim kişisel eşyamdır kişisel eşyamı silmek yada değeri görmemem koşulda haklarım hiçe sayılmış olur o yüzden hiç bir hakkı yok
3 cevabını verdim dediğin şeyi kendileri istesede yapamazlar oyun ticarete döner 1 dükkanı açmak için belge gerekiosa onun içinde gerekir binevi ticaret gibi oluyor sokakda polislerin satıcıları kovaladığı gibi ikvyide kovalarlar :lol:
1-İstediği gibi satar
2-Bu oyun kaç kere insanların emeğini aldı götürdü bunu da yapar ve hakkı var
3-Çok saçma konuşmuşsun
Pençeler verilmeyecek.Sadece toplanıp üretilebilen materyallermitmet yazdı: Şaheserler silinip çantaya eşyaları koyulsun demişsin. Ne değişti adamın elinde yine kadim pençe var bir tık ile üretir.
Davut kardeş sen nerden geldin bak söylüyorum.Bu oyun MMO'sa 1-2 yıla kalmaz parayla efsun değil karakter alacaz.Black dediydi dersin.Comrade yazdı:Bu arkadaşın şaheseri var bu yazıdan onu anlayabiliyoruz.DavuTT yazdı:1 ikv yönetimi hiç bir şekilde bir oyun efsununu gerçek paraya satamaz kendi kurallarını çiğnemiş olur dava açılabilir bunu göze alamazlar
1-İstediği gibi satar
2-Bu oyun kaç kere insanların emeğini aldı #@!? bunu da yapar ve hakkı var
3-Çok saçma konuşmuşsun
Pençeler verilmeyecek.Sadece toplanıp üretilebilen materyallermitmet yazdı: Şaheserler silinip çantaya eşyaları koyulsun demişsin. Ne değişti adamın elinde yine kadim pençe var bir tık ile üretir.
Not:Sence akçe sistemi niye var bir araştır.(Çıkıpda lonca savaşı sırasında verilecek demeyin lonca savaşı olana kadar oyun kapanacağa benziyor)
Peki Ya Pençeleri Parayla Alanlar... ??
O Kadar Kişi Sabahlara Kadar Kesmek İçin Bekledi..
Ve Nihayetinde Birçok Kişi Amacına Ulaştı..
Şimdi Siz Gelmiş.. Şaheserler Silinsin Diyorsunuz ..
Peki Ya Onca Verilen Emek Ne Olucak..
Yönetimin Sizin Kadar Düşüncesiz Olmayacağı Fikrindeyim..
Böyle Bir Düşünce Gerçekleşemez..!
Eğer Böyle Birşey Yapıcak Olsalarda En Başında Yaparlardı..
Hiç Kuşkusuz..
O Kadar Kişi Sabahlara Kadar Kesmek İçin Bekledi..
Ve Nihayetinde Birçok Kişi Amacına Ulaştı..
Şimdi Siz Gelmiş.. Şaheserler Silinsin Diyorsunuz ..
Peki Ya Onca Verilen Emek Ne Olucak..
Yönetimin Sizin Kadar Düşüncesiz Olmayacağı Fikrindeyim..
Böyle Bir Düşünce Gerçekleşemez..!
Eğer Böyle Birşey Yapıcak Olsalarda En Başında Yaparlardı..
Hiç Kuşkusuz..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız