****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
bundan daha saçma bi öneri olabilirmi onu üretenler malmı oyunu metin2ye çevirin o zmn item gerçek parayla para gerçek parayla
2 gün oynanmaz bu oyun öle
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
firewall yazdı:bundan daha saçma bi öneri olabilirmi onu üretenler malmı oyunu metin2ye çevirin o zmn item gerçek parayla para gerçek parayla2 gün oynanmaz bu oyun öle
Çalışanlar napıcak nasıl sabahlara kadar maden cekıcek isteyen alır isteyen almaz.
- gercenisli
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
sokaktan bulan warmıs..vs vs peki diyeyim ..şu oyunda emek ile para kasan sayısı çok az.Şüphen olmasın.oyunda neler dönüyor neler.Bizzat kendimden biliyorum ..geride kaldı o günler. ne oluyor ne bitiyor tam bilmeden yorum yapmayın :?gercenisli yazdı:bu arada şimdiden söyleyeyim..bazı kişiler ''Biz o silahlar üretmek için sabahladık,emek verdik'' gibi yorumlar yapacaktır eminim.. emin olun.Biz Tl yi sokakta bulmuyoruz..Ve kazanmasıda kolay değil şimdiden söyleyeyim dedim
Bnm demek istediğim şu sadece ŞAHESER para ile satılsın.Demişsiniz durumu olmayan alamaz.Durumu olmayanın evinde pc +int ne işi war.
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN
- gercenisli
- İskele Babası
Hala anlamadın sen beni..sadece ŞAHESER[ejder ashab..] satılsın diyorum..sanal para..nakit para ile satılırsa işte ozaman oyunun tadı kalmaz ...firewall yazdı:bundan daha saçma bi öneri olabilirmi onu üretenler malmı oyunu metin2ye çevirin o zmn item gerçek parayla para gerçek parayla2 gün oynanmaz bu oyun öle
Güzel fikir oyun içinde pek vakit bulamayanlar için.[çalışanlar ws ]
Tabi bu durum benim içinde gecerli.
ops:
Tabi bu durum benim içinde gecerli.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ekonomik durmu kötü olan plus alamaz, mantıksız konuşuyorsun gibi..Suskunjackal yazdı:Canceazi yazdı:O zaman ekonomik durumu yeterli olmayan oyunda ezilsin mi ???fatihfb88 yazdı:Bencede qüzel bir fikir TL ile alım olsa Şaheser silahları ben alırım xD
Ekonomik durumu olmayan biri zaten oyunu oynamaz.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
TL İLe Satımı OLursa Senin Dediğin Gibi 30-40 TL'ye SatıLması Bence İmkansız.Çünkü 1 Şaheserin Oyundaki Değeri YakLaşık 200 m ve Bu 200 m İçin GerekLi Emeğin KarşıLığı 30-40 TL OLmadığnı Düşünüyorum.
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
EmirBerkKorkmaz yazdı:Ekonomik durmu kötü olan plus alamaz, mantıksız konuşuyorsun gibi..Suskunjackal yazdı:Canceazi yazdı:O zaman ekonomik durumu yeterli olmayan oyunda ezilsin mi ???fatihfb88 yazdı:Bencede qüzel bir fikir TL ile alım olsa Şaheser silahları ben alırım xD
Kardeşim anlamadın herhalde.Oyunu oynamaz çünkü net parası + tlfn parası geliyor bunları ödeyen plusda alır başka bişeyde ama ödeyemeyen hiç bişey alamaz.
Cafeden bile oynasa her gün 2 lira harcasa 60 lira 1 ayda.
- gercenisli
- İskele Babası
Suskunjackal yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Ekonomik durmu kötü olan plus alamaz, mantıksız konuşuyorsun gibi..Suskunjackal yazdı:Canceazi yazdı:O zaman ekonomik durumu yeterli olmayan oyunda ezilsin mi ???fatihfb88 yazdı:Bencede qüzel bir fikir TL ile alım olsa Şaheser silahları ben alırım xD
Kardeşim anlamadın herhalde.Oyunu oynamaz çünkü net parası + tlfn parası geliyor bunları ödeyen plusda alır başka bişeyde ama ödeyemeyen hiç bişey alamaz.
Cafeden bile oynasa her gün 2 lira harcasa 60 lira 1 ayda.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
bence plus ile alınsın plusa 5 tl falan koyulsa ve şahaserin plus gibi süresi olsun...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM