Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Mesaj gönderen Firelife »

Ben hiç bi çarımda kadim görevimi yapamadım parayla aldım malzemelerinide topladım ;)
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

Firelife yazdı:Ben hiç bi çarımda kadim görevimi yapamadım parayla aldım malzemelerinide topladım ;)
Git güncellemeden sonra kadim almaya çalış bakalım parayla bulabiliyormusun ;) Laf olsun torba dolsun diye konuşmayın ya.... :)
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

fixxer yazdı:o değil de hangi rpg oyununda görülmüş 40 kişinin bir yaratıkla uğraştığı ? 20 kişi kesilse neyse ama en ideali 15 kişidir belki ben gerçek hayatta olduğu gibi internet hayatımdada asosyal bir insanım ve 15 kişiden fazlasını bulamıyorum kadimi kesemeyecekmiyim sırf bu yüzden ? kadim pençesi için o kadar parayıda bulamıyorum yani bu iş fazlasıyla zor bence yönetim bunu göz önünde bulundurmalı ve biraz esnetmeliler bu kadim olayını saygılar.
adam hiç wow diye birşey duymamış.
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Xxkontxx »

Nebula yazdı:2,5 yıllık bir ikv kullanıcısıyım ve büyük bir destekçi..Oyuna bugüne kadar bir çok anlamda maddi ve manevi olarak bir çok anlamda destek sağlayan ben ve benim gibi yüzlerce kullanıcı var.Bu zamana kadar bütün güncellemeleri yakınen takip edip her türlü değişime ayak uydurmaya çalıştık..Yönetimin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını biliyorum ve beta sürümünden bu zamana kadar bir çok güncelleştirmeyi başarıyla uygulayabilmişlerdir lakin bir konuda İkv yönetimi inanılmaz bir şekilde çuvallamıştır..Hangi konudan bahsettiğimi herhalde herkes anlamıştır.Yer altı bölgesi geldikten sonra herkes aylarca kadim ve şaheser güncellemesini beklemiştir ve en nihayetindede gelmiştir.Bu güncelleme hatalı olduğu bilindiği halde yönetim tarafından uygulamaya geçirilmiştir ve şaheserlerin ayağa düşmesinin tek sebebi yönetimdir.Grup bölgeleri geldikten sonra yeni bir güncellemeyle kadimdeki eksik çalışan bir sistemi çalışır hale getirip yeni başlayan arkadaşlarımızın veyahut oyuna işleri nedeniyle ara veren kullancıların işlerini ne denli zorlaştırdıklarının umarım farkındadır yönetim.Güncellemeden önceki kadim kesimleri tamamen bir oyun hatasıydı ve bu yönetim tarafından bilindiği gibi herhangi bir açıklama da yapılmadı.1 haftadan yakın bir zaman içinde zaten kadimin stratejisi çözüldü vegünde 15-20 kere kesilmeye başlandı.Bir çok arkdaşımız oyunun bu açığından faydalanarak kendilerine şaheser üretiminde gerekli olan materyalı fazlasıyla temin ettiler.Şimdi ben soruyorum yönetici kardeşlerime,oyunun hatası veya açığı bilindiği halde kullanıcılara nasıl duyuru yapılmaz? Bu kadim güncellemesi çok uzun bir süre test edildi neden hazır olmadığı halde uygulamaya geçirildi ? Şaheserlere oyunun en iyileri sahip olabilcek tarzında bir slogan vardı yok öyle birşey herkesin çarında 2 şaheser var nerde kaldı en iyiler? İnsaların suçu oyuna geç başlamak mı? 150 milyon verip insanlar 2 adet kadim pençesimi alsınlar ?Bu büyük güncelleme hatasını kaldıkı bana göre bugüne kadar istanbul kıyamet vaktinin en büyük güncelleme hatasıdır grup bölgelerini getirerek örtbas ettiler.Şimdi şaheser kullanıcıları bana kızacaklar biliyorum bu arada bende şaheser sahibiyim kendi şahsi fikrim kadim için yeni bir güncelleme gelmesi yönündedir.Bu gelen güncellemeyle birlikte herhangi bir şaheser sahibininin şaheseri geri alınıp o ürettiği şaheserdeki malzemelerin hesabına tekrar iade edilmesidir(KADİM HİDRA PENÇELERİ HARİÇ)Bu büyük hatanın tek çözümü bana göre budur katılmak veyahut katılmamak kişiden kişiye göre değişir kendi kişisel görüşümü beyan etmiş bulunmaktayım..Teşekkürler yönetim ;)
İyi forumlar
Grup bölgeleri ile gelen kadimdeki eksik çalışan sistemi açıklar mısın?
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

bu konu kilit arkadaş saçmalıyo o kadar emek çöpe gitmez..o kadar uykusuzluk.... o kadar zamanı çöpe atmazlar kardeş saçmalıktan başka bir şey değildir bu konu lütfen kilit.......
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

abuzeddin yazdı:bu konu kilit arkadaş saçmalıyo o kadar emek çöpe gitmez..o kadar uykusuzluk.... o kadar zamanı çöpe atmazlar kardeş saçmalıktan başka bir şey değildir bu konu lütfen kilit.......
İlla ki her yerden 1 adet gerizakalı çıkacak :) Şaheser sahibi kişilerin böyle bir teklif hoşuna gitmeyecegi belli fakat sadece kendinizi düşünmeyin.İnsanlar arasındaki bu kaosun tek sorumlusu olan yönetimi kınıyorum :arrow:
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Öyle bir durum olursa ben 100m paramı geri isterım ;)
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
lordsamurai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen lordsamurai »

ya bu saheser meselesi yani ejder ecel ws fıs ne saheseri ben simdi ful fevzi cevriye setim olsn karsısındakinde saheser olsa bi işe yaramaz o kdr abartmayın ben yaklasık 2 ay oldu saheser madenlerimi topladım fakat aynı gun soyuldum ve çarlarımı bile geri alamadım bu ttnet yuzunden ama işte sonucta milletin oyle yada boyle hakkı yenecek yenilecektir
bi ayetle lafımı bitiriyim 'Hesaplaşma gunu geldiginde boynuzsuz koyun boynuzlu koyundan hesabını soracaktır '

cCcHeCtOrcCc Lordsamuray /TESKİLATI MAHSULİYEDEN
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen TAYFA »

Arkadaşımız olaylara vakıf olamadan bir konu açmış, çözüm önerisinde bir kesime hak vermek isterken diğer kesimin hakkını yemeği sunmuş. Oyunda bazı zamanlar teknik aksaklıklar oluyor, oyun geri sarılıyor. İşte sunulan çözüm şaheseri olanlara istemli bir şekilde geri sarma uygulanmasıdır. Geri sarmalardan ne kadar memnunsak o kadar destekleyebiliriz ancak bu çözümü.

Her ne olursa olsun ben onca harcanan emeğin ve de zamanın yok edilmesine karşıyım. Bu kadar basit.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nebula »

TAYFA yazdı:Arkadaşımız olaylara vakıf olamadan bir konu açmış, çözüm önerisinde bir kesime hak vermek isterken diğer kesimin hakkını yemeği sunmuş. Oyunda bazı zamanlar teknik aksaklıklar oluyor, oyun geri sarılıyor. İşte sunulan çözüm şaheseri olanlara istemli bir şekilde geri sarma uygulanmasıdır. Geri sarmalardan ne kadar memnunsak o kadar destekleyebiliriz ancak bu çözümü.

Her ne olursa olsun ben onca harcanan emeğin ve de zamanın yok edilmesine karşıyım. Bu kadar basit.
Arkadaşım sen hakikaten anlamıyorsun yada ben sana anlatamıyorum önceki yazdığın yazının altınada bir yazı yazmıştım demekki hala anlamamakta ısrar ediyorsun beni..Olaylar vakıf olmadan konu açmış demişsin inanki çok boş konuşuyorsun yapılan her türlü güncelleme ve yenilemeyi en ince detayına kadar biliyorum emin olmadan sadece yorum yapmak icin elinde şaheser oldugu çin yorum yapma yazık..Şaheser sahibi kullanıcıların pektabi hoşuna gitmeyecektir ve bende şaheser sahibiyim hatanın düzeltilmesi için ne gerekiyorsa yapılmalı diyorum.Ama yok kardeşim siz herşeyi hakediyorsunuz herşeye layıksınız devam edin arkadaşlar.İyi forumlar herkese..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön