<< ^^ WaffenxHimotep >> Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
Bu konu sureklı gundeme gelıyo.Gundeme gelmesı guzel fakat sacma sapan konuyla alakası bıle olmayan ınsanların gereksız ve bos konusmaları ınsanı gercekten sınırlendırıyo...Lonca bazında dusundugumuzde meranda 20'yı askın lonca var.Ve bı okadarıda bazı talıhsızlıkten ve bılınmeyen nedenlerden oturu sunucumuzdan ayrıldılar.Fakat uzucu olan sudurkı bu 20'yı askın lonca gerek klandaslar olsun gerek karsı klan dusmanlar olsun hep bır savas hep bır tartısma hepbır rekabet ıcındeler...
Sunucumuzdakı yıkılmaz dagılmaz denılen loncalar malesef suan aramızda deıler.Lonca kurmak veya bu ısı yurutmek hıc kolay deıl.Bu oyuna baslarken belkı bır cok seyın farkında deıldık kendımızı bır oyun platformu cıınde kaybolmus bulduk.Fakat zaman gectıkce , gecen zamn ııcnde bızde bır cok tecrube ve olgunluk sewıyesıne ulastık.Bu ıdealler ve hedefler dogrultusundada yolumuza dewam edıyoruz.Bu oyun ıcerısınde yapıtklarımızı belkı burda sırasıyla anlatmak banA cocuk ısı gelıyo.''LONCALAR YAPTIKLARIYLA HATIRLANIR'' deıl...'' LONCALAR YAPTIKLARINI PAYLASINCA HATIRLANIR''...Bız yaptıklarımzıı paylastık.Paylasmayada devam edıyoruz.
Ben arz bır arkadasımın benı yolda geecerken kesmek yerıne slm verıp hal hatır sordugu,ben bır gorev olunca sadece kendı klan loncalarının deıl dıger loncalarınında yardıma geldıgı,Er maydanlarında savasırken arada oturup sohbet edıldıgı bır meran ıstıyorum...
Konuya verecem cewapsa Lonca acmak ve bolesıne agır bır sorumlulugu ustlenmıs olmak gercekten kucumsenır bır ıs deıl...Merandakı butun lonca baskanlarımzıı kutlarım.Hep sı sahsım adına meranın en ıyı loncalarıdır..