KukLacı İçeri
Re: KukLacı İçeri
Serserixkratos senın yuzunden girmicem bir daha forma felan sımdık gel ne yazıyorsan yaz benım hakkımda...!
xKERBELAx*Cihadxkerbela
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bak sana hırsızsın demiyoruz.Diyenler utansın.Ama teşebbüs ediyorsun ona kızıyorum.17 lvl görev için dedim ellemiyeceğim dedin kestin.İşmi bu ama kesinlikle hırsızsın demiyorum.Günahını alamam.Serserixkratos yazdı:bak Ben ne Cihadx Loncası nede uLusx Loncasıyla 1 ısım yok konuda dedıqım qıbı Bu sahıslar Benım adımı karalamaya caLısıyorlar serserixkratos hırıszıdr carı calıntıdır carı calınmıstır..Kendı carıma neryde el koyacaklar Bu kadarda oLmaz ...ama Su Oyunda ne Cihadxzulfıkarı ne Ulusxzarıfı nede kolayxbuyu ..qormıyım..az DelıkanLı olsunlar mılletın emegıne hakkına qoz dıkmesın Ben Boşa konustuğumu ınanıyom Benı bıLen bıLır..!

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KardeŞ tamam ama Bu KLAN her turlu saldırıya acıksınız bende herqun boyle muammele goruyom banada aynısını yapıyorlar ama Bu sonucta Klan Ölmekte Var Öldürmekte..
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Ixbycanxl yazdı:İspat olmadıktan sonra herkez masumdur söylentiler geçersizdir.
:arrow: