Kadim [ R.K.G ] Kesilecek..!
Re: Kadim [ R.K.G ] Kesilecek..!
Ben katılmıyorum. Hep kendınızı dusunuyorsunuz. Oyuzden birlik yok ! Anket yapın. İlle pazar dıye bısı gormedım.
Kocaseyid
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Kod: Tümünü seç
Ozan öncelikle bu çalışmandan dolayı tebrik ediorum.Umarım LazurixRassaaa gibi başarılı olursun.Lazuri Ailemizi senin temsil etmen daha uygun kaçar.Pazar günü orda olucaz ;)
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Benim Yeşil Görevim var ama ya gruba almazlar ya da bizim gruba sıra gelince gider millet bundan korkuyorum... Bi kere yaşadım bunu adamlarınkini kestik sıra bize gelince kaldık ortada
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
herkesin dikkat atması mılazurixpoet yazdı:Pazar Günü Saat 13:00' de Kadim Görevi Olan Aklı Başında İnsanları mühürlüye Bekliyorz.Yeşiln 27 Bin Vurması Kadimin 47 bin Vurması Kendi kanaatimce Şu Yüzden kaynaklanıyor : Oradaki Kadimcilerin Sayısı Az Olmasından yada Dirençlerin Olmamamasından - herkezin Dikkat Atmamamısndan Tank Olan kişinin Kendi üzerine Çekmemesindendir.Duyduğum Kadarıyla O Mevzu Çözülmüştür.Yöneticilerde Bizi Düşünmüştür.Bu günlerde Oyunda Ki lag bu yüzden olabilr..Aklı Başında Olan herkezi Bekliyorz.Tüm Loncaları ve Tüm Arkadaşları ...! İyi oyunlar
LazurixPoeT - Kasabalıxpoet
Lazurixailesi
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
kadimi ortada sağa sola hiddetle kaçırıp vursan bile kesemessin
kadime güncelleme gelmedikçe siz o grupla önce solucan kesin sonra akrep
kadime güncelleme gelmedikçe siz o grupla önce solucan kesin sonra akrep
-
- İskele Babası
Güncel..!
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
Bizde arkadşlarla 1 grub olarak gelcez yardıma
Paşaxbüyü
Paşaxbüyü
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
BizLere Çok Büyük Bir HaKsızLık var Ejder Üretecem 2 ayDıR SaDece ßi Kadim KaLmış Onu BekLiyorum
Eskiden Kadimin 47 bin Vurması Söz konusu BiLe DeiLdi Ama Kadim Şimdi Adama TeK Atıor
HakSızLık Bu O Zmn Dier Şaheserlerde Geri Alınsın Herkez Yeniden Yapsın bu kadimi.
Bune ßi Çözüm buLmaK Lazım böLe OLmaz Lazuri senide Kutluyorum Arkadşım BöLe Bi Konu AÇtıgın İçin
PaŞaXßüyü
Eskiden Kadimin 47 bin Vurması Söz konusu BiLe DeiLdi Ama Kadim Şimdi Adama TeK Atıor
HakSızLık Bu O Zmn Dier Şaheserlerde Geri Alınsın Herkez Yeniden Yapsın bu kadimi.
Bune ßi Çözüm buLmaK Lazım böLe OLmaz Lazuri senide Kutluyorum Arkadşım BöLe Bi Konu AÇtıgın İçin
PaŞaXßüyü
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
OZAN HAKLSIIN KADİM 1-2 AYDIR YATIYOR BİRAZ RAHATSIZ ETMENİN ZAMANI GELDİ 
Burda bol keseden sallayan arkdaşların güncellemeden sonra kadim görevini yapmaya çalışmadıklarından eminim
Bazıları dikkat atılmadığı için demiş kadime eskisi gibi 50 tane dikkat dagıtma atılmadıgını belirtmek isterim
İstediğiniz kadar işi bilen adam goturun istediğiniz iksiri için istedğiniz tankı koyun farketmeyecektir
Bu konu çok hassas bir konu bence yönetimin zafiyeti daha önce çalışması gereken hidra sistemini yanlış uyguladılar ve bunun sonucunda milletin elinde işportada satılırcasına şaheserler üretildi..Şimdi sistemi düzelttiler fakat bu açıktan yararlanamayan yeni baslayan arkadaşları düşünüyorlarmı merak ediyorum açıkcası
Eğer ikvde eşitlik söz konusuysa daha önce kadim görevini yapanların görevleri iptal edilip şaheserler kaldırılmalı..
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.