Nasıl bir Türkçe anlayışıdır kardeş AĞZIMIZI AÇTIRMAYIN yerine AZIMIZI AÇTIRMAYIN :S
Hee ama lag konusunda haklısın ve bence Yönetici ve GM ler oyunla ve oyuncularla pek ilgilenmiyor.
LAN GMLER AZIMIZI AÇTIRTMAYIN..
Re: LAN GMLER AZIMIZI AÇTIRTMAYIN..
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Merhabalar,
Takındığınız üslupla bir sonuca ulaşamamakla beraber, kendinizi seviyenizi hem diğer oyuncu arkadaşlara hemde yönetime karşı küçük düşürdüğünüzün farkındasınızdır. Umuyorum ki bunu düzelteceksiniz.
Lag sorunu İKV'nin varoluşundan beri en büyük sorunlarından biridir, şu sıralar biraz daha artmasıyla birlikte herkesin sabırlarını zorlasa da herkesi sabırlı olmaya davet ediyorum. Zira Sobee ekibinin bu durum üzerinde çalışmaması söz konusu olamaz.
Beğenmiyorsan bırak git diye hitap eden arkadaşlara da hitaben;
Bir oyuncu oyunu beğenmese zaten bırakıp gidecektir, eleştirilerde bulunmayacaktır. Arkadaşın Üslubu ne kadar düzgün olmasa da eleştirmesi İKV'yi ne kadar sevdiğini göstermektedir.
İyi eğlenceler...
Takındığınız üslupla bir sonuca ulaşamamakla beraber, kendinizi seviyenizi hem diğer oyuncu arkadaşlara hemde yönetime karşı küçük düşürdüğünüzün farkındasınızdır. Umuyorum ki bunu düzelteceksiniz.
Lag sorunu İKV'nin varoluşundan beri en büyük sorunlarından biridir, şu sıralar biraz daha artmasıyla birlikte herkesin sabırlarını zorlasa da herkesi sabırlı olmaya davet ediyorum. Zira Sobee ekibinin bu durum üzerinde çalışmaması söz konusu olamaz.
Bir oyuncu oyunu beğenmese zaten bırakıp gidecektir, eleştirilerde bulunmayacaktır. Arkadaşın Üslubu ne kadar düzgün olmasa da eleştirmesi İKV'yi ne kadar sevdiğini göstermektedir.
İyi eğlenceler...
- Vatanxosmanqazi
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Baran hep saçma konular açıyosun barı lan lı lunlu konusma sıkılıosan oynama kardesım bu kadar basıt
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kimse sevdiği oyunun yapımcıalrına yöneticilerine laf yapmaz.Zaten batmış bizden para kazanıyor diyemez.Adam gibi uygun bir dille anlatsa anlayacağız.yellowred yazdı:Merhabalar,
İyi eğlenceler...

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
Arkadasım saçma sapan konular açma lütfen bu ücretsiz bir oyun ALLah Razı Olsun Tüm İkv Camiasından hoşuna gitmiyorsa oyun bırakırsın olur biter.

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

-
- Kadim 999
Merhaba,
Konuşma tarzınıza vericek tek cevap tırnak içinde "forum hesabınız kapatılmıştır".
Konuşma tarzınıza vericek tek cevap tırnak içinde "forum hesabınız kapatılmıştır".
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/