LAN GMLER AZIMIZI AÇTIRTMAYIN..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: LAN GMLER AZIMIZI AÇTIRTMAYIN..

Mesaj gönderen Timurlenk »

Nasıl bir Türkçe anlayışıdır kardeş AĞZIMIZI AÇTIRMAYIN yerine AZIMIZI AÇTIRMAYIN :S
Hee ama lag konusunda haklısın ve bence Yönetici ve GM ler oyunla ve oyuncularla pek ilgilenmiyor.
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
yellowred
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yellowred »

Merhabalar,

Takındığınız üslupla bir sonuca ulaşamamakla beraber, kendinizi seviyenizi hem diğer oyuncu arkadaşlara hemde yönetime karşı küçük düşürdüğünüzün farkındasınızdır. Umuyorum ki bunu düzelteceksiniz.

Lag sorunu İKV'nin varoluşundan beri en büyük sorunlarından biridir, şu sıralar biraz daha artmasıyla birlikte herkesin sabırlarını zorlasa da herkesi sabırlı olmaya davet ediyorum. Zira Sobee ekibinin bu durum üzerinde çalışmaması söz konusu olamaz.

Beğenmiyorsan bırak git diye hitap eden arkadaşlara da hitaben;

Bir oyuncu oyunu beğenmese zaten bırakıp gidecektir, eleştirilerde bulunmayacaktır. Arkadaşın Üslubu ne kadar düzgün olmasa da eleştirmesi İKV'yi ne kadar sevdiğini göstermektedir. :)

İyi eğlenceler...
Kullanıcı avatarı
Vatanxosmanqazi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Vatanxosmanqazi »

Baran hep saçma konular açıyosun barı lan lı lunlu konusma sıkılıosan oynama kardesım bu kadar basıt
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SonerSecil »

yellowred yazdı:Merhabalar,

Takındığınız üslupla bir sonuca ulaşamamakla beraber, kendinizi seviyenizi hem diğer oyuncu arkadaşlara hemde yönetime karşı küçük düşürdüğünüzün farkındasınızdır. Umuyorum ki bunu düzelteceksiniz.

Lag sorunu İKV'nin varoluşundan beri en büyük sorunlarından biridir, şu sıralar biraz daha artmasıyla birlikte herkesin sabırlarını zorlasa da herkesi sabırlı olmaya davet ediyorum. Zira Sobee ekibinin bu durum üzerinde çalışmaması söz konusu olamaz.

Beğenmiyorsan bırak git diye hitap eden arkadaşlara da hitaben;

Bir oyuncu oyunu beğenmese zaten bırakıp gidecektir, eleştirilerde bulunmayacaktır. Arkadaşın Üslubu ne kadar düzgün olmasa da eleştirmesi İKV'yi ne kadar sevdiğini göstermektedir. :)

İyi eğlenceler...
Kimse sevdiği oyunun yapımcıalrına yöneticilerine laf yapmaz.Zaten batmış bizden para kazanıyor diyemez.Adam gibi uygun bir dille anlatsa anlayacağız.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
krizantem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen krizantem »

Arkadasım saçma sapan konular açma lütfen bu ücretsiz bir oyun ALLah Razı Olsun Tüm İkv Camiasından hoşuna gitmiyorsa oyun bırakırsın olur biter.
Resim
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Resim
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Konuşma tarzınıza vericek tek cevap tırnak içinde "forum hesabınız kapatılmıştır".
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön