Görev İtemleri

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Görev İtemleri

Mesaj gönderen mitmet »

recepivedikx yazdı:kont sera buz du de mi :?
Ateş. Çemberin hasarını etkiliyor.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

mitmet yazdı:
recepivedikx yazdı:kont sera buz du de mi :?
Ateş. Çemberin hasarını etkiliyor.
evet sağol buz kristali buz du hatirladim şimdi

Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MykonS »

Reymondcum ;) ben sana oyunda ne dedim ama olmaz böyle şeyler :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Sağol kont, bir soru soruyoruz bilip bilmeden herkez atlıyo alın işde kont verdi cevabı 2 dk ayırıp.Sizde 1 saat uzatmak yerine 5 dk söyleyebilir ya da yorum yapmaya bilirdiniz
<)
Jarquelist
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Jarquelist »

Reymond yazdı:Sağol kont, bir soru soruyoruz bilip bilmeden herkez atlıyo alın işde kont verdi cevabı 2 dk ayırıp.Sizde 1 saat uzatmak yerine 5 dk söyleyebilir ya da yorum yapmaya bilirdiniz

Yav Allah aşkına gel şu hesabı sor bakalım :) Sen de 100 tane konu açmayıp mesaj atabilirdin ;) Tartışmak hoşuna gidiyorsa msn ver tartışalım ;)
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Jarquelist yazdı:
Reymond yazdı:Sağol kont, bir soru soruyoruz bilip bilmeden herkez atlıyo alın işde kont verdi cevabı 2 dk ayırıp.Sizde 1 saat uzatmak yerine 5 dk söyleyebilir ya da yorum yapmaya bilirdiniz

Yav Allah aşkına gel şu hesabı sor bakalım :) Sen de 100 tane konu açmayıp mesaj atabilirdin ;) Tartışmak hoşuna gidiyorsa msn ver tartışalım ;)
Jarq ; ne olursa olsun küfür dahi etse, saygısızlıkta yapsa; biz bu oyunda küçüğümüzü "saymak" zorundayız . Senin de yaşını bilmesem de Bazı şeyler hoşgörü işi ; Yapılanla bir olmayın. arkadaş sorusunun yanıtını almış , sevindim.

İyi Forumlar;

Smyrnaonian (Smyrnaon .)
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Jarquelist yazdı:

jar sana bir tek şey söyleyim istersen benden 20 ya da 30 yaş büyük ol ama şunu bil abilik ustaklık bu tip şeyler maneviyattır ve sende böyle bir karekteri hiç görmüyorum 7 yaşında kuzenim var sanki karşımda bide bana 34 yaşında diyosun yaşımı öğrenmekistiyorsan araştır pek paylaşmada istemem yaşımı acıkcası çünkü bazı konular hiç hoşlanmadığım şeyler söylüyor senden bunların arasındasın elbette bana kalırsa akıl yaşda değil başdadır ama malesef sizin gibilerin kafa basmıyo işde
<)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Kusura bakmayın ama bir soru sorduğumda adam gibi cevab veren bir tek o var bence kontun budavraşını bile onu usta yapmaya yeter hiç gerek yok full bilge cevriye sete
<)

“Büyücü” sayfasına dön