Ateş. Çemberin hasarını etkiliyor.recepivedikx yazdı:kont sera buz du de mi :?
Görev İtemleri
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Görev İtemleri
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
evet sağol buz kristali buz du hatirladim şimdimitmet yazdı:Ateş. Çemberin hasarını etkiliyor.recepivedikx yazdı:kont sera buz du de mi :?
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Sağol kont, bir soru soruyoruz bilip bilmeden herkez atlıyo alın işde kont verdi cevabı 2 dk ayırıp.Sizde 1 saat uzatmak yerine 5 dk söyleyebilir ya da yorum yapmaya bilirdiniz
<)
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Reymond yazdı:Sağol kont, bir soru soruyoruz bilip bilmeden herkez atlıyo alın işde kont verdi cevabı 2 dk ayırıp.Sizde 1 saat uzatmak yerine 5 dk söyleyebilir ya da yorum yapmaya bilirdiniz
Yav Allah aşkına gel şu hesabı sor bakalım
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Jarquelist yazdı:Reymond yazdı:Sağol kont, bir soru soruyoruz bilip bilmeden herkez atlıyo alın işde kont verdi cevabı 2 dk ayırıp.Sizde 1 saat uzatmak yerine 5 dk söyleyebilir ya da yorum yapmaya bilirdiniz
Yav Allah aşkına gel şu hesabı sor bakalımSen de 100 tane konu açmayıp mesaj atabilirdin
Tartışmak hoşuna gidiyorsa msn ver tartışalım
Jarq ; ne olursa olsun küfür dahi etse, saygısızlıkta yapsa; biz bu oyunda küçüğümüzü "saymak" zorundayız . Senin de yaşını bilmesem de Bazı şeyler hoşgörü işi ; Yapılanla bir olmayın. arkadaş sorusunun yanıtını almış , sevindim.
İyi Forumlar;
Smyrnaonian (Smyrnaon .)
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
jar sana bir tek şey söyleyim istersen benden 20 ya da 30 yaş büyük ol ama şunu bil abilik ustaklık bu tip şeyler maneviyattır ve sende böyle bir karekteri hiç görmüyorum 7 yaşında kuzenim var sanki karşımda bide bana 34 yaşında diyosun yaşımı öğrenmekistiyorsan araştır pek paylaşmada istemem yaşımı acıkcası çünkü bazı konular hiç hoşlanmadığım şeyler söylüyor senden bunların arasındasın elbette bana kalırsa akıl yaşda değil başdadır ama malesef sizin gibilerin kafa basmıyo işdeJarquelist yazdı:Reymond yazdı:Sağol kont, bir soru soruyoruz bilip bilmeden herkez atlıyo alın işde kont verdi cevabı 2 dk ayırıp.Sizde 1 saat uzatmak yerine 5 dk söyleyebilir ya da yorum yapmaya bilirdiniz
Yav Allah aşkına gel şu hesabı sor bakalımSen de 100 tane konu açmayıp mesaj atabilirdin
Tartışmak hoşuna gidiyorsa msn ver tartışalım
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Kusura bakmayın ama bir soru sorduğumda adam gibi cevab veren bir tek o var bence kontun budavraşını bile onu usta yapmaya yeter hiç gerek yok full bilge cevriye sete
<)