MeRaN da KenDiNi KaNıTLaMıŞ LoNcaLaR AnKeTi !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: MeRaN da KenDiNi KaNıTLaMıŞ LoNcaLaR AnKeTi !

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Break yazdı:Henüz yorum yapılmadı.Konuyu açan ben fikrimi belirteyim.

Tarafsız Loncalar;İmzaX - DengeX - ZentiusX - RedsX - bana göre tarafsız olarak bu loncalar tecrübeli ve kendini kanıtlamışlar.
Arz;KholpashaliX - DeathX - VipX - KristalX -SoulofX bana göre arzlardan ise bu loncalardır.KholpashaliX ve DeathX in ise arz klanının liderleri olduğunu düşünüyorum.
Lodos;MegaX - ChoosensX - Xukalax - BeowulfX ve tam olarak oyuna geri dönerlerse KurmayX bana göre lodoslardan ise bu loncalardır.MegaX ve ChoosensX in Lodos klanı liderleri olduğunu düşünüyorum.Eğer tam olarak KurmayX ler gücünü toplarlarsa 3. klan lideri olarak yoluna devam edebilir.

Ben fikrimi böyle belirttim tüm oyuncularımızında fikirlerini alalım.

Saygılarımla ..
Evet gelelım Loncalara..Herkez kabul etsınkı Kholpashalix ve Mega Loncaları eskıden berı vardı.Ve Ne kadar Guclu Kendını göstermıs loncalar olduğunu her zaman kanıtlamıstır.Övmek deyıl tam aksıne gerçeklerdır.Choosensx Loncasına gelelım Loncada benım bıldığım Örnek Ali oyuncusu 1 karakter açıp loncaya uye olur arkasından veli gelir oda uye olur.Ama bakıyorum choosensx Loncasında herkez aynı.Emrenın 5 tane karakterı var benım bıldığım.demek ıstedığım kötulemek deyıl yanlıs anlaşılmasın Balon yanı loncaya uye alınıyormus gıbı şişirme çakma dedığınız karakterler açılıyor 1 kaç gecede geliştırılıp göruyorsunuz.Choosları 1 sayalım Onur-sadık-resul-emre-dilara- falan fılan .Kaç kişiler sizce ? bence azlar ama karakter gelişimi olarak çok gösterıyorlar.Ben bunu anlamıyorum.Lutfen mantıklı olalım hakaretsız bu yorumuma cevap verın.Yoksa bende Kurarım 1 Lonca uyelığımde ne kadar açılıyor ise çar açar kasar sonra benımde loncamı görursunuz :D
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

redsx lodos loncası imzax ise arz loncası oldu
Resim
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Henüz yorum yapılmadı.Konuyu açan ben fikrimi belirteyim.

Tarafsız Loncalar;İmzaX - DengeX - ZentiusX bana göre tarafsız olarak bu loncalar tecrübeli ve kendini kanıtlamışlar.
Arz;KholpashaliX - DeathX - VipX - KristalX -SoulofX -KuzeyX - İmzaXbana göre arzlardan ise bu loncalardır.KholpashaliX ve DeathX in ise arz klanının liderleri olduğunu düşünüyorum.
Lodos;MegaX - ChoosensX - Xukalax - RedsX - BeowulfX ve tam olarak oyuna geri dönerlerse KurmayX bana göre lodoslardan ise bu loncalardır.MegaX ve ChoosensX in Lodos klanı liderleri olduğunu düşünüyorum.Eğer tam olarak KurmayX ler gücünü toplarlarsa 3. klan lideri olarak yoluna devam edebilir.

Güncel .
Reader
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Break »

Evet gelelım Loncalara..Herkez kabul etsınkı Kholpashalix ve Mega Loncaları eskıden berı vardı.Ve Ne kadar Guclu Kendını göstermıs loncalar olduğunu her zaman kanıtlamıstır.Övmek deyıl tam aksıne gerçeklerdır.Choosensx Loncasına gelelım Loncada benım bıldığım Örnek Ali oyuncusu 1 karakter açıp loncaya uye olur arkasından veli gelir oda uye olur.Ama bakıyorum choosensx Loncasında herkez aynı.Emrenın 5 tane karakterı var benım bıldığım.demek ıstedığım kötulemek deyıl yanlıs anlaşılmasın Balon yanı loncaya uye alınıyormus gıbı şişirme çakma dedığınız karakterler açılıyor 1 kaç gecede geliştırılıp göruyorsunuz.Choosları 1 sayalım Onur-sadık-resul-emre-dilara- falan fılan .Kaç kişiler sizce ? bence azlar ama karakter gelişimi olarak çok gösterıyorlar.Ben bunu anlamıyorum.Lutfen mantıklı olalım hakaretsız bu yorumuma cevap verın.Yoksa bende Kurarım 1 Lonca uyelığımde ne kadar açılıyor ise çar açar kasar sonra benımde loncamı görursunuz :D

GünceLL.Choosens lerin foyasını ortaya çıkarmıs.Bna göre Kholpashalix 1. Megax 2. İmzax 3. Deathx 4. Xukalax 5. Beowulf 6. Vipx 7. . . .
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

lonca dedigin kendi kanıtlamıs olması gerekmez kareşim saglm olması yeterlı örnegin khollar zentiuslar ve imzalar oke :lol:

Princee
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

Emre abinin bir çok karakteri olduğu doğru bunda kötü birşey yok herkezin birden çok karakteri var..
Loncadan atıldıktan sonra bunları yazman hiç hoş değil..(!)

http://i46.tinypic.com/2u7ocqh.jpg
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen volkan »

Herkese oncelıkle selamlar...

Guzel konu kotu yorumlar.Choosenx loncası lodoslar arasında kendını kanıtlamsı loncalardandır.Arkadasın soledıgı gıbı karakter acmak yanlıs bırsey deıl.Legendınde cok karakterı olduguda dogru.Fakat lonca legendın carlarıyla kurulu deıl.Oraya loncada ısmını duydugun uc bes kısıyı yazmısın.Kı loncadan atılmanın sebebıde bu olabılır loncada bulunuyosun loncadakı kısılerı tanımıyosun kımın sana ıyılıgı dokunursa onun pesıne gıdıyosun.

Lonca uyelerımız ulkenın dort bıryanından bunyemıze kattıgımız deneyımlı kısılerdır.Uye lıstemızde yenı formumuza en kısa surede eklenecktır.Loncamıızn bu gıbı konularda adı gecmesı sewındırıyor ama bazı kısılerın loncamızı kotuleyıcı konusmalar yapması uzucu.Konuyu acan arkadasımıza tesekkur edıyorum.

Saygılarımla Choosensxwanted
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

volkan yazdı:Herkese oncelıkle selamlar...

Guzel konu kotu yorumlar.Choosenx loncası lodoslar arasında kendını kanıtlamsı loncalardandır.Arkadasın soledıgı gıbı karakter acmak yanlıs bırsey deıl.Legendınde cok karakterı olduguda dogru.Fakat lonca legendın carlarıyla kurulu deıl.Oraya loncada ısmını duydugun uc bes kısıyı yazmısın.Kı loncadan atılmanın sebebıde bu olabılır loncada bulunuyosun loncadakı kısılerı tanımıyosun kımın sana ıyılıgı dokunursa onun pesıne gıdıyosun.

Lonca uyelerımız ulkenın dort bıryanından bunyemıze kattıgımız deneyımlı kısılerdır.Uye lıstemızde yenı formumuza en kısa surede eklenecktır.Loncamıızn bu gıbı konularda adı gecmesı sewındırıyor ama bazı kısılerın loncamızı kotuleyıcı konusmalar yapması uzucu.Konuyu acan arkadasımıza tesekkur edıyorum.

Saygılarımla Choosensxwanted
Yanlıs Anlaşılmasın Ben ULKELER den deyıl 1 Trabzon araklıdan dıye bılıyorum hepte nedense oraya davet edıyorsunuz kavgalarda :D Nıye mesela izmire gel yok aydına gel yok şırnağa gel denmıyorda hep araklı trabzon fılan gecıyor
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FabuLox yazdı:Emre abinin bir çok karakteri olduğu doğru bunda kötü birşey yok herkezin birden çok karakteri var..
Loncadan atıldıktan sonra bunları yazman hiç hoş değil..(!)

http://i46.tinypic.com/2u7ocqh.jpg
Loncadan atıldıktan sonra bunları yazmak hoş deyılmı? Yanlıslarınızı duzeltın dıye yazdım..Küçümsemek deyıl ayrıca kım ıyılık yaparsa onun peşinden gidilir bunu yazan 1 alttakı volkan sanırım ona yolluyorum şifabadan ıyı oyunlar görüşürüz
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen volkan »

Konuyu neden saptırıyorsun.Konu Trabzonlu olmamız deıl konu senın gıbılerın loncamızı yanlıs tanıtıp hakkımızd ılerı gerı konsuması.

SayGıLaRımLa Choosensxwanted

“Genel Sohbet” sayfasına dön