Yöneticiler Gerçekten çok tebrik ediyorum sizi ;)
Re: Yöneticiler Gerçekten çok tebrik ediyorum sizi ;)
Yönetici Ben Oyun geri sarmaya başladığında Birisine 50 Bin para verdim dahada alışveriş açmadım he bu alışverişi açtım diye banlandıysam ozaman bu hatayı neden çıkartıyorsunuz ??

Buradan tüm yöneticilere sesleniyorum oyun hayatım boyunca birisi para istediğinde para vermek suç olduysa helal olsun he doğrudur. Parayı verdikten sonra oyundan çıktım KP kasmıştım 10770 KP vardı 10877 yaptım bakıyım gitcekmi gitcekse hiç kasmıyım dedim. ve ardından oyundan çıktım sonra Lonca NEFES'e baş vurdum alındım. Bilgisayarın Başında sabahladım. he Siz buna adalet diyorsanız Helal olsun size..

açık açık söylüyorum yan charımdan 78 milyon parayı kendi (Oğuzhannn) karakterime aktardım.daha sonra 20 milyon parayı Dangerousxs karakteriem kadim hidra pençesi almak içn aktardım.Bu aktaramdan sonra oyunda ufak tefek laglar oluştu
aktarım yağtığım yan charıma girdiğimde Oğuzhann a aktardığım paranın aynen o charda oldunu gördm fakat o miktardan 20 milyon eksikti Oğuzhann danı diye bkmak isteiğimde ise karakterimn bloek edildiğini fark ettim eğer bu yasak bie şey ise Gm ler ve YÖNETİCİLER alışveriş butonunu nie oyuna koyuyorsunz .Madem hata var oyuncukarı neden serversen çıktıp güncellemelerinizi yapmıyorsunz .1,5 senelik emeğim ve arkadşlarımn desteği ile elde ettiğim şaheser ve itemlerin hepsi 15 dk içnide yok oldu.Bu tamamaen YÖENTİCİlerin hatasıdır .karakterim 14,03,2013 tarihien akdr kapanma cezası alıyor bunun yanında hiç kullanamdığım sobe deki hesaplarım dahii kapanmıştır . Ya GM ler bu hatalarını kabul edip ceza alan tüm karakterleriaçacak yada bu oyunu oynayan admlar oyunu yavaş yavaş terk edeckler...GM VE YÖNETİCİLER bi kere şu foruma girp oyuncuların dertlerini dinleyin....
aktarım yağtığım yan charıma girdiğimde Oğuzhann a aktardığım paranın aynen o charda oldunu gördm fakat o miktardan 20 milyon eksikti Oğuzhann danı diye bkmak isteiğimde ise karakterimn bloek edildiğini fark ettim eğer bu yasak bie şey ise Gm ler ve YÖNETİCİLER alışveriş butonunu nie oyuna koyuyorsunz .Madem hata var oyuncukarı neden serversen çıktıp güncellemelerinizi yapmıyorsunz .1,5 senelik emeğim ve arkadşlarımn desteği ile elde ettiğim şaheser ve itemlerin hepsi 15 dk içnide yok oldu.Bu tamamaen YÖENTİCİlerin hatasıdır .karakterim 14,03,2013 tarihien akdr kapanma cezası alıyor bunun yanında hiç kullanamdığım sobe deki hesaplarım dahii kapanmıştır . Ya GM ler bu hatalarını kabul edip ceza alan tüm karakterleriaçacak yada bu oyunu oynayan admlar oyunu yavaş yavaş terk edeckler...GM VE YÖNETİCİLER bi kere şu foruma girp oyuncuların dertlerini dinleyin....