Kholpashalixmnc yazdı:oncelikle şunu soyliyim benim üye almak gibi bir yetkim yok sen bana oyun içerisinde loncaya alım varmı dedim bende forumda loncaya alım için gereken bilgileri doldur dedim loncaya alımlar yapıldıgı zaman lonca paşvurusu yuapanlar dikkate alınır dedim ve ekliyorum Kholpashalixloncasına girmek okadar kolay degil...iyi forumlar.
tabiii canım kolay diil bak caddexumutcan bile giremiosa gerçekten çok zor iççerde ne varsa acaba tarihi eser filan mı var çalacak mı zannettiniz xDDDDDD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Umutcan gibi meranda gelecek vaadeden bir oyuncuyu loncamızda görmekten mutluluk duyarız.
Saka bi yana uzun suredır alım yapmıyoruz yapmayıda dusunmuyoruz.
Mematı sende mılletı yanlıs yonlendırme ne forumu ne bılgı doldurması bu tarzda uye alım polıtıkamız yoktur bılgınıze
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
Kholpashalixmnc yazdı:oncelikle şunu soyliyim benim üye almak gibi bir yetkim yok sen bana oyun içerisinde loncaya alım varmı dedim bende forumda loncaya alım için gereken bilgileri doldur dedim loncaya alımlar yapıldıgı zaman lonca paşvurusu yuapanlar dikkate alınır dedim ve ekliyorum Kholpashalixloncasına girmek okadar kolay degil...iyi forumlar.
tabiii canım kolay diil bak caddexumutcan bile giremiosa gerçekten çok zor iççerde ne varsa acaba tarihi eser filan mı var çalacak mı zannettiniz xDDDDDD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
içerde parti var khollar sehpaları ters cevirip dörtlü gruplar halinde ellerinde buzlu viskileri takılıyolar şaka bi yana khol olmak caddeci değnekci ayakcı olmaktan farklıdır oyunda bu tarz loncalara her daim ihtiyac var .