kholpashalix

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: kholpashalix

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

physcopath yazdı:
Kholpashalixmnc yazdı:oncelikle şunu soyliyim benim üye almak gibi bir yetkim yok sen bana oyun içerisinde loncaya alım varmı dedim bende forumda loncaya alım için gereken bilgileri doldur dedim loncaya alımlar yapıldıgı zaman lonca paşvurusu yuapanlar dikkate alınır dedim ve ekliyorum Kholpashalixloncasına girmek okadar kolay degil...iyi forumlar.
tabiii canım kolay diil bak caddexumutcan bile giremiosa gerçekten çok zor iççerde ne varsa acaba tarihi eser filan mı var çalacak mı zannettiniz xDDDDDD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
KHoLPaSHaLiXLe0
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KHoLPaSHaLiXLe0 »

Umutcan gibi meranda gelecek vaadeden bir oyuncuyu loncamızda görmekten mutluluk duyarız. :D

Saka bi yana uzun suredır alım yapmıyoruz yapmayıda dusunmuyoruz.
Mematı sende mılletı yanlıs yonlendırme ne forumu ne bılgı doldurması :D bu tarzda uye alım polıtıkamız yoktur bılgınıze
:D
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...

KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
Kullanıcı avatarı
Platon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Platon »

physcopath yazdı:
Kholpashalixmnc yazdı:oncelikle şunu soyliyim benim üye almak gibi bir yetkim yok sen bana oyun içerisinde loncaya alım varmı dedim bende forumda loncaya alım için gereken bilgileri doldur dedim loncaya alımlar yapıldıgı zaman lonca paşvurusu yuapanlar dikkate alınır dedim ve ekliyorum Kholpashalixloncasına girmek okadar kolay degil...iyi forumlar.
tabiii canım kolay diil bak caddexumutcan bile giremiosa gerçekten çok zor iççerde ne varsa acaba tarihi eser filan mı var çalacak mı zannettiniz xDDDDDD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

içerde parti var khollar sehpaları ters cevirip dörtlü gruplar halinde ellerinde buzlu viskileri takılıyolar :D şaka bi yana khol olmak caddeci değnekci ayakcı olmaktan farklıdır :D oyunda bu tarz loncalara her daim ihtiyac var .
Kendini bil..

“Genel Sohbet” sayfasına dön