Şans işi kardeş ayrıca kenan la junon arasında büyük bir fark varaldatmaz2012 yazdı:Bugun kenana gıttık ve kestik grubdan 1 kısıye azat çevriye dustu açıkçası benım uzuldugum sorun bu degıl 1 kısıye duşsun bana dusmesın baska kısıye dussun ama o ne oyle azat çevrıye kolye o nedır ya başka bır grub kestıgınde 1 kişiye nucleus kolye dusmustu sonra başka bır grub kestıgınde ısık hanım yuzuk duştu bızım grubdan 1 kısıye nıye azat çevrıye dusuyor yaratıklar aynı muhımattı alan kısı sayısı aynı ama azat çevrıye kolye ıle nucleus kolye arasın 5 kat fark var(azat çevrıye kolye mor nadıde degıl sarı renkı sıradan kolyedır)
Grup Bölgeleri İtemleri Hakkında.. !!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Grup Bölgeleri İtemleri Hakkında.. !!
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Bütün guruba item çıksınefsane534 yazdı:Arkadaşlar sığınak ve miğrattaki Boss Yaratıkları kesdiğimizde neden sadece 1-2 kişiye item düşüpte diğerlerine ya Madalya ya da İksir düşüyor.Bu durum bence çok saçma..! Zar zor kesiyoruz o kadar zamanımız gidiyor elde ne var koskaca bir MADALYA..!! En azından item çıkmıyanlara madalya+iksir verilsin o bile yoq sadece Koskaca bir MADALYA..!!Bana kalırsa bu durum bir an önce düzeltilsin.Bütün guruba item çıksın beni savunmuyanlar olacaktır ama o yaratıkları kesmek için kaç saatimiz gidiyor bari sonunda yüzümüz birazcık gülsün.Madalya yerine iksir verilsin en azından.Ya bütün guruba item düşsün bence bu çok fena birşey değil.Junonu kesiyorsunuz ve sonucunda hayal kırıklığı insanın resmen hevesi kaçıyor. İyi Forumlar.. İyi Oyunlar.. !!
Evet ödül alamayanlara Madalya + iksir düşmesi iyi olur. Ama gruptaki herkesede item düşmesini istemiyorum...
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Anka Firarileri
Teşkilatta kesildi Kenan ve 1 kişiyi Funditores'in Şifası Yüzük düştü...KaraXHayalet yazdı:Şans işi kardeş ayrıca kenan la junon arasında büyük bir fark varaldatmaz2012 yazdı:Bugun kenana gıttık ve kestik grubdan 1 kısıye azat çevriye dustu açıkçası benım uzuldugum sorun bu degıl 1 kısıye duşsun bana dusmesın baska kısıye dussun ama o ne oyle azat çevrıye kolye o nedır ya başka bır grub kestıgınde 1 kişiye nucleus kolye dusmustu sonra başka bır grub kestıgınde ısık hanım yuzuk duştu bızım grubdan 1 kısıye nıye azat çevrıye dusuyor yaratıklar aynı muhımattı alan kısı sayısı aynı ama azat çevrıye kolye ıle nucleus kolye arasın 5 kat fark var(azat çevrıye kolye mor nadıde degıl sarı renkı sıradan kolyedır)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Kuklacıda junon kesildei bayan büyücü zırh çıktı anladın farkıistkvxmunise yazdı:Teşkilatta kesildi Kenan ve 1 kişiyi Funditores'in Şifası Yüzük düştü...KaraXHayalet yazdı:Şans işi kardeş ayrıca kenan la junon arasında büyük bir fark varaldatmaz2012 yazdı:Bugun kenana gıttık ve kestik grubdan 1 kısıye azat çevriye dustu açıkçası benım uzuldugum sorun bu degıl 1 kısıye duşsun bana dusmesın baska kısıye dussun ama o ne oyle azat çevrıye kolye o nedır ya başka bır grub kestıgınde 1 kişiye nucleus kolye dusmustu sonra başka bır grub kestıgınde ısık hanım yuzuk duştu bızım grubdan 1 kısıye nıye azat çevrıye dusuyor yaratıklar aynı muhımattı alan kısı sayısı aynı ama azat çevrıye kolye ıle nucleus kolye arasın 5 kat fark var(azat çevrıye kolye mor nadıde degıl sarı renkı sıradan kolyedır)
meranda kenan kesildi madalya ve çift item iksir çıkmış sadece
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Gurupdan 2 kişiye veya bilemedin 3 kişiye item düşsün diğerlerine ise MADALYA+ birşeyler versinler hea olmadı MADALYA+iksir versinler.İtem düşüremeyen kişilere.Bazen oluyor 1 tane item veriyor 1 kişiye iksir gerilerine MADALYA. O madalyanın yanına extradan birşeyler versin itemde olmasın en azından madalya+iksir.Bazı kişilerede aynı itemden 2-3 kere düşüyor bununda bir an önce düzeltilmesi lasım.Düşen itemden birdaha çıkmasın(Nadide olanlardan)
İyi Forumlar..!!
İyi Forumlar..!!
RuhsuzŞair
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
KaraXHayalet yazdı:Madalya:Madalya, muharebelerde üstün başarı gösterenlere, önemli bir olay veya yarışma sonunda derece alanlara verilen madeni nişandır
Bakın para etmiyo ama manevi değeri var![]()
bende 100 tane var ben ımparotormu oluyorum yanı :lol:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı

1EngiN1 yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:zaten oraya kendi arkadaşlarınla giriyorsun.Sonuçta aynı kişiler hergün girin her gün 1 kere girseniz bile hepinizde item olur.
katılıyorum
SİZ HEP ARKADAŞLARINIZLA MI GİDİYORSUNUZ ARKADAŞLARI İLE GİTMEYENLERDE VAR ONA NE DİYECEKSİNİZ PEKİ

- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

O ZAMAN SU ANA FIKIR ORTAYA CIKIYOR ARKADAS EDINMEYE MUHTACIZ YANI ARTIK BIREYSEL DEIL TAKIM ARKADASLARIYLA BISEYLER SOZ KONUSU
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
İşin sonun da bari yüzümüz biraz gülsün istiyorsun ama o bahsettiğin itemlerde yüzünü güldürmez kahkahalara boğulursun. Tamam ortada bir emek söz konusu ama her seferinde de bütün grup elemanlarına şaheser veya nadide düşerse ne anladım ben onun şaheerliğinden nadideliinden. Bazen de sadece madalya düşüor.Onlar ne yapsın?
Denemeye devam bence ...
Denemeye devam bence ...