DoGanSarLi yazdı:Bizde 2 yıldır diyoruzki Handan'ı Kalenin ön kısmına getirin. Ama getirmiyolar. Biz şikayet ediyor muyuz? Evet ilk zamanlar çok şikayet ettik ama taktikler üretip gidip Handan'ı kestik. İsmeti kesmek içinse taktiğe gerek yok. Allah ne verdiyse dalın. Eğer ortada bir haksızlık varsa(Ki böyle birşey söz konusu değil) Klan liderlerinden siz avantajlısınız, Grup bölgelerinden biz
hahaha arkadaş konuları kariştirdi galiba biz ne anlatıyoz bu ne anlatıyo :lol: :lol:
Ne anlattığınız belli. Yok bize şurda haksızlık yapıyorlar, yok Mısır Çarşısı Lodos Kalesine yakınmış, yok bütün GM'ler Lodos'muş, yok şöyleymiş, yok böylemiş.. Çok mızmızlanıyorsunuz çook..
3 Arz komutanı tutunca ağlamayı biliyorsunuz ama.
Bunun dışında 5 kişi bir bankaya gidiyoruz dağıtıyoruz orayı işlerimizi filan hallediyoruz o zamana kadar da bakıyorum 20 kişi Lodoş geliyorlar...
Çok az kişisiniz çook...
DoGanSarLi yazdı:Bizde 2 yıldır diyoruzki Handan'ı Kalenin ön kısmına getirin. Ama getirmiyolar. Biz şikayet ediyor muyuz? Evet ilk zamanlar çok şikayet ettik ama taktikler üretip gidip Handan'ı kestik. İsmeti kesmek içinse taktiğe gerek yok. Allah ne verdiyse dalın. Eğer ortada bir haksızlık varsa(Ki böyle birşey söz konusu değil) Klan liderlerinden siz avantajlısınız, Grup bölgelerinden biz
hahaha arkadaş konuları kariştirdi galiba biz ne anlatıyoz bu ne anlatıyo :lol: :lol:
Ne anlattığınız belli. Yok bize şurda haksızlık yapıyorlar, yok Mısır Çarşısı Lodos Kalesine yakınmış, yok bütün GM'ler Lodos'muş, yok şöyleymiş, yok böylemiş.. Çok mızmızlanıyorsunuz çook..
Bunun dışında 5 kişi bir bankaya gidiyoruz dağıtıyoruz orayı işlerimizi filan hallediyoruz o zamana kadar da bakıyorum 20 kişi Lodoş geliyorlar...
Çok az kişisiniz çook...
Çok az kişisiniz çook...
Evet çok az ve çok ÖZ kişiyiz
Bilmem mi 39 zamanında 5 Arz ile 10 Lodoş kovalardık... :lol:
Sen kıtmısn.Ben Diyorumki bu neden böyle.Sen bana dioyrosun bu neden böyle.Lütfen sayfayı kirletmeyiniz.
Biz ismeti kesince ne oluyor.Paranız iteminiz vs azalıyor.Siz handanı kesince ne oluyor.Ama grub bölgeleri öyle değil işte.
Ama en kısa zamanda cevap gelecekir
Doğansarlı actığım konuya bir daha cevap yazmassan sevinirm.Ama iilaki yazacam diyorsan yaz.Ben anlarım senın derdini
Konu kale içinde olan Handansa defalarca kez lodos kalesi temizlenip İsmet kesilmiştir
Bu sorun ile daha öncedende karşılaştım fakat oyuncular şunu unutuyor ; Oyunda yer alan bölgeler , yaratıklar , NPC , GİRİŞLER'in hepsi oyunun hikayesine göre tasarlanıp yerleştiriliyor. Bu yüzdendir ki oyunun hikayesine uygun olan bir yere girişler konulmaktadır. Oyun hikayesinden bağımsız bir yer girişi koymak ne kadar saçma olurdu değil mi ?
Umarım sizi tadmin edecek ve sakinleştirecek bir cevap olmuştur.
Keyifli forumlar
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Adam Doğru sölüyor oyun gereği bende mısır önünde arz gördüğüm zaman kesiyorum ve adam taaaaaaaa nerden geliyor oysaki ben kaleden 1dk dan kısa bir sürede ordayım x) şimdi bunu böle ele aldık diğer bi taraftan acaba oyunun kurgusu ve hikayesi bakımından arz klanın ikv teşkilatına bi sorunumu var ?
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Lodos Ol Demiş Ya Belki Adamın 120 bn veya daha fazla şan puanı var bi sığınak yüzünden emeklerini çöpemi atacak İşte Bazılarının Kafası Bu Kadar ÇaLışıyor.
ATİLLA Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...