LAn aLp Sen kendını Cok Uyanık SanıOrsun SanıRım Msnde HIc bıR KuruSum yok 1oo m Ver Senı Loncaya qeRI aLcam Dıyen sen deqıLmıSın Lan dınßuk ....!!
2.Lan Chuky Kucuk emRah qıBı bıSeSın 1 m ye .... veRıRsın aLpın yaLakaSı 2o12 Yazdım Ama Sen 2o12 bkLemene qeRek Yok... Suanda bıLe baqaRsın Cok yakınındaymdıR....!! DıkkatLı oL..! SonRa aqLamaya basLaRsın Yınede..!! xD
HeR Şey anLAmSız qeNCLeR SıkınTı eTMeyın ....!!!
qeLeCekTe bıRqun qeLeCek....!!! Quaresmax
Quaresmax'den SevqiLeR..! xD
- sananeLenxD
- İskele Babası
Re: Quaresmax'den SevqiLeR..! xD
hepınızde aynı malsınız sunucuda hırsız olmayan mı yok herkes hırsız
özellikle cazfigler sonra yenıcerıler joker quaresma bycroyqer kskızmır yarar (aynı zamanda abaza ve tek kaş
kaşlarına yassıyam
:D:D ) delıkurt tıt loncası alayı hırsız puhaha :mrgreen: :mrgreen:
Karsıyakalıyız
Karsıyakalıyız
Bir dost 
Atalarımız ne demiş sen eşşek oldukça semer vuran çok olur. Eşşeklik senin kanında varsa ben napıyımQuaresmax yazdı:LAn aLp Sen kendını Cok Uyanık SanıOrsun SanıRım Msnde HIc bıR KuruSum yok 1oo m Ver Senı Loncaya qeRI aLcam Dıyen sen deqıLmıSın Lan dınßuk ....!!
2.Lan Chuky Kucuk emRah qıBı bıSeSın 1 m ye .... veRıRsın aLpın yaLakaSı 2o12 Yazdım Ama Sen 2o12 bkLemene qeRek Yok... Suanda bıLe baqaRsın Cok yakınındaymdıR....!! DıkkatLı oL..! SonRa aqLamaya basLaRsın Yınede..!! xD
HeR Şey anLAmSız qeNCLeR SıkınTı eTMeyın ....!!!
qeLeCekTe bıRqun qeLeCek....!!! Quaresmax
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ramo olum Kingdoomx de mi sendin senin ben ta mk. zar atmıştık 7,5m borcun vardı nereye kayboldun lan 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
yav şöyle soysuzlarla muhattap oluonuz kendilerini bi nane sanıolar.Bunların alayı reelde pısırık sümsük ezik insanlar.reelde ezilip ezilip oturuolar pc başına yapıcak şey bulamayıp kendilerine yakışan en kolay şeyi yapıolar.
Ama onlarda suç yok bunlar gibilere itimat edip para pul kaptıranlarda suç.milletin güveninden yararlanıp hırsızlık yapıolar sorada buyuk dolandırıcı fln fılan olup çıkıolar.Bunların hırsızlık yapabilcek kadarda zekaları yok.
Ama onlarda suç yok bunlar gibilere itimat edip para pul kaptıranlarda suç.milletin güveninden yararlanıp hırsızlık yapıolar sorada buyuk dolandırıcı fln fılan olup çıkıolar.Bunların hırsızlık yapabilcek kadarda zekaları yok.
yNçRxGOMEOS
yNçRxGoMeOS
yNçRxDocTR
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
SeNın hayaL qücüN Ne qeNş öLe xD Pc basında kaLmakdan beyN hücreLern Yanms. GeLL reeL hayatta yaNma baq baqaLm kım pısırık weReym adRes raht oL seN. asıL sızın qıbı cacıkLarn qeRcek yüzLeri oRTaya cıKınca böLe saçmaLaRsnz. Emin oL reeLde snnkndn daha sosyaL bır hayatım waR. bNm HayaTm snn kı qbı sadece sanaL aLemden oLusmuyo rahat oL seNGomeos yazdı:yav şöyle soysuzlarla muhattap oluonuz kendilerini bi nane sanıolar.Bunların alayı reelde pısırık sümsük ezik insanlar.reelde ezilip ezilip oturuolar pc başına yapıcak şey bulamayıp kendilerine yakışan en kolay şeyi yapıolar.
SanaL aLemn özeNti qeNçLeri Hepside oLmus ikv p.ç Leri...! ( Bu söz bu konuda bnLe tartısanLara özeLdr)
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Karakterlerin banlanınca forumdan çıkmaz oldun çöker
Başka yapıcak işin yokmu senin bi 10 dk ayrıl şu bilgisayarından 
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
aLp dıyonkı Joker qıt basımızdan bızım qercek yuzumuzu ortaya cıkardn yeter yapma rezıL ettın bızı asıL ıcınden qecnLer bu ama ne yaparsn kuyruk acısından akLı sıra beni rencide edicek weLet aLp sna Laf koymakdan bıkdım sen KoYuLmakdan bıkmadın
qeL bıde reeLde koyam sana tam oLsun xD 
Aslan nezamandır kendine uşaklık eden eşşeğinin ayağına gitmişki ben senin yanına geliyim çöker 
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
HakLsn sNde qeLicek q.t yoq maLesef kLawye uzernden konusmaya dewam
o senın tek koruyucun
SeN adam oLmassn aLp :mrgreen: