Quaresmax'den SevqiLeR..! xD

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Quaresmax
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Quaresmax'den SevqiLeR..! xD

Mesaj gönderen Quaresmax »

LAn aLp Sen kendını Cok Uyanık SanıOrsun SanıRım Msnde HIc bıR KuruSum yok 1oo m Ver Senı Loncaya qeRI aLcam Dıyen sen deqıLmıSın Lan dınßuk ....!!

2.Lan Chuky Kucuk emRah qıBı bıSeSın 1 m ye .... veRıRsın aLpın yaLakaSı 2o12 Yazdım Ama Sen 2o12 bkLemene qeRek Yok... Suanda bıLe baqaRsın Cok yakınındaymdıR....!! DıkkatLı oL..! SonRa aqLamaya basLaRsın Yınede..!! xD

HeR Şey anLAmSız qeNCLeR SıkınTı eTMeyın ....!!!

qeLeCekTe bıRqun qeLeCek....!!! Quaresmax
Kullanıcı avatarı
sananeLenxD
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sananeLenxD »

hepınızde aynı malsınız sunucuda hırsız olmayan mı yok herkes hırsız :D özellikle cazfigler sonra yenıcerıler joker quaresma bycroyqer kskızmır yarar (aynı zamanda abaza ve tek kaş :D kaşlarına yassıyam :D:D:D ) delıkurt tıt loncası alayı hırsız puhaha :mrgreen: :mrgreen:

Karsıyakalıyız
Bir dost :D
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JuaquiN »

Quaresmax yazdı:LAn aLp Sen kendını Cok Uyanık SanıOrsun SanıRım Msnde HIc bıR KuruSum yok 1oo m Ver Senı Loncaya qeRI aLcam Dıyen sen deqıLmıSın Lan dınßuk ....!!

2.Lan Chuky Kucuk emRah qıBı bıSeSın 1 m ye .... veRıRsın aLpın yaLakaSı 2o12 Yazdım Ama Sen 2o12 bkLemene qeRek Yok... Suanda bıLe baqaRsın Cok yakınındaymdıR....!! DıkkatLı oL..! SonRa aqLamaya basLaRsın Yınede..!! xD

HeR Şey anLAmSız qeNCLeR SıkınTı eTMeyın ....!!!

qeLeCekTe bıRqun qeLeCek....!!! Quaresmax
Atalarımız ne demiş sen eşşek oldukça semer vuran çok olur. Eşşeklik senin kanında varsa ben napıyım :D Neyse bekle 2012 ye pek bişey kalmamış. Hee bide şunuda unutma oyunda konuştuklarının harfi harfine yönetimin haberi oluyor o yüzden senin sunucuda pek kalıcağını zannetmiyorum :D İkv'yi 2007 den beri oynuyorum bu süre zarfında 150 - 200 kişi tehdit etmiştir ama herzaman sonuç 0 :D
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Ramo olum Kingdoomx de mi sendin senin ben ta mk. zar atmıştık 7,5m borcun vardı nereye kayboldun lan :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Gomeos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gomeos »

yav şöyle soysuzlarla muhattap oluonuz kendilerini bi nane sanıolar.Bunların alayı reelde pısırık sümsük ezik insanlar.reelde ezilip ezilip oturuolar pc başına yapıcak şey bulamayıp kendilerine yakışan en kolay şeyi yapıolar.

Ama onlarda suç yok bunlar gibilere itimat edip para pul kaptıranlarda suç.milletin güveninden yararlanıp hırsızlık yapıolar sorada buyuk dolandırıcı fln fılan olup çıkıolar.Bunların hırsızlık yapabilcek kadarda zekaları yok.
  • Resim
    yNçRxGOMEOS
    yNçRxGoMeOS
    yNçRxDocTR
    Resim
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Gomeos yazdı:yav şöyle soysuzlarla muhattap oluonuz kendilerini bi nane sanıolar.Bunların alayı reelde pısırık sümsük ezik insanlar.reelde ezilip ezilip oturuolar pc başına yapıcak şey bulamayıp kendilerine yakışan en kolay şeyi yapıolar.

Ama onlarda suç yok bunlar gibilere itimat edip para pul kaptıranlarda suç.milletin güveninden yararlanıp hırsızlık yapıolar sorada buyuk dolandırıcı fln fılan olup çıkıolar.Bunların hırsızlık yapabilcek kadarda zekaları yok.
SeNın hayaL qücüN Ne qeNş öLe xD Pc basında kaLmakdan beyN hücreLern Yanms. GeLL reeL hayatta yaNma baq baqaLm kım pısırık weReym adRes raht oL seN. asıL sızın qıbı cacıkLarn qeRcek yüzLeri oRTaya cıKınca böLe saçmaLaRsnz. Emin oL reeLde snnkndn daha sosyaL bır hayatım waR. bNm HayaTm snn kı qbı sadece sanaL aLemden oLusmuyo rahat oL seN ;) SosyaL proje senı mıLLete Laf etmeden önce KeNdi HayaTıNı bi qöz öNünden qeçiR ;)

SanaL aLemn özeNti qeNçLeri Hepside oLmus ikv p.ç Leri...! ( Bu söz bu konuda bnLe tartısanLara özeLdr)
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Karakterlerin banlanınca forumdan çıkmaz oldun çöker :D Başka yapıcak işin yokmu senin bi 10 dk ayrıl şu bilgisayarından :D
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

aLp dıyonkı Joker qıt basımızdan bızım qercek yuzumuzu ortaya cıkardn yeter yapma rezıL ettın bızı asıL ıcınden qecnLer bu ama ne yaparsn kuyruk acısından akLı sıra beni rencide edicek weLet aLp sna Laf koymakdan bıkdım sen KoYuLmakdan bıkmadın ;) qeL bıde reeLde koyam sana tam oLsun xD ;)

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Aslan nezamandır kendine uşaklık eden eşşeğinin ayağına gitmişki ben senin yanına geliyim çöker :D
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

HakLsn sNde qeLicek q.t yoq maLesef kLawye uzernden konusmaya dewam ;) o senın tek koruyucun ;) SeN adam oLmassn aLp :mrgreen:

“Genel Sohbet” sayfasına dön