KARAKTERLER ARASI AKTARMA PROBLEMİ !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: KARAKTERLER ARASI AKTARMA PROBLEMİ !

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Crack yazdı:Merhabalar.

Aktarma çoğumuz için büyük problem çoğumuz için değil. Aynı kullanıcı adına ait birden fazla karakter arasında aktarım
yapamıyoruz.

NE yapıyoruz peki. Listemizde ki dostlarımızdan yardım istiyoruz. Online kimseyi bulamadığımız zaman veya oyunda daha
arkadaş listemizi dolduracak kadar eskimediysek, herhangi birinden yardım istiyoruz. Ama paha biçilmez ama değersiz eşyalarımızı alişveriş penceresine bırakıveriyoruz. Sonra bölgeden bas,bas bağırıyoruz şu hırsızdır bu hırsızdır diye.
Hatta bazen aktarım yaptığımız oyuncu oyundan düşüyor ama adı çoktan hırsıza çıkmış oluyor bile.

İşte bu yüzden emanete hıyanet etmeyecek bir fikir geldi aklıma bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Resim

Yukarıdaki resimde ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Aynı kullanıcı adına kayıtlı olan karakterlerımıze, oyundayken tek bir karakterle ulaşsak. Mesela ben savaşçım (Duke)'yle oyuna girsem. Kasamdan büyücümün ismini tıklayıp(Crack) eşyalarımı çantama taşısam fena mı olurdu.

Daha sonra diğer karakterime (Awanta) girsem oradaki eşyalara da ulaşsam işimi baya kolaylaştırmış olurdum herhalde

Resim

İşin özü şu; aynı kullanıcıya ait karakterlerimin kasalarına , o an hangi karakterle oyundaysam onun üzerinden hepsine resimlerdeki gibi tek bir pencereden ulaşsam.... Siz nederdiniz ?

Dip not: Çizimler dandik oldu ama iş görür kusura bakmayın.

Yönetimden biz birşeyler beklersek ohoooooo :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

DUYARSIZ KALAN BİR MILLETIN HAYAT DAMARLARI KOPMUS DEMEKTIR LUTFEN GUNCEL TUTALIM ARKADASLAR :cry:
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Savas yazdı:Merhabalar;

Ne güzel öneriler yapılıyor forumdan ancak burdan yapılan önerilerden çok www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ ' formu üzerinden yapılan öneriler dikkate alınmaktadır.Başta konuyu açan arkadaş olmak üzere olumlu yönde yorum yapan arkadaşlar bu öneriyi ikvdestek formu üzerinden bildirirler ise daha hızlı sonuç alınacağına inanıyorum.
TABİ ki aklımıza gelen her fikri destek ekibiyle paylaşmak daha iyi sonuç getirir ve biz oyuncuların işi kolaylaşır.

Fakat bu önerinin üzerinde tartışılması gerektiğini düşündüm o yüzden forumda herkesin yorum yapabileceği şekilde genel etkileşim bölümüne konu açtım.

Arkadaşımın dediği gibi güncel tutalım yorum yapalım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Arkadaş güncel tutalım dedikte yine düşmüşüz 4. sayfaya :(
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön