*Sığınak girişi Mısır Çarşısında ve Mısır Çarşısı Lodos Kalesi Yanında
*Migrat girişi Kemik Kafalarda ve Kemik Kafalar Lodos Sancağı Yanında
*GMler lodos olup arz sancaklarını basıyor.
*GMler lodos olup arkadaşlarına görev yapıyorlar Sığınak ve Migratta
Devam edip bir liste hazırlayacam ve yarın konu açacam
AYRIMCILIK
-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Re: AYRIMCILIK
Heralde Handan Hanım'ın Kalenin en dibinde olduğunu ve kesmenin ne kadar zor olduğunu buna karşılık İsmet Bey'in çekilerek rahatlıkla keselebilir olduğunuda biliyorsunuz değil mi?
Şimdi sizlere 12 Haziran Cumartesi günkü İmza Gününde CaptainATX(Ahmet abi) ve bir adamın konuşmasını yazmak istiyorum hatırladığım kadarıyla.
Adam: Bu Lodoslara çok haksızlık yapıyorsunuz ama
ATX: Neden : )
Adam: Handan Hanım kalenin en sonunda kesemiyoruz, İsmet Bey'se kenara çekilip hemen kesiliyor.
ATX: İsmet Bey Barbar bir adam, ona bodoslama dalarsanız kesilir ama Handan Hanım zekasını kullanan biri,onu herkes kesemez. : )
Adam: (Etrafına bakarak) Hayda şimdide bizi Barbar yaptı görüyor musuz : D
ATX: Oyunun hikayesini okursanız anlarsınız zaten. İsmet Bey Barbar bir adam, zekasını kullanamıyor. Bodoslama dalarsanız kesersiniz : D Handan Hanım zekasını kullanıyor, güçlü bir kadın.
Devamını tam hatırlamıyorum. ATX gelip doğrularsa daha iyi olur.
Görüyorsunuz yani, yorumu siz yapın...
Test Sunucusu - Kokoreç
Şimdi sizlere 12 Haziran Cumartesi günkü İmza Gününde CaptainATX(Ahmet abi) ve bir adamın konuşmasını yazmak istiyorum hatırladığım kadarıyla.
Adam: Handan Hanım kalenin en sonunda kesemiyoruz, İsmet Bey'se kenara çekilip hemen kesiliyor.
ATX: İsmet Bey Barbar bir adam, ona bodoslama dalarsanız kesilir ama Handan Hanım zekasını kullanan biri,onu herkes kesemez. : )
ATX: Oyunun hikayesini okursanız anlarsınız zaten. İsmet Bey Barbar bir adam, zekasını kullanamıyor. Bodoslama dalarsanız kesersiniz : D Handan Hanım zekasını kullanıyor, güçlü bir kadın.
Test Sunucusu - Kokoreç
DoGanSarLi yazdı:Heralde Handan Hanım'ın Kalenin en dibinde olduğunu ve kesmenin ne kadar zor olduğunu buna karşılık İsmet Bey'in çekilerek rahatlıkla keselebilir olduğunuda biliyorsunuz değil mi?
Test Sunucusu - Kokoreç
klan lıderını kessen ne olacak kesmesen ne olacak pek fazla bırsey degısmetecej
ama bız durum oyle bırsey degıl ne mıgrata ne sıgınaga nede yeraltına ınebılıyoruz e ne yapıcaz bız oyunda o zaman
arzlar oyun da rahat hareket edemeyecekmı bız oyunda dogru durust hareket edemıyoruz
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yahu ATX dediği İC bir yaklaşım yani oyun içi oyunun hikayesinden sen ne takıyosun onafenomen yazdı:DoGanSarLi yazdı:Heralde Handan Hanım'ın Kalenin en dibinde olduğunu ve kesmenin ne kadar zor olduğunu buna karşılık İsmet Bey'in çekilerek rahatlıkla keselebilir olduğunuda biliyorsunuz değil mi?
Test Sunucusu - Kokoreç
klan lıderını kessen ne olacak kesmesen ne olacak pek fazla bırsey degısmetecej
ama bız durum oyle bırsey degıl ne mıgrata ne sıgınaga nede yeraltına ınebılıyoruz e ne yapıcaz bız oyunda o zaman
arzlar oyun da rahat hareket edemeyecekmı bız oyunda dogru durust hareket edemıyoruz
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle doğru demiş.DoGanSarLi yazdı:Heralde Handan Hanım'ın Kalenin en dibinde olduğunu ve kesmenin ne kadar zor olduğunu buna karşılık İsmet Bey'in çekilerek rahatlıkla keselebilir olduğunuda biliyorsunuz değil mi?
Test Sunucusu - Kokoreç
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

Öyle diyorsunuz fakat Tılsım sunucusunda söylediğiniz gibi değil, tam tersi..fenomen yazdı:bahanemı uretıyoruzDoGanSarLi yazdı:Biliyor musunuz yakında Arzın Çocukları Klanı kalcakmış :lol:
İyice saçmalamaya başladınız arkadaşlar. İsteyen Lodos olur isteyen Arz. Birisini gidipde zorla Arz yapamazsınız. Yok Miğrat girişi Lodos Sancağına yakınmış. Oyundan istediğinizi elde edemeyince hemen bahane üretmeye çalışıyorsunuz.
1.sı arz klan lıderı ve muhafızları kadın
2.sı genelde tarıh akısında lodos klan lıderı kadım hıdranın kafasını kesmıs yanı guclu bır lıder![]()
ve oyunda arz olan ılgı cok az ve artık bu sıgınak ve mıgratlardan sonra arz klanından cıkanların sayısı artmaya basladı
cunkı adam oyunda hıc rahat hareket edemıyor sıgınaga gıreceksın adam saat lerce kapının onunde dıkılmıs gecırtmıyor
mıgrata gırıceksın yıne ızın vermıyorlar yeraltına ınemıyorsun meteor kraterden gecemıyorsun bankaları kullanamıyorsun
sımdı bu durumda kım arz olmak ıster ve bu duruma hala cozum bulmadılar bu gıdısle ben de lodos olucam saatlerce bır yere gırememekten bıktım oyunmu oynuyoruz ıskencemı bellı degıl ve kendın den cok emın olan kurucular hala bu duruma
bır care bulmak yerıne sıgınak ve mıgratların gıttıler onların alanına yerlestırdıler tebrık ederım onları :geek:
Nothing
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
migratı bari komodoların orda falan yapsalardı yani bari bize iiy olurdu orası yinne lodoslarda olurdu ama neyse gmlerse test sunucusunda gördüm gitmiş 3 gm lodos 1 gm arz yani durum ortada...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Arzlar Komutan'da bekliyor ve Eminönüne girişi engelliyor. Lodoslar Babı Ali'de ve Lodos sancakta bekliyor meteorda rahat hareket edilmesini engelliyor. Bu durumda herşey eşitlenmiş oluyor ..
Ayrıca oyunda rahat davranmak istiyorsan klana girmeyeceksin,klan zaten zahmetli bir iş ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
kardeş hiç migrat ce sığınaklardan bahsetmiyon tmm onlar eşitlenmiş ama bunlar??? :evil: :evil:rapper yazdı:Arzlar Komutan'da bekliyor ve Eminönüne girişi engelliyor. Lodoslar Babı Ali'de ve Lodos sancakta bekliyor meteorda rahat hareket edilmesini engelliyor. Bu durumda herşey eşitlenmiş oluyor ..Ayrıca oyunda rahat davranmak istiyorsan klana girmeyeceksin,klan zaten zahmetli bir iş ..
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Arkadaşım ben miğrata da sığınağa da defalarca girdim . Ve şaşırdım. Neden diye soracak olursan girişinde birkaç arz ve lodos yan yana oturmuşlar ve birbirlerine saldırmıyorlar. Herkes kendi derdine düşmüş merak etme Ada'da arz-lodos kardeşliği bi nevze kurulmuş diyebilirim..intikamatesi yazdı:kardeş hiç migrat ce sığınaklardan bahsetmiyon tmm onlar eşitlenmiş ama bunlar??? :evil: :evil:rapper yazdı:Arzlar Komutan'da bekliyor ve Eminönüne girişi engelliyor. Lodoslar Babı Ali'de ve Lodos sancakta bekliyor meteorda rahat hareket edilmesini engelliyor. Bu durumda herşey eşitlenmiş oluyor ..Ayrıca oyunda rahat davranmak istiyorsan klana girmeyeceksin,klan zaten zahmetli bir iş ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~