Görmem gerekeni görüyor, duymam gerekeni duyuyorum bizim grubumuzun hangi taktikle kestiği bellidir ve sizinkilerin hangi taktikle kestikler. Aradaki fark açıklıyor her şeyi.
Tebrık edıorum arkadaşlar ıyı ıs cıkarmıssınız dıp not (( TT lere karsıLık bızı satan oyuncularla artık ısımız oLmaz herkesın gozunu gorew para hırsz burumus herkes kısıLını bellı etmeye başladı ))
Bugun Saat 15: 30 suları Lodos Güçleri Sığınak Bölgesini bitirmiştir. Emeği geçen bütün arkadaşlarm, abilerime teşekkür ediyorum.
Sırasıyla Düşünen Adam , Motorin , Zahir, Kenan Kesilmiştir...
Bölgeyi bitiren oyuncular : mckeremIII(Ben) , İSTANBULKARTALIB (Savaş) , Şahcihan(Cihan) , Montezuma ( Mehmet Abi), Xçorumlu ( Salih ), İceheart (Efe).
Emeği ve yardımı geçen bütün grup arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Bölgeden Görüntüler ;
Motorin'in Ölümü;
Zahir'in Ölümü ;
Kenan'ın Ölümü ;
Bölgeden Çıkış !
Lodoslarda güç , birlik , beraberlik , tecrübe , dayanışma yok diyenlere ise tek cevabımız ...
adamlar kesmişler tebrikler arkadaşlar(öyle yada böyle) he lodos gücü arz gücünede gelince dün arzlar kadim kesti ilk bu gün lodoslar kenan kesti ilk yarın klansızlar keser ilk öbür gün başka biri mevzuuu güzel bir ikv diyorsunuz ama hala forumdan birbirinizi yiyorsunuz yazık değilmi edilen DAHA GÜZEL BİR İKV sözlerine. Keşke bunlar olmasa olmasa!
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Hayatınızda ilk kezmi boss kesiosunuz size göre deil kuklacının haline acıdım Hemde sen oyunu bırakmadınmı işim olmaz demiomuydun asenayı geçtin olum kıvırtma konusunda Yazık çol çocuk gövde gösterisi yapıo
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Yorumlara bak allah aşkina oyle veya boyle kesilmiş Meydani boşmu buldunuz yahu bencede meydani boş buldunuz siz
Ulan ben gideli baya havalara giren olmuş, Tebrik ederim Lodoslar kiskananlar çatlasin ama dimi.
Bağimsiz Milletvekili /Erol bulut
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.