Doğrudur ama yani bir ihtimal gerçekse söylediğin isyan başlar :lol:turkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:ooooo bu dediğin işallah gerçek değildir işallah yoksa gerisini siz tahmin edin işallah gerçek değildir söylediklerindostlukk yazdı:GM nacomment senden altığı zırhı İİZMİTLİİ ye verdi bunuda bilen varmı içinizde insanın GM tanıdığı olursa böle şeyler yaptırır adama ...........
gerçek olma ihtimali vermiyorum duyduğum en saçma şey.o zırhlar herkesten toplandı.
Lathander nerull sizlere sesleniyorum bi bakınız...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lathander nerull sizlere sesleniyorum bi bakınız...
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
dostlukk yazdı:GM nacomment senden altığı zırhı İİZMİTLİİ ye verdi bunuda bilen varmı içinizde insanın GM tanıdığı olursa böle şeyler yaptırır adama ...........
Eğer cidden böyleyse kötü sonuçlara yol açar
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Çok güçlü idda vallaha. düşündürücü :!: :?:Kurtlarxfearx yazdı:dostlukk yazdı:GM nacomment senden altığı zırhı İİZMİTLİİ ye verdi bunuda bilen varmı içinizde insanın GM tanıdığı olursa böle şeyler yaptırır adama ...........
Eğer cidden böyleyse kötü sonuçlara yol açar
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
bırakın kardeşim bende izmit merkezliyim bana vermediler 
işin şakası ama çok saçma uyduruyuor bence.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

yani ama izmitli dede zırh vardı ha kafam karıştı herkeze yansıtıp duruyodu :shock:turkoxHAMSTER yazdı:bırakın kardeşim bende izmit merkezliyim bana vermediler
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
KaraXHayalet yazdı:yani ama izmitli dede zırh vardı ha kafam karıştı herkeze yansıtıp duruyodu :shock:turkoxHAMSTER yazdı:bırakın kardeşim bende izmit merkezliyim bana vermediler
ya dahadün bizim sunucuda 14 lvl cinden düştü arkadaşın birine.oluyor hata herkese düşebilir.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Hadi ya bende deneyim belki banada çıkar :lol: :lol: :lol:turkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:yani ama izmitli dede zırh vardı ha kafam karıştı herkeze yansıtıp duruyodu :shock:turkoxHAMSTER yazdı:bırakın kardeşim bende izmit merkezliyim bana vermediler
ya dahadün bizim sunucuda 14 lvl cinden düştü arkadaşın birine.oluyor hata herkese düşebilir.
Hatalı zırhlar tehdit yoluylamı toplanıyor.madem hatalı forumda yazılsın toplatmaya gerek yok ki ha bizim dilimize düşmemek için böyle bir yol seçildiyse tek hatanız zaten bu değil.Hatalarınızı telaffi yolunuz çok ilginç
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
ben hala cevabımı alamadım bu gün kp er meydanın da 2 kişide de görüdm zırhı zırhı verin artık canım baya sıkıldı artık millet giyiyo ya istiyorum.............................

ortoda böle haksızlık olabilir devlepoer den destek sitiyom ben haksızlıga gelemem zırhıverin..dostlukk yazdı:GM nacomment senden altığı zırhı İİZMİTLİİ ye verdi bunuda bilen varmı içinizde insanın GM tanıdığı olursa böle şeyler yaptırır adama ...........