TTnet Üyeleri Dikkatine...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TTnet Üyeleri Dikkatine...
peki Lathander ben ttnet üyeliğimdeki hesapları sobee hesabıma aktarsam benim ttnet hesabımda kalan plus günlerini siz sobee hesabıma aktarabilirmisiniz ?
Maalesef, Plus Paket hakkı üyelikler arasında transfer edilemez.Rapsyasin yazdı:peki Lathander ben ttnet üyeliğimdeki hesapları sobee hesabıma aktarsam benim ttnet hesabımda kalan plus günlerini siz sobee hesabıma aktarabilirmisiniz ?
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
sorularıma düzenli olarak cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bi sorum daha var yetenekler hakkında düzeltmeler yapılcakmı ?Lathander yazdı:Maalesef, Plus Paket hakkı üyelikler arasında transfer edilemez.Rapsyasin yazdı:peki Lathander ben ttnet üyeliğimdeki hesapları sobee hesabıma aktarsam benim ttnet hesabımda kalan plus günlerini siz sobee hesabıma aktarabilirmisiniz ?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Lathander yazdı:Selam Fianxseraxs,Fianxseraxs yazdı:viewtopic.php?f=46&t=22737
Açıklamalarını biraz geç gördüm ama iş işten geçti ... Ve hala aksaklık devam ediyor...
Bir 3 aylık Birde 1 aylık Gold aldık 2 kullanıcımızada acaba pluslar erken mi bitti dedik... Tam gününü bilmiyordum ama ben 24 Mayısda Arkadaşim 8 haziranda almış olması gerek...
Tekrar TTnet Online işlemlere girdim tekrar bi paket aldım oyuna döndüm yine Gold üyeliğim yok... Şimdi böyle bi sorun oluşmuş Gold üyelik + 3 aylık Gold üyeliğim acaba Ne olacak ? Boş yere bi Gold üyelik mi aldım Online işlemlerden....
Bugün yoğun bi gün olacak biliyoruz ama şimdi birçogumuzun emeğine yazık benim gibi tekrar GOLD üyelik alan olabilir...
Bu konuda gerekeni yapın Lütfen..
Gold üyelikler'in İKV İle ilgisi yok. Gold Üyelik Paketi TTNET ürünüdür. İKV için satın alınabilecek tek paket İKV Plus Pakett'tir.
Satın almış olduğunuz Gold Üyelik paketi hakkında TTNET Müşteri Hizmetleri tarafından destek talep edebilrisiniz.
İyi forumlar.
Merhaba kardeşim;
Gold üyelik diye bahsettiğim saten Plus paketi Gold üyelik olarak geçiyor (Platium / Gold olarak 2paket var TTnet oyun dünyasinda. Şaun ki durumum Platium. Normalde Gold olarak geçmesi lazım. ) Paketimin bittiğini sanarak Online işlemlerden Plus paketi aldım ama yanılmışım.. Yani Şuan 11/06/2010 itibari ile Tekrar yeni bir plus paketim oldu Online olarak. Acaba eski 3 aylık Plus paketim ne olacak. TTnet ile iletişime geçtim şuan sistemler kitli diyor bu böyle geçiştirelemez.... Bu konuda lütfen duyarlı olunuz.