berrak yazdı:#@!? don olmayan adam müsfetteleri ilk önce gidin oyunu adam gibi öğrenip gelin sonra konuşun tmm mı 1 gün diye bir ceza yok İKV de bu 1. eğer 1453 karekterin le turkbey karakterlerin ayrı hesaplardaysa oyun açılış printlerini koyda görelim bakalım o zmn içimiz berraklaşsın
PRİNT koy bekliyorum orjin olsun shoplanmış olmasın digital imzaya bakıcam ona göre kendi kendini rezil etme al bakalım 2 hesapta print , koy foruma görelim o zmn ..
Altımdaki don olup olmadığını nereden biliyorsun onu bir açarsan sevinirim inlettiklerimdenmisin yoksa :twisted:
Canımın içi sen yeterki iste o örümcek ağı bağlamış bulanık beynini hertürlü berrklaştırım her alandada seni tatmin ederim merak etme bak bunuda herkese söylemem.
Şu anda manisadayım PC me geçim gece KOYACAM resimleri sen yeterki tatmin ol canım benim
BU ARADADA Turkbey isimli karekterimin banladığını nereden biliyorsun ?
berrak yazdı:#@!? don olmayan adam müsfetteleri ilk önce gidin oyunu adam gibi öğrenip gelin sonra konuşun tmm mı 1 gün diye bir ceza yok İKV de bu 1. eğer 1453 karekterin le turkbey karakterlerin ayrı hesaplardaysa oyun açılış printlerini koyda görelim bakalım o zmn içimiz berraklaşsın
PRİNT koy bekliyorum orjin olsun shoplanmış olmasın digital imzaya bakıcam ona göre kendi kendini rezil etme al bakalım 2 hesapta print , koy foruma görelim o zmn ..
Kör Cehalet Çirkefleştirir İnsanları!
Bende Konuşup Sana Laf Anlatmaya Uğraşıp Üzerime Çirkef Bulaştıracağıma Susarım .
berrak yazdı:evt işin ilginç yanı BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ isimli char 15 dk önce oyunda klan kanalından konuşuyordu. boş gelen e postaya demekki 1 günlük ceza weriliyor ne ilgiç :s
oysa oyun içindeki en basit cezada 2 gün susması gerekirdi ne kadar tuhaf değilmi .
ikv ne kadarda adaletli
İlk Alınan Susturma Cezası 1 Gündür Aklı Bulanık Berrak
Ve Kürşad'ında Dediği Gibi Başka Kullanıcısında Charı Olamazmı ? Biraz Mantıklı Konuş İKV ÇOK Adaletli Sen Akılsızsın
berrak mevzusu beni alakadar etmez ama ilk alınan susturma cezası 2 günden başlıyor bunuda belirteym ilk kez cezayı 2 gün önce aldım tam 2 gün sürdü...
boş lafa gerek yk kelime kaşarşlığı da sizlere yakışır bizim zikrimizdeki neyse dilimizdeki de o dur .. anlayan anladı printleri koy görelim tabi aktarım yapmadan ERKEK sin ya hadi hosri meydan bak o zmn kim kimin g. tünü kesiyor ..
İlk olarak benim bu konuyu açmadaki amaç biraz gülmek eylenmekti fakat kömüşün altında buza arayanlar her zamanki gibi konumun içine limon sıkmayı başardı tebrikler, beni bu kadar takip etmenizin amacı yada sebebi nedir bilmiyorum kimsenin bi yerine basmadığım kanatindeyim fakat çekemeyenler var demekki çekemeyen anten taksın diyecem şimdi gelelim saçma cevaplara.
[b][color=#FF0000]KAŞAR[/color][/b] yazdı:evt işin ilginç yanı BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ isimli char 15 dk önce oyunda klan kanalından konuşuyordu. boş gelen e postaya demekki 1 günlük ceza weriliyor ne ilgiç :s
oysa oyun içindeki en basit cezada 2 gün susması gerekirdi ne kadar tuhaf değilmi .
ikv ne kadarda adaletli
ne demiş burada burada arkadaşımız;
Arakadaşım sen ceza aldım diorsun ama minimum ceza süresi 2 gün sende 1453 isimli karekterinle oynda klan kanalından yazı yazdın ne ayaksın sen demek istemiş zannedersem bu arkaşımız bi oyuncu birden fazla hesapta karekter bulundurabileceğimizi bilmiyor neyse etme cahille muhabbet küstürüsün silme ... cam kırığı ile kestirirsin die boşa dememişler.
Gülüm bak biden fazla hesapta karekterler olablir bunu bu kadar sites yapana gerek yok illa kendini böyle saçma sapalak bi durumada sokmanada gerek yok al istediğin resimler aşşağıda
Önemli Not: Arkadaşın kast ettiği Turkbey ve 1453 isimli karekterler 1. sırada olduğu için dier 6 karekterimi bildirme gereksinimi duymadım sanırım mahsuru olmaz ama senin içinde öyle bir karalama güdüsü varki bunlara tutup montaj dersin ama istersen ben sana bizaat MONTAJI uygulamalı gösterebilirim
neyse gel gelelim işin özüne şu aralar işlerim çok yoğun sabahım akşamım belli olmuyor forumdada böyle boş boş yazı yazmayı sevmiyorum artık konu açmamaya karar getirdim arkadaş varlığımızdan ne çok rahatsız olan var
Gözünüz görmeyince moralinizde bozulmaz ha denk geliersek gene anten tak
ginede çok rahatsız olduysan sobee desteğe mail at beni takibe alsınlar ben TEK BASIMA TATMİN EDEMEDİM ONLAR KALABALIK BELKİ GRUPTAN HOŞLANIYORSUNDUR NE BİLİYİM DESEYDİN GURUP AYARLADIK SANA
Neyse sende eğer keçi b*ku kadar yürek varsa kim oldğunu yazarsın şuraya bende ona göre sana cevabını veririm