dolaşabilir.Genius yazdı:KorLeg ben yanlıs yazmısım.Evet geriye KaLan 3 puanı cembere değilde 1 büyü bozma ver şart ama asit qereksiz buLuyorum.Zaten bu dizilim cok iyi itemlerin kotu ise ruh kalkanı direncler ve can kurtaranı ile en azından üstünde solucan birisine dönebiLirsin.SAvaşçıların arkadasına qeçersen demişsiz ama savaşta zaten şifacı en önden doLaşmaz...
Şifacı adam gibi adam yetenkleri....
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şifacı adam gibi adam yetenkleri....
Şunu biL ki büyücüLerden sonra en dayanıksız şifacıLar dır ... Büyücüde geriden büyü attıqı için rakipteki büyücülerin savaşçıların dikkatini çekersin ve herkes sana deparlar .DayanıkLı oLman önemLi ama 5 savaşçı geLdiğinde ve durdurma yiyince kurtuLma sansın cok az .Arkanda bayağı şifa oLması Lazım..
GünceLL!!!....
iyileştirme 15
bilgisi 15
ruh kalkanı 15
elment direnç 15
metitasyon 15
can kurtaran 1
asit 1
büyü bozma 1
kaldırma 1
çağrı 15
bilgisi 15
ruh kalkanı 15
elment direnç 15
metitasyon 15
can kurtaran 1
asit 1
büyü bozma 1
kaldırma 1
çağrı 15
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Sanmıyorum.Genius yazdı:Şunu biL ki büyücüLerden sonra en dayanıksız şifacıLar dır ... Büyücüde geriden büyü attıqı için rakipteki büyücülerin savaşçıların dikkatini çekersin ve herkes sana deparlar .DayanıkLı oLman önemLi ama 5 savaşçı geLdiğinde ve durdurma yiyince kurtuLma sansın cok az .Arkanda bayağı şifa oLması Lazım..
12-13 bin can varken %60 zırh %80 direnc varken biraz zor.
Evet o kadar zırh oLunca kurtuLma sansın oLur ama Yine öLünür.Savaşta Şifa max da olsa hasar da oLsa her zaman qeride durmaLıdırLar.
Bana Cankurtaran Gereksiz Gibi Geliyor Çünkü Savaşçılar Artık Tek Ağır yada Sert Vuruşla Etksini Geçiriyor :|
GHOSEN yazdı:Bana Cankurtaran Gereksiz Gibi Geliyor Çünkü Savaşçılar Artık Tek Ağır yada Sert Vuruşla Etksini Geçiriyor :|
Etkisini geçiriyor derken bir hasar alıyor o hasarı yok ediyor o yüzden geçiriyor ki can kurtaran eğer ki wslerde yüksek hasar alıyorsanız olmazsa olmazınızdır ama eğer 1000 civarı bir hasar alıyorsanız sadece gerekli anlarda açmakta fayda var....
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
can kurtaran qereksiz değiL bi ws atıosan rakibin bi yetenek kuLLanacak vea yeteneskiz vurmaya calışıcak bu ararda sen onun canını qotutrsun .Savaşta ise rakibin sana aqır vea sert kuLLandıqı zaman ve sert de bedeLsiz yetenek geLmez ise Rakibinin kudreti boşa qider...
- amajestic1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
kılan şifası diyosun kaldırma yok olmaz öyle em için belki uygundur
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE