Soner Seçil/SAYGINBEY

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ErdemBey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Soner Seçil/SAYGINBEY

Mesaj gönderen ErdemBey »

Sevgili İKV oyuncuları. Ben SAYGINBEY yani Saygın ın öz kardeşiyim. Oyundaki kullancıı adım TUANAA'dır. SAYGINNBEY şu an hacklenmiştir. Lütfen itimat etmeyiniz. SAYGINBEY isimli kullanıcının asıl adı zaten Saygın'dir. İyi forumlar.
ErdemBey - Developer Admin

www.ikvonline.net
Kullanıcı avatarı
winamp2
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen winamp2 »

Öncellikle şunu belirtmek isterim;SAYGINBEY adlı şahıs Eminönünde oyunu 39 lewelde bırakmıştır kendisi Ankara da yaşamaktadır eskiden tanıyorum kendisini.Senin maksadın şu;Kuklacıda hazır karakter bulup milleti kandırmak ben bundan bunu çıkarıyorum ayrıca SAYGINBEY adlı kişinin ismini bu tür şeyler için kullanmayın.
Kullanıcı avatarı
Goblinking
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Goblinking »

Hiç uğraşma direk Skmx'lere gir xD
Goblinking
Sabrı öğütler zaman, oysa odur durmayan...
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smartenes »

ErdemBey yazdı:Sevgili İKV oyuncuları. Ben SAYGINBEY yani Saygın ın öz kardeşiyim. Oyundaki kullancıı adım TUANAA'dır. SAYGINNBEY şu an hacklenmiştir. Lütfen itimat etmeyiniz. SAYGINBEY isimli kullanıcının asıl adı zaten Saygın'dir. İyi forumlar.
Aynen öyle ;)
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Skmxkorsan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Skmxkorsan »

SonerSecil yazdı:
malama35 yazdı:Ulus Loncasını seçebilirsiniz.Başvurunuzu www.ikvulus.com dan veya Cammpell Ulusxcampell Ulusxcampel Ulusxheron Ulusxbaşkan dan yapabilirsiniz. İyi oyunlar.
Saolun Başvuru yapacağım 2-3 loncaya şartlara göre birisine gireceğim tabi kabul edildiğime dair bir söz alınca.Biraz önce Yakamoz loncasına başvurdum sizede başvuracağım.Biraz araştırmam gerekli tabii.

kardeşim öncelikle hoşgeldin sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum ulusx loncasına girme hırsızlar ve neredeyse hayvan diyeceğimiz insanların hepsi orada o loncada ii insanlarda var ama bir kısmı bendn sana tavsiye o loncaya başvurma onun yerine Osmanlı Loncası (Tloo) na başvuru yapabilirsin.
Skmxkorsan

KuKLaCı

Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.

Mevlana
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SonerSecil »

ErdemBey yazdı:Sevgili İKV oyuncuları. Ben SAYGINBEY yani Saygın ın öz kardeşiyim. Oyundaki kullancıı adım TUANAA'dır. SAYGINNBEY şu an hacklenmiştir. Lütfen itimat etmeyiniz. SAYGINBEY isimli kullanıcının asıl adı zaten Saygın'dir. İyi forumlar.
Arkadaşlar oyunda bir SAYGINBEY eminönünde yoktu dikkatinizi çekerim bu noktaya.Ayrıca ben eminönünde değil.Kuklacıda yani bu sunucuda oynuyordum.Eminönündeki hakkında birşey söylemek gerekirse.Doğrudur var yok demiyorum.Ben tekilattada gördüm SAYGINBEY Beyaz köşktede.Bunu normal karşılayın bende Kuklacıda kurdum.Zaten Captain aTX ile görüştüm.Kendisinden bilgi aldım ben Saygın la görüşüyorum sen başka birisi olmalısın,dedi.Evet dedim ben eminöündeki değil kuklacıdaki SAYGINBEY isimli karakterim dedim.Ayrıca sadece bu karakterlerim yoktu.Eski Kankaxler var ise KanKaxMono dersem belki tanırlar.Ayrıca İKVTİM'dede bulunmuştum bir süre sonrasında ayrılmıştım.
Saygılar diliyorum.Bir karışıklık olmasın Benim İsmim SONER SEÇİL.Bütün sunuculara kolay gelsin.İyi forumlar,İyi oyunlar
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hepiniz saolun arkadaşlarım.Ulusx loncasına ULUSxZARIF ismiyle girmis bulunmaktayim.Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyeyim.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

winamp2 yazdı:Öncellikle şunu belirtmek isterim;SAYGINBEY adlı şahıs Eminönünde oyunu 39 lewelde bırakmıştır kendisi Ankara da yaşamaktadır eskiden tanıyorum kendisini.Senin maksadın şu;Kuklacıda hazır karakter bulup milleti kandırmak ben bundan bunu çıkarıyorum ayrıca SAYGINBEY adlı kişinin ismini bu tür şeyler için kullanmayın.
Bak kardesim sayginbey zaten unutulmus gitmis birisidir.ayrica ben eminonundeki oldugumu iddaa etmiyorum siz cikardiniz bunu nerden cikardiysaniz.ayrica onyargili davranman buyuk ayip.Kimseden hicbir sekilde hesap istemedim istememde.gec bunlari yazacaksan birseyi yazmak icin yazma gercekten birseyi yapmak kanitlamak icin yaz.eger yazmak icin yazmaya devam edersen ben sahsen suphe duyarim.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

http://www.ikvonline.net/sayginbey-ile- ... post220727

Buraya Tıklayıp Eminönü Sunucusunda ki Efsane Lodos Komutanı SAYGINBEY'in Röpörtajına Tıklayabilirsiniz.Ayrıca SAYGINBEY'i ASLA UNUTMAZ ESKİLER !!
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Gltsry yazdı:http://www.ikvonline.net/sayginbey-ile- ... post220727

Buraya Tıklayıp Eminönü Sunucusunda ki Efsane Lodos Komutanı SAYGINBEY'in Röpörtajına Tıklayabilirsiniz.Ayrıca SAYGINBEY'i ASLA UNUTMAZ ESKİLER !!
Evet bu röportajı bende hatırlıyor ve biliyorum.Ben zaten Eminönündeki SAYGINBEY olduğumu iddaa etmiyorum öyle dediğimi söyleyenler düşünsün bunu.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL

Soner Seçil

“Genel Sohbet” sayfasına dön